- 15 Ağustos 2023
- 12
- 7
- 1
- 45
- Konu Sahibi Hulyayldrm
-
En klasik erkek yalanıdır bu.Erkek arkadaşımla 7 yıldır birlikteyiz telefonunun şifresini vermiyordu ben bi ara gizlice telefonuna girdim ve çıplak kızların fotoğraflarını gördüm bunlar ne diyince arkadaşım bana göndermiş onun sevgilisi dedi ne yapmam gerekiyor bir şey diyin
Mesajı gösterdi arkadaşı atmıştı kendi sevgilisini gerçektenEn klasik erkek yalanıdır bu.
Ekran görüntüsü mü attı yoksa Whatsapp’ı açıp yazışmaları mı gösterdi?Mesajı gösterdi arkadaşı atmıştı kendi sevgilisini gerçekten
WhatsAppı açıp gösterdi arkadaşının sevgilisine nasıl o gözle bakar bi insan bunu anlamadımEkran görüntüsü mü attı yoksa Whatsapp’ı açıp yazışmaları mı gösterdi?
Sence bu insanla evlilik düşünülür müArkadaşı godos muhayır yani ceza indirimi mi olucak sonuçta var mı var. Ay bu erkolardan igrendik yine
Sence bu insanla evlilik düşünülür mü
Arkadaşının sevgilisi mi çüşErkek arkadaşımla 7 yıldır birlikteyiz telefonunun şifresini vermiyordu ben bi ara gizlice telefonuna girdim ve çıplak kızların fotoğraflarını gördüm bunlar ne diyince arkadaşım bana göndermiş onun sevgilisi dedi ne yapmam gerekiyor bir şey diyin
Fb gibi takılıyorlar demek ki. Yoksa bu nerden baksan g*vatlık.WhatsAppı açıp gösterdi arkadaşının sevgilisine nasıl o gözle bakar bi insan bunu anlamadım
Fotoğrafları indirmişti telefonuna birdeİnsallah sen ona atmadın bence farklı fantezileri olmuş olabilir seninkinin de ve grup vs bile bunlarda olabiliyo düşün yani. Evlilik düşünmek çok uzak bir ihtimal. Hala nasıl arkadaş kalabilir onla.
Yalan değildi maalesef keşke yalan olsaydı arkadaşı kendi sevgilisini atmıştı gerçektenArkadaşının sevgilisi mi çüşKeşke instadan buldum falan deseydi. Erkeklerin böyle durumlarda yalan söylerken iqsu tek haneye düşüyor
Siz bu kişiye sakın nude falan atmayın. O da arkadaşlarına gösterir. Erkekler böyle şeyleri karşılıksız yapmaz. Biri birine atıyosa öteki de ona atarFotoğrafları indirmişti telefonuna birde
O zaman arkadaşını şikayet edin.Mesajı gösterdi arkadaşı atmıştı kendi sevgilisini gerçekten
Konuşmaya devam etmeli miyimSiz bu kişiye sakın nude falan atmayın. O da arkadaşlarına gösterir
Fotoğrafları indirmişti telefonuna birde
Erkek arkadaşımla 7 yıldır birlikteyiz telefonunun şifresini vermiyordu ben bi ara gizlice telefonuna girdim ve çıplak kızların fotoğraflarını gördüm bunlar ne diyince arkadaşım bana göndermiş onun sevgilisi dedi ne yapmam gerekiyor bir şey diyin
Telefonun şifresini vermediği için görmemiştim daha öncesindenBırakman gerekiyor. Böyle adama 7 yılını nasıl verdin?
Tabiyki de devam etmeyin ama diğer bir önemli husus lütfen kıza özel fotolarını sevgilisinin diğer arkadaşlarına attığını söyleyin. Çok önemli bu.Konuşmaya devam etmeli miyim
Adam sevgilinize kendi sevgilisinin çıplak fotoğrafını yolluyor???Mesajı gösterdi arkadaşı atmıştı kendi sevgilisini gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?