Lütfen akıl verin, boşanma

neden kötü biri yapsın . keşke kadınlar bu forma yazabildikleri kadar güçlü ve dişli olsalar.

Ben evlenmeden edindiği mallardan almak istemenizi hiç haksız bulmadım. Gencecik kızın günahına gir hayatı zindan et darp et sonra boşan. Yok ya. Zaten mahkemelerde kuş kadar nafaka veriyorlar kadına. Ne alabiliyorsanız alın. Salak herif

Evet ben demiyorum ki evi var yarı yarıya benim olsun. Yok öyle bi isteğim, kendim çalışır yaparım çok şükür.
kira geliri var evet. Bundan dolayı sormuştum.
Mesela evi terk ettiğim gece komşular polisi aramış kapıya gelmişlerdi. Ama o zaman darp yoktu, şiddetli kavga seslerinden dolayı aramışlar. Bu sayılır mı? Polislerin kapıya gelmesi bi kanıt olabilir mi?
Aslında avukata danışmam gerektiğini biliyorum ama öyle zor durumdayım ki. İşe başvurdum sonuç bekliyorum.

Bence bu sayılır üstelik başkalarının şikayeti sizin de değil. Tarihi saati unutmayın. Komşulardan kimse de mahkemede şahitlik etmez, sanmıyorum kimse başına iş almak istemiyor çünkü. Ama şahit olabilirler isteseler. Bir teklif götürün, aralarında aklı başında olan biri varsa konuşun bence yardımcı olabilir misiniz, şahit olur musunuz diye. Ve bu şahitlik olayı kabul edilirse hiç kimseye söylemeyin o kişilerin güvenliği için. Mahkemede görsün.

Oturduğumuz binanın güvenliği dahi geldi polislerle beraber. Yani gören çok. İnşallah kabul ederler...

Ama bunu eliniz güçlendiğinde yapın. Dava açıldığında. Olur ya birisinin arası eşinizle iyidir ona söyler, o da size zarar verir. Çok temkinli olun
Peki çok teşekkür ederim.
bi şey daha sormak istiyorum eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum, daha evvel ailesinin de bana uyguladığı psikolojik şiddetle alakalı ses kayıtları var elimde. Kendisinin de tehditler savurduğu kayıt da mevcut. Bunların geçerliliği olur mu peki?

Tabi ki geçerli olur. Çok iyi yapmışsınız. Ama ses kaydı özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor diyenler de var ama aynı evin içinde, karşı tarafın ailesi de size karşıysa nasıl ispatlayabilrisniz ? Tabi ki böyle ispatlarsınız. Bu delillerden kimseye bahsetmeyin.

çok sağ olun öyle zordayım ki napacağımı şaşırdım. Hiçbir konu hakkında da doğru düzgün bilgim olmayınca... çok sağ olun

Bende senin yaşında evlendim daha 2.ay sorun başladı. Şimdi 10yillik evliyim 8yasinda kızım var ve boşanma aşamasındayım ama adam param yok deyip dava bile açmıyor o bile bana kaldı cebinde parasizuzerime borçlar ile baba evine döndüm. Aklını kullan derim canım yaşın genç çocuk yokken kurtul iyi olmuyor sonrası emin ol daha beter oluyor. Her işini sessiz hallet. Adam önlem almasın. Benimde nehrin varilmedi verilmeyecektir adam sakladigim imam nikahi kağıdını bile yaktı. Elde var sıfırın. Sen bunalima gitme gençken ne güzel yeniden başlarsın hayata almalabildihin kadar şeyi de üzerine . Kendinden daha kötüleri düşün ve şükret haline. Sakın vazgeçme asla güçlü ol.ve maddi manevi ezdirme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…