- Konu Sahibi Ataabetull
Tabiki geçmişine sahip çıkıp yaptığı şey yüzünden dayak yemek hastanelik ve rezillik olmayı haketmiyor,lakin ilişkinin seyrine göre değişen konulardır bunlar iki çift görüşmeye başladıklarında zaten bekareti sorun eden etmeyen tipler olarak birbirlerini gayet iyi tanırlar . Benle evlenmeyi düşünüyorsun ama ben biriyle yattım diye açıklama yapmak demek değil bu. Ama birbirini tanırken evlilik düşünürken bunlar konuşulur bu konuya nasıl baktığı bilinir..keza biri benimle ilk onla sevişmedim diye hastanelik etmekle suçlamıyor , yıllarca sadece ilk onla olmuş gibi bu durumu gizleyip sonra yattığımı bilmiyormuşum diye pişkince konuşan birine sinirinden seni dövsem baban evlatlıktan reddeder diyor çünkü çevre toplum baskıcıymış eside bunu söylüyor. Eşim eşki sevgilisiyle yatma meselesini açsa ben bnu bildiğim halde nasıl böyle konuşmaya cüret edersin diye küfür bile ederim adamın sinirlenmesi slaak yerine konması az şey mi okadar öfkelenmesi çok mu anormal . Bide nunun için kadın bu adamın çocuğu yok ondan böyle yapıyor diye iftira atarsa emin olun dövmekle kalmayıp kendini iyice çökmüş hissedip daha kötü şeylerde yapabilirGizlemediğini söylüyor ama ben yazılana bakıp yorum yapıyorum ben böyle şeylerin asla gizlenmemesi geçmişe sahip çıkılması taraftarıyım kaldı ki evlenirken bakire değildim ve eşimden gizlemedim ama oturup bak ben bakire değilim de demedim böyle af diler gibi defolu gibi davranmadım zamanla aynı evde yaşayınca öğrendi hiçbir zaman ilksin demedim öyle davranmadım bu yüzden saklanmasını asla savunmam her zaman dürüstlükten yanayım ama melek değilim biri beni ilk onla sevişmedim diye dövmekle hastanelik etmekle sülaleme rezil etmekle tehdit ederse her pisliği yaparım iftira da atarım hiç öyle iyilik meleği prenses biri değilim