Lütfen akıl verin çok ihtiyacım var...

kızlar okuldan çıktı odada ben vardım çantasını aldı iyi günler demeden gitti,
yarın sabah yine gelicek akşama kadar yine aynı durum yani:(

Kaçan balık büyük mü oldu Proing?:smiley-cool:

Bence sen biraz nazlandın, tersledin, sonra gönlünü alsın, üstüne düşsün, seni bırakmasın diye bekledin belki ama adamı fena kırdın, seni hiç takmamış görününce de, kendine kızmaya başladın..

Aslında hoşlanıyorsun ondan..

Yeşil ışık yak o zaman yarın..Kahve içer misin vs. gibi..

Bence burada önemli olan tek nokta şu..
Az buçuk duygusal bir hissiyatın var mı bu kişiye karşı yoksa tek sıkıntın kaba davranışın mı?
Sorun kabalığınsa al karşına konuş,sıkıntılı bir dönemimdi,kafa karışıktı böyle davrandım,aynı okuldayız iki iyi arkadaş olarak kalalım de..
Eğer duygusal birşeyler hissediyorsan o zaman sadece yakınlaşamaya bak,adamı tekrar tart,sonra açılır söylemek istediklerini söylersin.
Bence önce kararını ver.. Neden bu kadar kafaya taktın?

Asıl sorun aynı okul ortamındayız ve gergin durumumuz aramızda bişeyler olabilirdi belki ama tanımıyorum duygusal anlamda da hiçbişey hissetmiyorum
tanışmayı kabul ettiğimde açıkcası şöyle düşündüm 1 yıl boyunca arkadaş ortamnında tanırım belki bişeyler olabilir düşünceseydi, 1 hafta olmuştu tanışalı belki merak ettiği için sordu o soruları ama dedim ya ilk defa bir erkekten msj aldım ve telde görüştüm, bunların hepsi stres yaptı bende yaz tatili boyunca sürekli arayıp görüşmek istiyecek falan diye düşündüm

bende gurbaa gibi düşünüyorum daha yolun başında nerdeydin neden açmadın gibi sorular bana ters... bende olsam tavır koyar hesap mı vericem derdim.adam merak etmiş sormuşsada sormasını becerememiş...bence kendini bu kadar sıkma öyle soruya öyle cevap...zamanla herşey düzelir,çıkarken sana bişey dememişse sanada iyi akşamlar der bozulduğunu belli edersin uzatmaz oda bence...ne yani görüşmeyelim dedin diye düşman mı olucak.vicdan yapıyorsan üzülüyorsan bişey diyemem ama bu kadar kafaya takıcak bi durum yok bence ortada.

siz bu kadar üzerine düşünce bi tuhaf oldum şimdi benmi çok umursamaz oldum nedir.

ailemden uzakta kendimi yalnız hissetiğim bir dönemde yanımda olduğunuz , zaman ayırdığınız ve sıkıntımı paylaştığınız çin hepinize çok teşekkür ediyorum,

ınanın aynı okulda olmasam ve yüz yüze bakmasak çok da umursamazdım çünkü görmeyecektim tekrar

Bu cümleden, senin ona karşı birşeyler hissetmediğini anlıyorum..

Sanırım gerçekten iş ortamında soğukluk istemiyorsun, yoksa başka şey umrunda değil..

O zaman madem bu durumdan çok rahatsızsın, medeni bir insan gibi,

''Olanlardan üzgünüm..Çalışma arkadaşım olarak sizinle kırgınlık yaşamak istemiyorum, olanları unutalım, iş arkadaşı olarak birbirimize destek olalım ve böyle devam edelim..''....diyebilirsin..

Buna rağmen suratına bakmazsa, salla gitsin, ne hali varsa görsün..

Bak canım,ilk erkek arkadaşın olacak sanırım,
eh bu tedirginlikler tabi ki doğaldır,ama olduğun gibi ol,
ilk intiba çok önemlidir,baktı,seni hanım hanımcık gördü,
belki de ciddi bir arkadaşlık için,ilk adımını attı,ama senin istemeden
sert oluşun,onun kafasındaki yerini değiştirdi belki de...
bence hiç vakit kaybetme,telefon nosu vardır sende,
bence mesaj çekebilirsin,belki de o mesajdan sonra arar seni...
önemli olan sevgili olup olmamanız değil,şu andan itibaren,
belki de çok iyi dost olabilirsiniz...
ne dersin??

Son düzenleme:
hatta yarın akşam çıkarkene iyi akşamlar demezse odun adam, sen "size de iyi akşamlar" de utansın
ha baktın tepki yok ay aman salla be
yeni gelin gibi ne naz yapıyo ayyy akannehir

Valla ben bişe anlamadım, malum öğleni hayli geçti.

Şimdi sen çalışma arkadaşınla gergin olmak istemiyorsun, onun için canın sıkıldı.

Bir diğer şık da" niye tersledim lan, keşke bir fırsat verseydim şimdiye sevgili olurduk, a benim akılsız kafam" mı.

Hangisi şekerim.

yeminle anlamadım ya, ne bakıyonuz tip tipbenneyaptımki

İnanın aynı okulda olmasam ve yüz yüze bakmasak çok da umursamazdım çünkü görmeyecektim tekrar

ee şimdi ben bişi anlamadım kafamçokkarıştı
siz duygusal anlamda bişi hissettğiniz içinmi bu kadar vicdan yapıyorusnuz ?
yoksa sürekli yüzyüze bakıcağınız içinmi?
eğer 2. şıksa kesinlkle uzak durun derim :olmaz:
boşverin nasılsa alışır reddilmeye sonrasında normale dönersiniz ..
ama yok ben aslında hissediyrumda kendime bile itiraf edemiyorum sizle bile paylaşamıyorum diyorsanızda biraz aşın kendinizi derim ..
okumuş öğretmen olmuşsunuz artık evlilik zamanı gelmiş ailenizdende bu kadar çekinmeyin elbet bu adam olmassa başkası giricek hayatınıza sonuçta :teselli:

Bak canım,ilk erkek arkadaşın olacak sanırım,
eh bu tedirginlikler tabi ki doğaldır,ama olduğun gibi ol,
ilk intiba çok önemlidir,baktı,seni hanım hanımcık gördü,
belki de ciddi bir arkadaşlık için,ilk adımını attı,ama senin istemeden
sert oluşun,onun kafasındaki yerini değiştirdi belki de...
bence hiç vakit kaybetme,telefon nosu vardır sende,
bence mesaj çekebilirsin,belki de o mesajdan sonra arar seni...
önemli olan sevgili olup olmamanız değil,şu andan itibaren,
belki de çok iyi dost olabilirsiniz...
ne dersin??

Evet ilk erkek hayatıma giren msj yazan ve telde görüştüğüm,benim hakkımda ne düşünüyor hiç bilmiyorum ama bugün o da pc başındaydı internet bağlantınız var mı diye sordum sadece konuşmuş olmak için yaptım bunu benim bilgisayarım bağlanmıyor dedim
internet bağlantım var dedi bende bilgisayrımdaki sorunu söyledim bağlantı yok dedim bilginiz var mı ne yapabilirim dedim, bilemiyorum dedi
artık konuşmak istemiyor sanırım
ama ben hala üzülüyorum

Bence açıkça tüm düşündüklerini, endişelerini konuş. Onun vereceği cevaplara görede karar verirsin. Gerçekten kaba birimi, yoksa senmi yanlış anlamışsın adam sadece ilgilendiği içinmi sorular sormuş anlarsın. Konuşarak herşey çözülür.

ee şimdi ben bişi anlamadım kafamçokkarıştı
siz duygusal anlamda bişi hissettğiniz içinmi bu kadar vicdan yapıyorusnuz ?
yoksa sürekli yüzyüze bakıcağınız içinmi?
eğer 2. şıksa kesinlkle uzak durun derim :olmaz:
boşverin nasılsa alışır reddilmeye sonrasında normale dönersiniz ..
ama yok ben aslında hissediyrumda kendime bile itiraf edemiyorum sizle bile paylaşamıyorum diyorsanızda biraz aşın kendinizi derim ..
okumuş öğretmen olmuşsunuz artık evlilik zamanı gelmiş ailenizdende bu kadar çekinmeyin elbet bu adam olmassa başkası giricek hayatınıza sonuçta :teselli:

duygusal anlamda bişey hissetmem mümkün değil tanımıyorum hiçbir paylaşımımız olmadı şimdiye kadar

düşünsenize okula geldiniz surat asan bir öğretmen konuşmayan okulum kalabalık olsa yani görüşme ihtimalim az olsa sorun biraz daha hafifler, ama biz 5 kişiyiz okulda 3 öğretmen 2 idareci ,iftara gidelim dediler mesela aynı masaya oturuyoruz ve diğer arkadaşlarımla aile gibi olduk, okulda severler beni uyumsuz biri değilimdir, onuda çok severler o yüzden tanıştırdılar zaten ama olmadı bu kadar gergin ve katı davranacağını kırılacağını bilsem daha farklı hayır derdim

duygusal anlamda bişey hissetmem mümkün değil tanımıyorum hiçbir paylaşımımız olmadı şimdiye kadar

düşünsenize okula geldiniz surat asan bir öğretmen konuşmayan okulum kalabalık olsa yani görüşme ihtimalim az olsa sorun biraz daha hafifler, ama biz 5 kişiyiz okulda 3 öğretmen 2 idareci ,iftara gidelim dediler mesela aynı masaya oturuyoruz ve diğer arkadaşlarımla aile gibi olduk, okulda severler beni uyumsuz biri değilimdir, onuda çok severler o yüzden tanıştırdılar zaten ama olmadı bu kadar gergin ve katı davranacağını kırılacağını bilsem daha farklı hayır derdim

arkaaşım özür dilerim bugün alıcılarımda bir problem var sanırım geç algılıyorum CADIARZU
şimdi siz ne yapmak istiyorsunuz yani biz size hangi yönde akıl verelim :sm_confused: yeni bir birliktelik nasıl başlatılırmı ?
yoksa kırmadan ,incitmeden dostane bir şekilde nasıl devam edilirmi ?
kafamçokkarıştı

arkaaşım özür dilerim bugün alıcılarımda bir problem var sanırım geç algılıyorum CADIARZU
şimdi siz ne yapmak istiyorsunuz yani biz size hangi yönde akıl verelim :sm_confused: yeni bir birliktelik nasıl başlatılırmı ?
yoksa kırmadan ,incitmeden dostane bir şekilde nasıl devam edilirmi ?
kafamçokkarıştı

Yav, alıcılarının ayarlarıyla oynama dedim sana kaç defa:mymeka:

İkinci şıkkı soruyor bize arkadaş, ben bile anladım yav, hayret bişi:delphin:

Yav, alıcılarının ayarlarıyla oynama dedim sana kaç defa:mymeka:

ıkinci şıkkı soruyor bize arkadaş, ben bile anladım yav, hayret bişi:delphin:

hmm dimek öyle CADIARZU sen bile anladıysan ben neden anlıymamışım tuh bana :)
ne bilim ben ille net cvb duymak istedim kaydirigubbakcemile3
eğer öyle ise yapıcek bişi yok bukadar takılma arkadaşım erkek milleti herşeye kolay alışır biz kadar duygusal düşünmez hemen yıkılmaz sengözlerimebaksanab
belkide yaz başında olan bu olaydan sonra yeni biriyle ilişkiye başlamıştır :delphin:

Karşı taraf biraz hassas ve duygusal zannedersem,çünkü bir kırılmışlık var rededilmenin verdiği..
Sizde tecrübesizsiniz ikili ilişkilerde ,ortaya bu sonuç çıkıyor..
Ortamınızda pek kalabalık değilmiş şöyle olsanız 10-15 kişi neyse de.Mecburen 5-6 kişinin içinde muhatap olmak durumunda, bilgi alışverişi yapmak durumundasınız.
Çeşitli bahanelerle onun nabzını yoklayacağınıza,direk onu mesai arkadaşı olarak görmek istediğinizi..
Yaptığınızın ufak bir hata olduğunu söyleyebilirsiniz.

valla nolursa olsun henüz yeni tanıdıgı birine hesap sorar gibi nerdesin merdesin ayağı çeken adama yanaşmam ben olsam...
belli ki yapı itibarıyle kaba saba, ayrıca ilerde olası kavgalarınızda barışmak için adım atmayacak
ayrıca sizinle ilgili çok istekli olsaydı 500 kere sormuştu neden böyle yaptığınızı
anlaşılan pek umrunda değilsiniz
siz de yokmuş gibi davranın
[/QUOTE her kelimesine katılıyorumm vereliniortak en basında anlayıp yolu göstermişsiniz mrblasmada yeterli pisman olmayın bence en dogrusunu yapmıssınız

peki kac gündür bu durum böyle, ilk günmü bugünfisfisfis
arkadaslar güzel öneride bulunmus, yarin konus olsun bitsin
baktin yine ayni konusmuyo, zamana birak zamanla yumusar ortam, oda nasil davranacagini sasirmis demekki ondan böyle soguk kanimcagamyoncuiremsu
degismesede salla gitsin, iyikide devam etmemisim dersin ,bu ne ya amma kaprisli ve kinci:dilcikar:
bikereye mahsus konus degismesse asla slm bile verme bidaha ki , bak pisman oldu simdi o benim pesimden kosuyo diye düsünmesi bebekcagiz büyüsünde gelsin:delphin:

Back
X