Lütfen akıl verin çok ihtiyacım var...

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Önce hiç üşenmeden başlıkları okudum, ve bende paylaşmak istedim sıkıntımı,
Ben ilçede görev yapan bir öğretmenim ve bekarım,haziran ayında bir öğretmenle tanıştım,
tel de görüştük bir kaç defa, sonra yaz tatilinde aynı gün içinde bir kaç msj çekti nerdesin napıyorsun neden cvp yazmıyosun gibi ve aradı, telefonum yanımda olmadığı için görmemiştim hiç birini, ve bu şekildeki hesap sorar tavrı beni rahatsız etti ve görüşmek istemiyorum diye msj yazdım,ondan sonra da tekrar görüşmedik ama yaptığım davranış hoş değildi ve kabaydım farkındayım bir anlık sinirle oldu, şu anda okuldayım o öğretmen de karşımda oturuyor o da pc başında benim gibi ve okulda mdrden başka kimse yok, yalnızız odada o konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor sabah mrblaştık sadece, 1 yıl boyunca bu insanla yüz yüze gelip surat asmak hiç hoş olmayacak ve cidden çok rahatsızım durumdan,
sizce ne yapmalıyım o hiç sormadı neden istemiyorsun falan diye ama kızlar pişmanım:(
tanımak için yeterli zamanı vermedim:(

Nolur bişeyler söyleyin, okullar açılınca hergün karşılaşıcaz

valla nolursa olsun henüz yeni tanıdıgı birine hesap sorar gibi nerdesin merdesin ayağı çeken adama yanaşmam ben olsam...
belli ki yapı itibarıyle kaba saba, ayrıca ilerde olası kavgalarınızda barışmak için adım atmayacak
ayrıca sizinle ilgili çok istekli olsaydı 500 kere sormuştu neden böyle yaptığınızı
anlaşılan pek umrunda değilsiniz
siz de yokmuş gibi davranın

Hayatım ,sen yapacağını baştan yapmışsın hesap etmeden..
Şimdi bütün sene burun buruna geleceksiniz..
Gerçektende kaba bir cvp vermişsin..
Uygun değiliz filan gibi biraz yumuşak laflar etseydin..
O zaman bilmiyormuydun aynı okulda görev yapacağını?

Sen msj.da istemediğini söylemişsin adam çocuk mu karşına geçip ay neden istemiyorsun falan diyerek kendini refüze edecek..Bence olması gerektiği gibi davranıyor..
Allahtan yine medeni biri de selamlaşıyor en azından...

Aslında bana da hiç hesap sormuş gibi gelmedi ,
açıkcası,mesaj çekmiş,aramış,doğal olarak neden diye sorması çok normal,
bizler de yapmıyormuyuz aynı şeyi...
madem şuan oda da sizden başka kimse yok,bence ilkönce yaptığınız davranıştan dolayı
kusura bakma deyin,özür dilenecek bir durum yok çünkü..
ondan sonrada konuşma nasıl gelişirse ona göre davranırsınız...
sevgiler...

bence sız yanlıs anlamıs olabılırsınızde..
belkı kaba bıcımde srmamısdır sız o sekılde algılamısda olabılırsınız..
yuzyuze baktıgnız bıısı dusunmeden sıızde kabalasmıssınız ozaman karsı tarafada hak vermelısınız..bence kendısınden ozur dıleyıp guzelce o gun gergın oldugnuzu dıle getırın ...
aranızda cıddı bısı olup olmaması degıl ama arkadassınız sonucda ve bı sene yuzyuze bakıcaksınız..onu gormezden gelebılırsınız ama herdaım yanınızda olcak ..
belkıde cok ıyı arkadas olursunuz..

Tüm sene boyunca karşılaşıp, böyle üzüleceğine bence konuş derim.
Sen direk görüşmek istemiyorum deyip kestirip atmışsın.
o da haliyle senle konuşmuyodur.
bence "biraz konuşabilir miyiz" de, sonra da dürüstçe söyle.
bana hesap sorrar gibi davrandığını düşündüm, ondan bu şekilde davrandım de.
sonra devamı gelir.

görüşmek istemiyorum kaba bir davranıştı biliyorum ve bana yakışmayan
ama msjlarını görünce ve daha 1 hafta olmuştu tanışalı bu kadar çabuk olmamalı diye düşündüm,bu kişi benim ilk erkek arkadaşımdı, ve durumdan ailemin haberi yoktu belki de bunların etkisiyle bitirmek istedim
günaydın diyen genelde benim sabahları o benden daha erken geliyor okula ve odada oluyor bende slm veriyorum,

bencede kusura bakma kaba davrandım de daha da bişey deme....

görüşmeseniz bile yüzyüze geldiğinizde çekinmezsiniz....

Tüm sene boyunca karşılaşıp, böyle üzüleceğine bence konuş derim.
Sen direk görüşmek istemiyorum deyip kestirip atmışsın.
o da haliyle senle konuşmuyodur.
bence "biraz konuşabilir miyiz" de, sonra da dürüstçe söyle.
bana hesap sorrar gibi davrandığını düşündüm, ondan bu şekilde davrandım de.
sonra devamı gelir.

vereliniortak

Aynen katılıyorum..Ortamın elektriğini almak için en azından böyle davranabilirsin..
İlk günlerde sıcağı sıcağına bunu hallettin hallettin..Sonra durum daha soğuyacak..daha çok mesafe olacak..
Diğer öğr.arkadaşlarınızın gözüne batmamak için böyle davranman akıllıca..
Sizin açınızdan buz gibi hava şık olmaz..

ona neden öyle yaptığını söylemelisin..hesap sormamış ki..

şimdi çıktı okuldan oda da ben vardım sadece çantasını aldı ve gitti hiç bişey demeden
ben mi abartıyorum acaba diye düşündüm bir an,
inanın sabah 9 dan bu saate kadar hep bunu düşündüm ne yapmam gerektiğini
fikir verenlere teşekkür ediyorum

görüşmek istemiyorum kaba bir davranıştı biliyorum ve bana yakışmayan
ama msjlarını görünce ve daha 1 hafta olmuştu tanışalı bu kadar çabuk olmamalı diye düşündüm,bu kişi benim ilk erkek arkadaşımdı, ve durumdan ailemin haberi yoktu belki de bunların etkisiyle bitirmek istedim
günaydın diyen genelde benim sabahları o benden daha erken geliyor okula ve odada oluyor bende slm veriyorum,

ben hala uğraşmaman kanısındayım vereliniortak
selam veren senmişsin üstelik ondan bi adım yok ki
ne kasıcan mirmirmirmir

Bilemiyorum ama ''nerdeydin neden cevap vermedin?'' gibi soruları o an seni gerçekten düşündüğü için sormuş olamaz mı?

Ben pek yanlış anlamadım açıkcası ve sadece bu sebepten de adama kaba saba yakıştırması yapılmasını biraz önyargı olarak değerlendiriyorum..

Sonrası için de :belli ki ona kesin, net ve sert bir tavırla ''görüşmeyelim vs..''demişsin ki o da tekrar üzerine gelmeye gerek görmemiş, şimdi de tek kelime etmiyor selam dışında..

1 yıl boyunca yüzyüze de bakacaksınız ve sen bu soğukluk durumundan rahatsızsın ve de vicdanın da rahat değil..

Bence uygun bir zamanda ve mekanda bu konuyu konuş onunla..
Yani soğukluktan dolayı üzgün olduğunu, mesai arkadaşı olarak kırgın durmak istemediğini vs söylersin..

Daha ilersi içinde şunu söyliyim: Onun içinde kalan birşeyler varsa ve de ilerleyen zamanlarda senden ışık alırsa,tekrar sana yaklaşır , sen de duruma göre bakarsın artık..

bence sen ufak ufak yanaşkaydirigubbakcemile4
aynı okuldasınız artık ve yüzyüze bakacaksınız,mantığı ile....
ve zamana akışına bırak!
ölç,tart ,biç ona göre gardını al :smiley-cool:

şimdi çıktı okuldan oda da ben vardım sadece çantasını aldı ve gitti hiç bişey demeden
ben mi abartıyorum acaba diye düşündüm bir an,
inanın sabah 9 dan bu saate kadar hep bunu düşündüm ne yapmam gerektiğini
fikir verenlere teşekkür ediyorum

Biz kadınlar böyleyiz işte..kaydirigubbakcemile5

Konu ne olursa olsun, kim olursa olsun kaale alınmamak bizi gerer:)

Arkadaşım adamı kim bilir nasıl tersledin ya da ittin ki, tek kelime etmiyor..Eh istediğinde bu değil miydi?

Sana şunu soruyum?CADIARZU

Adama ısındın mı sen iyiden iyiye? Yani ''yani iyice tanısaydım fena birisi değilmiş, '' mi diyorsun şu an?yerimseniben

Yoksa gerçekten mesai arkadaşı olarak soğukluk istemediğinden mi bu konunun üzerinde duruyorsun?

Son düzenleme:
Bence burada önemli olan tek nokta şu..
Az buçuk duygusal bir hissiyatın var mı bu kişiye karşı yoksa tek sıkıntın kaba davranışın mı?
Sorun kabalığınsa al karşına konuş,sıkıntılı bir dönemimdi,kafa karışıktı böyle davrandım,aynı okuldayız iki iyi arkadaş olarak kalalım de..
Eğer duygusal birşeyler hissediyorsan o zaman sadece yakınlaşamaya bak,adamı tekrar tart,sonra açılır söylemek istediklerini söylersin.
Bence önce kararını ver.. Neden bu kadar kafaya taktın?

kızlar okuldan çıktı odada ben vardım çantasını aldı iyi günler demeden gitti,
yarın sabah yine gelicek akşama kadar yine aynı durum yani:(

proing
konuş dök içini
sen de rahatla biz de rahatlıyak be bebem akannehir
böyle için içini yiyeceğine noluyosa olsun, kopsun dananın kuyruğu be yahu

arkadaşım adam ilk adımı atmış ve fena halde ağzının payını almış ..
şimdi eğer sende duygusal bir başlangıç istiyorsan adım atma sırası sende..
en azından bakışlarınla ,davranışlarınla belli et emin ol o anlar..
sonra konuşur ona yapmak istemedğin davranışından dolayı üzgün olduğunu söylersin böyle şeylere alışık değilim filan dersin ,sonrasıda kader,şans,kısmet işi..
mutluluklar bizede durumları haber et lütfen a.s.

Back
X