1 buçuk senelik evliyim eşimin dayisigilin evinde oturuyoruz(birlikte oturmuyoruz belirteyim) dayisigil evlerine geçmek istediklerini söylediler. Bizde kiralik ev ariyorduk sonra eşim kiraya gecmeyelim annemlerin üst kati boş yaptirip geçelim dedi. Elimizde nakit paramız yok düğünden kalan bileziklerle orayı yaptıralım dio. Bende kiraya geçelim diorum çünkü kayınvalidem çok huysuz bi kadın hersey gözüne batıyo giyimime kuşamima zamannda karisti papaz olduk çok yorum yapmayı seviyor orda onunla yapamicagimi eşime belirttim anlamiyo yapacak bseyimiz yok dio mecburuz oraya gecmeye dio. Bende istiorum ki o altinlarla bi arsa v.s alalım tapusu annesigilin üstüne olan evi yaptirmayalim. O da 3 bin lira maasla kira mi ödiyim ev mi gecindireyim kredi taksidine mi gireyim dio arsa alininca yapilacak ev icin. Sizce ne yapmaliyim hamileyim ayni zmnda. Oraya geçince kaynanam benden iş bekliycek yapmak alıştırmak istemiyorum.iki kizi var büyüğünün rahatszligi var bagirip cagryor ama isteyince ev işini yapio küçüğü sağlıklı 13 yaşında. Kaynanamlarla ailemin arasi ii dgl annemle ztn konsmuolar bna cok müdahale ediodu diye annem kızdı. Yrn bigun ailem evime nsl gelip gidecek blmiorum oraya gecince bana lutfen akıl verin