- Konu Sahibi herdaimumutlu
Kizim 2 bucuk yaşında ilk kez bugün onu anneme bırakıp sinemaya gittik ama aklım hep kuzularimda eve bi geldik kızım kapıda "hosç geedinis meyeba meyeba memeçim"diye boynuma bi sarılısi vardi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzmanlar 2 yaşına kadar bebek annesiyle olmalı diyor,bu yaşa kadar emzirmek gerekiyor zaten.Zor sahip olmuşsunuz bu bebeğe,bir yıl daha sabretseniz pek bir şey kaybetmezsiniz mağazalarda her zaman iş bulabilirsiniz ama zamanı geri alamazsınız.Sırf bu mantıkla 6 aylık bebeleri bırakıp işe giden ve sonrasında işten çıkarılan annelere şahit oldum.Sonuç bebeğin anneye en ihtiyacı olsuğu zaman anne yok.Hanımlar kısaca bahsedeyim benim mesleğim mağazacılık ve 29 yaşındayim,3 senedir calişmiyorum.1 yaşinda çok zor sahip olduğum uzerine titrediğim bir kizım var.Annem yanimda ve bizimle yaşıyor.Şimdi bana bir heves geldi tekrar çalişmak istiyorum bunu istememin en büyük nedeni para biriktirebilmek.Eşim tek çalisiyor sağolsun herşeyimize yetiyor ama kenara hiç para atamiyoruz şimdi bir evladim da var ileride birsey olsa eşim işsiz kalsa filan ne yapariz diye aklima geliyor(Eşim de magazaci ve nadirde olsa işsiz kaldigi oldu)Part time calişmak istiyorum günde 5 saat,haftada 1 gün izinli ama kizima kiyamiyorum.Annem ben herturlu bakar oyalarim diyor ama kizimi emziriyorum hala ve biberonu asla kabul etmiyor sütümü sagip birakamam yani.Bir de ona aşıri düskünüm 2-3 saattilige alisverise ciksam bebek gorunce filan gozlerim doluyor onu cok özlüyorum.O kadar ikilemdeyim ki,hadi işe odaklanirim zaman geçer diyorum ama 5 saat kizimi etkiler mi? kendini terk edilmiş hisseder mi?Kafam allak bullak lutfen bana bir akil verin,degerli yorumlarinizi eksik etmeyin.
Sizin mesleğiniz neydi günde 11 saat çalışamk fazla değil mi11 saat gunluk diye meslegimden vazgectim kizim icin...5 saatlik nasil bir is olucakki bende basvursam
Hanımlar kısaca bahsedeyim benim mesleğim mağazacılık ve 29 yaşındayim,3 senedir calişmiyorum.1 yaşinda çok zor sahip olduğum uzerine titrediğim bir kizım var.Annem yanimda ve bizimle yaşıyor.Şimdi bana bir heves geldi tekrar çalişmak istiyorum bunu istememin en büyük nedeni para biriktirebilmek.Eşim tek çalisiyor sağolsun herşeyimize yetiyor ama kenara hiç para atamiyoruz şimdi bir evladim da var ileride birsey olsa eşim işsiz kalsa filan ne yapariz diye aklima geliyor(Eşim de magazaci ve nadirde olsa işsiz kaldigi oldu)Part time calişmak istiyorum günde 5 saat,haftada 1 gün izinli ama kizima kiyamiyorum.Annem ben herturlu bakar oyalarim diyor ama kizimi emziriyorum hala ve biberonu asla kabul etmiyor sütümü sagip birakamam yani.Bir de ona aşıri düskünüm 2-3 saattilige alisverise ciksam bebek gorunce filan gozlerim doluyor onu cok özlüyorum.O kadar ikilemdeyim ki,hadi işe odaklanirim zaman geçer diyorum ama 5 saat kizimi etkiler mi? kendini terk edilmiş hisseder mi?Kafam allak bullak lutfen bana bir akil verin,degerli yorumlarinizi eksik etmeyin.
Bnm ablam ozel hastanede calisiyo bebegi 4aylikken ise basladi.. yani hayat sartlari zor. Kotu anne degilsnz size hak veriyorum. Memur yada ozel bi yerde calisiyorsaniz mecbur calisiyorsnz bebegi birakipNeyse konu sahibi sana seçiminde kolay gelsin ben konu takibini bırakıyorum çünkü Mayıs sonu gibi doğum yapacak (Allah izin verirse) bir ogretmen olarak zaten doğum iznim yaz tatilinde kaynayacak Seneye 1.dönem rapor veya ücretsiz izinle geçer ama şubatta bir şekilde okula dönmüş olacağım yani bebek 8 aylıkken
Burdaki bazı mesajlara göre ya çocuğun psikolojisi bozuk olacak ya da ben kötü anne olacağım
Günde beş saat ve özel sektör böyle bişey mümkün mü:)
Öyle ise ne güzel
Insanlar niye hep boyle dusunur ki ya?
Ben burda kpss yuzunden psikolojisi bozulmus kizin konusunda memur olmaya bu kadar takmayin ozelin sartlari imkanlari cok daha iyi dedim de herkes ustume saldirdi.
Magazalarda part 5 calisir full 7.5 saat. 1 dakika bile gecse parmak okutma sistemi oldugu icin ekstra mesai yatar. Bu yuzden kimse vaktinde cikmak istemez :) oyalanirlar.
Iyi bir calisansaniz ve iyi bir markadaysaniz da ortalama bir doktor kadar alirsiniz 2 yilin sonunda. Cunku 6 ayda bir terfi alabilirsiniz. Hem de bu sirketten sıkılırsanız yarın öbüründe baslayabilirsiniz :) elimi sallasam ellisi modunda.
Konu sahibi bence calisin. 1 yasindaymis zaten. En kotu ihtimalle 1 yil sonra baslayin ama calisin. Sutten zaten bir yerden sonra keseceksiniz.
Size kimse saldırmadı.sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuda beni alintilamaniz ne alaka?
Size kimse saldirmadi derken?
Beni yanlis mi anladiniz acaba? Gecmisteki bir konuda olan olaydan bahsediyorum. Ozel mesajlarla 1 hafta taciz edildim mune hepsini banladi falan. Bu saldiri degil midir?
Ozel sektorde boyle bir sey mumkun mu diye siz sordunuz. Soru bana degildi ama sordugunuz soruya bilgi sahibi oldugum icin yanit vermek istedim.
Rahatsiz olacaginizi dusunmedim kusura bakmayin.