Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle yaparsa sizde kendinizi savunun yalan atıyor iftira atıyor çocuk olmuyor diye kabatin bende olduğunu düşünüyor benden bosanmak istiyo bende kabul etmiyorum die beni tehdit ediyor seni rezil ederim böyle böyle yapmış bakirecdegildi derim diye tehdit ediliyorum dersiniz. Ve 3 yıllık evliyim bu zamana kadar böyle birşey kimseduymadimi sizegore de iftara değil mi dersiniz kendinizi korursunuz 🤨🤨
Kızlar şu yorumumacsasirsnlar begenmeyenler necdiyebilirim ki bende iyiliği için diyorum tamam kadın hatalı yanlış konuşmuş e kocasının ne yapacağı belli değil onu rezil etse kadın intihar eder yada kocası zarar verir görüyoruz duyuyoruz Türkiye'de kadın cinsyetleri namus meseleleri zor yani 😒😒 İns duzelirler ama bu saatten sonra o laflar yüzünden araları zor yani duzelmesi :KK43::KK64:hakiinda hayırlısi bugün ses seda yok ne oldu acaba ne yaptı

konu sahibi tek başına Bağcılar maşallah.

laf atma yüzünden linçler yaşanan bir yerde yaşıyor
babası ilişkisini öğrense çok kötü şeyler olur, güya.

ama hanımefendi evlenmeden birden fazla kişiyle birlikte olmuş (olabilir, ben kaç kişiyle birlikte olduğumu bilmiyorum, kimseye de çetele vermiyorum ama bunun uslubu bu değil ki). bırakın kocamı "yattım kalktım" diyebileceğim tek bir insan yok yeryüzünde....tabii namus kan değil. ama kocaya "karanlıkta yaptıklarımıza say" demek, bakire numarası yapmak da namus değil. adam üstünde durmamış değil, durmuş. ne yapsındı adam tutup kolundan doktora mı götürsündü? adam üstünde durmuş, kadın numara yapmış adam da güvenmiş.

üstüne hanımefendi eski sevgililerinden biriyle nikah kıymış
yok mehir almamış da o nikah geçersizmiş de bilmem ne
yuh.
ne mehri hanımefendi ne mehri?
o kadar müslümansanız o nikahın zaten ilan edilmemiş olduğu için baştan geçeriz olduğunu bilirsiniz

hangi tarikatsınız hangi şeyhten alıyorsunuz bu fetvaları bilemiyorum ama sakat, hastalıklı bir din anlayışınız var -

hangi kafayla kocasına "ben nikah yapmıştım ama o geçersizdi" diye anlatır insan 4 sene sonra? (ben, bunu savunma olarak anlatmış diye anladım).

Kocanıza oldu olacak hangi pozisyonda seviştiniz onu da anlataydınız? bu konu nasıl olup açılmış olabilir, sizin hasta bir ruh dünyanız olmasa?

Ben bu kadar pervasız konuşan bu kadar karanlığa aydınlığa, muta nikahı kıymaya kadar kafası çalışan, o çevrede bir de değil süre içinde birden fazlasıyla birlikte olabilecek cesareti olan kadının başına öyle intihar mintaharlık bir durum geleceğine inanmıyorum, kime de o kadar safiyane düşünmesin.... bi düşünün bu kadın çalışmıyor etmiyor sanırım, çevre muhafazakar, kaç yaşındadır? en fazla 20 yaşında evlenmiştir o zamana kadar birden fazla ilişkisi olmuş (ben doktoralı moktoralı insanım ben bakireydim yahu o yaşlarda!) ve bunları daha 20 yaşında düşünebilmiş (bence yani benim düşüncem bu)...size hiç öyle töre kurbanı filan olacak gibi biri geliyor mu bu karakter? o çevrede biri laf etse ne olacaktı ? (eski nikahlısı hakkında ailesinin kulağına yine gidebilirdi? gitse nasıl kurtulacağını düşünmedi mi tabii ki düşünmüştür bundan da öyle kurtulur).

Konu sahibi sizdeki akıl hepimizden çok siz çıkarsınız bu işin içinden gider daha iyisini bulur mağduru oynar onunla evlenirsiniz ben güveniyorum size.

konu sahibi tek başına Bağcılar maşallah.

laf atma yüzünden linçler yaşanan bir yerde yaşıyor
babası ilişkisini öğrense çok kötü şeyler olur, güya.

ama hanımefendi evlenmeden birden fazla kişiyle birlikte olmuş (olabilir, ben kaç kişiyle birlikte olduğumu bilmiyorum, kimseye de çetele vermiyorum ama bunun uslubu bu değil ki). bırakın kocamı "yattım kalktım" diyebileceğim tek bir insan yok yeryüzünde....tabii namus kan değil. ama kocaya "karanlıkta yaptıklarımıza say" demek, bakire numarası yapmak da namus değil. adam üstünde durmamış değil, durmuş. ne yapsındı adam tutup kolundan doktora mı götürsündü? adam üstünde durmuş, kadın numara yapmış adam da güvenmiş.

üstüne hanımefendi eski sevgililerinden biriyle nikah kıymış
yok mehir almamış da o nikah geçersizmiş de bilmem ne
yuh.
ne mehri hanımefendi ne mehri?
o kadar müslümansanız o nikahın zaten ilan edilmemiş olduğu için baştan geçeriz olduğunu bilirsiniz

hangi tarikatsınız hangi şeyhten alıyorsunuz bu fetvaları bilemiyorum ama sakat, hastalıklı bir din anlayışınız var -

hangi kafayla kocasına "ben nikah yapmıştım ama o geçersizdi" diye anlatır insan 4 sene sonra? (ben, bunu savunma olarak anlatmış diye anladım).

Kocanıza oldu olacak hangi pozisyonda seviştiniz onu da anlataydınız? bu konu nasıl olup açılmış olabilir, sizin hasta bir ruh dünyanız olmasa?

Ben bu kadar pervasız konuşan bu kadar karanlığa aydınlığa, muta nikahı kıymaya kadar kafası çalışan, o çevrede bir de değil süre içinde birden fazlasıyla birlikte olabilecek cesareti olan kadının başına öyle intihar mintaharlık bir durum geleceğine inanmıyorum, kime de o kadar safiyane düşünmesin.... bi düşünün bu kadın çalışmıyor etmiyor sanırım, çevre muhafazakar, kaç yaşındadır? en fazla 20 yaşında evlenmiştir o zamana kadar birden fazla ilişkisi olmuş (ben doktoralı moktoralı insanım ben bakireydim yahu o yaşlarda!) ve bunları daha 20 yaşında düşünebilmiş (bence yani benim düşüncem bu)...size hiç öyle töre kurbanı filan olacak gibi biri geliyor mu bu karakter? o çevrede biri laf etse ne olacaktı ? (eski nikahlısı hakkında ailesinin kulağına yine gidebilirdi? gitse nasıl kurtulacağını düşünmedi mi tabii ki düşünmüştür bundan da öyle kurtulur).

Konu sahibi sizdeki akıl hepimizden çok siz çıkarsınız bu işin içinden gider daha iyisini bulur mağduru oynar onunla evlenirsiniz ben güveniyorum size.
Son paragraf güzel 👍👏👏👏👏👏👏

Allah akıl fikir versın🤦‍♀️ yani ne denir bilmiyorum adamı salak yerine koymussunuz resmen.
Üslûp zaten berbat. Şimdi ne yaptınız peki.

Konu sahibi umarım iyisindir, gerçekten büyük bir hata yapmışsın hele ki imam nikahı vs konularını da araya katmışsın. Muhtemelen adam muhafazakar olduğu için kızdı evlilik öncesi cinsellik yaşamana. Bu sefer de ama imam nikahı yaptık dedin. İmam nikahı yapmanıza, ondan önce imam nikahlı bir evlilik geçirmene daha çok sinirlendiği için imam nikahı geçerli değildi mehir vs açıklamalarına giriştin. Konuda haksızsın ama durumuna üzüldüm gerçekten, en azından inşallah bu ikinizin arasında kalacak şekilde boşanma gerçekleşir ya da barışırsınız. Barışsanız da ne kadar dikiş tutar bu evlilik bilmiyorum.

Keşke sadece kimsenin haberi olmadığı için geçersiz sayılsa.
Adamlar resmen muta nikahı kıymış. Birlikte olabilmek için sözde “nikah” kıymışlar, o yüzden de mehir falan yok ortada. Amaç gerçek bir dini nikah değil ki, zina yapmamak içim yalandan nikah kıyıyolar. Mehiri bahane ediyo şimdi de.
Muta nikahı belirli bir süre için, belirli ücret karşılığında yapılan nikah aslında. Sanırım İran'da hayat kadınları ile kıyılıyor. Bu durumda Muta nikahı değil ama nikahı geçersiz. Konu nereden tutsak elimizde kalıyor.

Tek bildiğim konu sahibi çok saf biri değil.

Bence de konu sahibi kimseden korkmuyor...burası küçük yer, babam duymasın maffolurum diyen insan evlenmeden kimseyle olmazdı.zira o adamın şantaj yapmayacağı ne malum?adını çıkarmayacağı ve malum..eşinden de korkmuyor....eşinden korkan o cümleleri kurmaz..

Muta nikahı belirli bir süre için, belirli ücret karşılığında yapılan nikah aslında. Sanırım İran'da hayat kadınları ile kıyılıyor. Bu durumda Muta nikahı değil ama nikahı geçersiz. Konu nereden tutsak elimizde kalıyor.

Tek bildiğim konu sahibi çok saf biri değil.
Kimi kandırıyor acaba bu nikahı kıyanlar Allah akıl fikir versin 🤔 zinadan ne farkı kaldı bu durumda, herkesin kalbini niyetini biliyor zaten bilen...

Bekarete çok çok önem veren birisi ve onun ilk konuştuğu tanıştığı birlikte olduğu öptüğü herşeyinde en ilkiydim 😢
Canım yani siz bunu evlenmeden önce açık açık konusmamissiniz ki. Hani biliyodu desen yok.. neden durduk yere böyle birşeyi ortaya attın? Kan gelmedi diye başkasıyla yattığını düşünmek zorunda değil demek ki niye kan yok diye okuzluk yapan bı adam değilmiş yani onun davranışı hoş değil kovmasi filan ama ona da şok olmuş düşünsene normalde kabul etmeyeceği şeyi 4 yıl sonra tesadüfen öğreniyor keşke hiç soylemeseydin ya

Bence konu sahibinin tek sansi konular raydan cikmadan esine anlasmali bosanmayi teklif etmek, adam gercekten bosanmak isterse. Cünkü bu durumlar ortaya dökülse konu sahibinin ailesi arkasinda durmayacak gibi. Babasindanda korkuyor. Anlasamadik olmuyor diye bitirmeleri lazim
Kesınlıkle bence de öyle

Sebebi ne olursa olsun kovulduğunuz yerde durmayın. toplayın eşyalarınızı gidin. O evlilikten de o kocadan da hayır gelmez artık size

Iyi akşamlar merak edenler olur diye yazmak istedim sonra yazmayacagim iyi kötü hepiniz yorum yaptınız hepinize teşekkürler ben yaptığımı zaten övünerek söylemiyorum
Neyse akşam eşim geldi ne olacak şimdi ben sana ne diyeyim benim 5 yılımı nasıl böyle yaptın ben seni cok sevdim senden başka elime kadın eli degmedi ben sana tertemiz geldim senin de öyle gelmeni isterdim şöyle ne yapayım dedi bayağı konuştuk bende dedim ki x ben seni çok seviyorum sende beni çok seviyorsun ama ben yinede boşanmak istiyorum yarın birgün sen benim yüzüme vuracaksin biliyorum bosanalim dedim ben bu olani babani arayıp desem ne olur dedi ara babama yeğenim yaramaz diyince it bizim it yapacak birşey yok kızım demişti o yuzden bosanrsak sorun yok sahip çıkar ama bu olayı söylersen bu zamana kadar asla fiske vurmayan babam 1 tane tokat atsa diğer yanağımi ceviririm çünkü o benim babam eşşek sudan gelene kadar da dovse ben yinede raziyim çünkü babam benimle 1 gün 3 gün 1 yıl konusmasn elbet aynı evde kalınca konuşacak ben o yuzden boşanmayı göze aliyorum sen ilerde benim yüzüme vuracagina normal kelime olarak bir orospu kelimesi geçip bana demesen ama aynı ortamda olduğumuz için sanki bana laf sokuyormus gibi hissederim ben bunları istemiyorum bitsin de yemin ederim sabahı bile beklemem şimdi çıkar giderim sabahı da beklemem dedim ben ayrilsam sen başka ben başka kişiyle evlenecek olsak ikimizde boşanmış birisi acaba esinden niye boşandı diyip laf söylenecek ben bunu hhakediyor muyum dedi ben bacım diye demiyorum kuzenim bacım herkesten beklerim senden beklemezdim ben ne yapacagimi bilmiyorum kafam karışık dedi bence boşanmak istemiyor gerçekten boşanmak istese whatsap profil resminde hala ikimizin fotoğrafı ve yazı duruyor dün gece ayrı yattık biraz önce koltukta uyuya kaldı uyandirdim git yatağa yat dedim sen hangi odada yatacaksan o odada yatacagim dedi ne yani bu koltuktami dedim gidip yatağa yatalim dedi hayırhani deneyecektik dedim bu arada son olarak bir kaç gün birbirimize süre verdik hem ben yine yemegimi camasirimi vs yapacakmisim oda benim evin ihtiyaçlarını karsilayacakmis eğer barisirsak barisacaz yoksa ondan sonra bosanalim dedikdedik böyle konuştuğumuz halde yinede yatağa git yat diyince senin yattığın odada yatacagim dedi bende ayrılmak istemiyor ama beni istediği zaman ezebilecegi ne olur beni boşama babama deme diyecdiyeceğimi sandi sanirim ama burdaki arkadaşlar dik dur hatalisin ama dik dur dediler gerçekten ALLAH razı olsun teşekkür ederim

Iyi akşamlar merak edenler olur diye yazmak istedim sonra yazmayacagim iyi kötü hepiniz yorum yaptınız hepinize teşekkürler ben yaptığımı zaten övünerek söylemiyorum
Neyse akşam eşim geldi ne olacak şimdi ben sana ne diyeyim benim 5 yılımı nasıl böyle yaptın ben seni cok sevdim senden başka elime kadın eli degmedi ben sana tertemiz geldim senin de öyle gelmeni isterdim şöyle ne yapayım dedi bayağı konuştuk bende dedim ki x ben seni çok seviyorum sende beni çok seviyorsun ama ben yinede boşanmak istiyorum yarın birgün sen benim yüzüme vuracaksin biliyorum bosanalim dedim ben bu olani babani arayıp desem ne olur dedi ara babama yeğenim yaramaz diyince it bizim it yapacak birşey yok kızım demişti o yuzden bosanrsak sorun yok sahip çıkar ama bu olayı söylersen bu zamana kadar asla fiske vurmayan babam 1 tane tokat atsa diğer yanağımi ceviririm çünkü o benim babam eşşek sudan gelene kadar da dovse ben yinede raziyim çünkü babam benimle 1 gün 3 gün 1 yıl konusmasn elbet aynı evde kalınca konuşacak ben o yuzden boşanmayı göze aliyorum sen ilerde benim yüzüme vuracagina normal kelime olarak bir orospu kelimesi geçip bana demesen ama aynı ortamda olduğumuz için sanki bana laf sokuyormus gibi hissederim ben bunları istemiyorum bitsin de yemin ederim sabahı bile beklemem şimdi çıkar giderim sabahı da beklemem dedim ben ayrilsam sen başka ben başka kişiyle evlenecek olsak ikimizde boşanmış birisi acaba esinden niye boşandı diyip laf söylenecek ben bunu hhakediyor muyum dedi ben bacım diye demiyorum kuzenim bacım herkesten beklerim senden beklemezdim ben ne yapacagimi bilmiyorum kafam karışık dedi bence boşanmak istemiyor gerçekten boşanmak istese whatsap profil resminde hala ikimizin fotoğrafı ve yazı duruyor dün gece ayrı yattık biraz önce koltukta uyuya kaldı uyandirdim git yatağa yat dedim sen hangi odada yatacaksan o odada yatacagim dedi ne yani bu koltuktami dedim gidip yatağa yatalim dedi hayırhani deneyecektik dedim bu arada son olarak bir kaç gün birbirimize süre verdik hem ben yine yemegimi camasirimi vs yapacakmisim oda benim evin ihtiyaçlarını karsilayacakmis eğer barisirsak barisacaz yoksa ondan sonra bosanalim dedikdedik böyle konuştuğumuz halde yinede yatağa git yat diyince senin yattığın odada yatacagim dedi bende ayrılmak istemiyor ama beni istediği zaman ezebilecegi ne olur beni boşama babama deme diyecdiyeceğimi sandi sanirim ama burdaki arkadaşlar dik dur hatalisin ama dik dur dediler gerçekten ALLAH razı olsun teşekkür ederim

Bencede biraz birbirinize zaman taniyin. Yasadiklarinizin tamami kolay degil. Profesyonel destek de alin gerekirse. Insallah araniz yine düzelir. Bundan sonra laflarinizi daha dikkatli.secmeye gayret edin.

Yok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki 😔
O bir damla kan değil o nefsinize ne kadar hakim olabildiğinizi sabrınızı gösteren bi şey . Ha istediğiniz zaman istediğiniz kişiyle olabilirsiniz ama hayatında kendi gibi birini isteyen insana da yalan söyleyemezsiniz . Bu birçoğumuz için hâlâ önemli bi konu . Şunu da belirtmek isterim asıl sorun kan değil söylediğiniz yalan

Birde namusa bekarete çok çok düşkün olan bir şehirde yaşıyoruz yani birisi küçücük bir laf atsa adamı döve döve linç ederler eğer ben duyulursam 😢😢
Fakat şunu da söylemeden edemeyeceğim ne yaşarsanız yaşayın bu sizi ilgilendirir . Eşiniz tutup da başkasına söylerse bu durumu en az sizin yaptığınız kadar çirkin bi şey yapmış olur

Çok büyük hata yapmışsınız maalesef erkeklerin ince çizgisi bu kızlık zarı olayı!madem bilmiyordu söylemeseydiniz..neyse olan olmuş..
Ben sizin yerinizde olsam inkar ederim seni kıskandırmak için söyledim saf mısın nesin öyle olsa sen anlamazmıydın mümkün mü böyle birşey senin gibi zeki birisi bunu anlamaması mümkün değil falan deyin...hatta doktora gidelim baksın zar ne zaman bozulmuş çözer falan deyin😄 tabiki böyle birşey mümkün değil o ayrı
En azından boşanma sebebiniz bu olmasın ailesi aileniz herkes duyar çok önemli bişeymiş gibi
İçinden hiç çıkamazsınız o zaman....
Şimdilik ikna edin ayrılacaksanız sonra başka bir bahane ile ayrılırsınız ama suçlu siz olmayın

Valla bencede dibine kdar inkar et kıskandırmk için dedime bağla olayı

Şeye benziyor bu; "oğlum karına dibine kadar inkar et eskortla yattığını, saf mısın nesin eskorta gitsem anlamaz mıydın? hatta istersen eskortu beraber arayalım bakalım gitmiş miyim söylesin o çözer falan de karına .. seni kıskandırmak için öyle dedim aşkıma bağla olayı"

Ben bir fark göremedim yukarıdaki erkek hareketi ile.. iğrenç...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X