- Konu Sahibi Ataabetull
kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım
Peki şöyle bir şey soracağım size bir çok üye fark etmiş bu konuda hassas birini az çok tanırız ama ben nişanlıyken benimle birlikte olan adamın hassas olduğuna inanmam açıkcası kadına demiş ki seni döverdim ama hastanede baban duyar diye dövmüyorum bu tehdit değil mi? Ve bence kimseye bir şey söyleyeceği yok böyle yapa yapa kadını ezecek ben kendimi aile yerine koyuyorum benim 18 yaşında çocuğum dediğim bir kardeşim var ama gerçekten evladım o benim bir gün biri gelip diyecek ki ben kızınla birlikte oldum ya da biz evliyiz ama bu bakire değilmiş adamı yerle bir ederim kimse kimseye kolay kolay cahil cesareti yoksa böyle bir şey diyemez
Konu sahibi böyle yazmış. Benim anladığım "kan gelmedi deyip durdu" yazmak istemiş, yani eşi sorgulamış zaten bu durumu.
Bu şekilde olduysa, yani eşi başta bunu sorgulayıp sonra "neyse ya önemli değil dediyse konu sahibi o arada "evet ilk değil çünkü" dememiş demek ki.
Ve ilk kez birlikte olan birisiyle birkaç kişiyle birliktelik yaşamış birinin rahatlığı, tavırları aynı olmaz. Konu sahibinin rol yaptığını düşünüyorum ben.
Eşinin "dövseydim baban duyardı" vs demesini onaylamıyorum. Böyle bir hakkı varmış da lütfediyormuş gibi davranan adamla evli kalmaya gerek yok. Ama konu sahibi numara yaptıysa eşi sonuna kadar haklı boşanmak istemekte.