Hanımlar kısaca bahsedeyim benim mesleğim mağazacılık ve 29 yaşındayim,3 senedir calişmiyorum.1 yaşinda çok zor sahip olduğum uzerine titrediğim bir kizım var.Annem yanimda ve bizimle yaşıyor.Şimdi bana bir heves geldi tekrar çalişmak istiyorum bunu istememin en büyük nedeni para biriktirebilmek.Eşim tek çalisiyor sağolsun herşeyimize yetiyor ama kenara hiç para atamiyoruz şimdi bir evladim da var ileride birsey olsa eşim işsiz kalsa filan ne yapariz diye aklima geliyor(Eşim de magazaci ve nadirde olsa işsiz kaldigi oldu)Part time calişmak istiyorum günde 5 saat,haftada 1 gün izinli ama kizima kiyamiyorum.Annem ben herturlu bakar oyalarim diyor ama kizimi emziriyorum hala ve biberonu asla kabul etmiyor sütümü sagip birakamam yani.Bir de ona aşıri düskünüm 2-3 saattilige alisverise ciksam bebek gorunce filan gozlerim doluyor onu cok özlüyorum.O kadar ikilemdeyim ki,hadi işe odaklanirim zaman geçer diyorum ama 5 saat kizimi etkiler mi? kendini terk edilmiş hisseder mi?Kafam allak bullak lutfen bana bir akil verin,degerli yorumlarinizi eksik etmeyin.