• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin, ne tepki vermeliyim ???

aman ne biliyim katlanıyorum işte. biz eşimle severek evlendik. hala da seviyorum onu, o da beni seviyo, ama sevgi evlilik için yeterli diil tabi, fedakarlık ve iyi kötü herşeyin paylaşımı da çok önemli. şimdilik biz de bu fedakarlık kısmı sadece bende var. şiddet olayını bitirdik. ama insan hiç yaşamamış olmayı çok istiyo. boşanmayı düşündüm ama korktuğum bi çok şey var, ne kadar birbirimizi yiyip dursak da ayrı da yapamıyoruz. ama tabi şiddet konusu tekrarlar ise valla seviyorum falan demem katlanamam öyle. bi sevgi uğruna kendimden de o kadar ödün veremem.

aman ne biliyim katlanıyorum işte. biz eşimle severek evlendik. hala da seviyorum onu, o da beni seviyo, ama sevgi evlilik için yeterli diil tabi, fedakarlık ve iyi kötü herşeyin paylaşımı da çok önemli. şimdilik biz de bu fedakarlık kısmı sadece bende var. şiddet olayını bitirdik. ama insan hiç yaşamamış olmayı çok istiyo. boşanmayı düşündüm ama korktuğum bi çok şey var, ne kadar birbirimizi yiyip dursak da ayrı da yapamıyoruz. ama tabi şiddet konusu tekrarlar ise valla seviyorum falan demem katlanamam öyle. bi sevgi uğruna kendimden de o kadar ödün veremem.

Madem katlanıyorsun,çekiceksin arkadaşım...
Katlanamam diyorsan ona göre önlem alıcaksın....

evinize taşınınca kolon hariç kırabilirsiniz kimse karışamaz kimse şikayet edemez bu kada rbasit ayrıca o dediginiz kısmın maliyeti cok azdır...eşiniz işi yokuşa sürmüş ana babası yanında iyice şımarmış...
anlamadıgım tek konu da neden şiddet görüp de ,o evde hala o adamla yasadıgınız nasıl bi şiddet bu ?şiddet gösteren adam size saygı duymaz ki fikrinizi dikkate alsın ,allah kolaylık versin..

bana kalırsa neyi ne zaman nasil isteyecegin cok onemli...yanlis yerde ve zamanda istedigin icin karli cikmamissin bu isten...ordan cikinca basbasa oldugunuz bizamanda sakince ve uygun bir dille bu istegini dile getirseydin inatlasma olmazdi diye dusunuyorum

evet ben de öyle düşünüyorum.. evi almış olsanız bile... uygun bir anda bütçenizin de uygun olduğu bir zamanda şöyle yapılabilir falan gibi anlatabilirdin tabi yanlızken.. annelerinin yanında dır dır yapan bilmiş gelin durumuna düşürmüşler seni...
o sırada tamam deyip kapatıp sonra uygun bir zamanda açabilirsin yanlızken...sadece bu konuda değil. tartışmaya döneceğini hissettiğin herşeyde...

Orta duvarı yıktır gitsin , ben de öyle yapmıştım kocaaamaan salonum oldu..

Bir daha da başkasının yanında bu tarz konuları konuşma..

şiddet uygulayan erkeklerin eşlerini sevdiklerine inanmıyorum.ınsan sevdiği birinin canını nasıl acıtabilirki mümkün değil..

esinin bircok erkekte oldugu gibi kadin lafii dinlemem ben takintisi var..en kotusude siddet..neyse orasi sizin bileceginiz birsey..
bence birileri varken kesinlikle israr etmeyin haklisiin hayatim de gec eve gidince hesap sor..insanlarin yaninda kesinlikle tartismayin ve koz vermeyin kim olursa olsun..kimseyi sevindirmeyin..
bu sayfada yazdikalrini simdi okudum..
baskalarina soylemeyin bence siddet olayini annesi olsa bile..arkanizdan ne dedigini bilemezsiniz..birde esinize dik gitmeyin guzellikle halletmeye calisin.sanirim sizde inatci bir yapiya sahipsiniz..eger esiniz arabada uzatmaya devam ettiyse sizde haklisin hayatim bana da mantisiz geldi diyin gecin sonra alttan dediklerinizi yaptirin..

Son düzenleme:
Back
X