Kızlar selam 1 senelik bir ilişkim var, 3 senedir de tanıyorum. tanışmamız normal olmadı her şeyi detaylı yazarsam uzun sürer ama şöyle diyeyim kısaca bana zaman zaman ıssız adam vibe ı veren bazen soğuk bazen çok sıcak, bolca alkol içen bir iş adamı, euro bazında maaş alan ve kazancı baya iyi, hafif manipülatif ve para düşkünü biri. beni çoğu kez düşündürüyor ve bunalıma sokuyor. neyse hollandalı bir kız kankasına (kızın da sevgilisi var) şuan geleceğe dair bir vizyonu olmadığını, kendini evli olarak hayal edemediğini daha önce de hiç evlenmediğini, babası ve benım tarafımdan ona baskı yapıldığını bu durumun kendini üzdüğünü yazmış. kız da ona akıl vermiş demekki daha zamanı var evlenmenin diye. bende telefonunda bu mesajları okuyunca ona sordum neden bunları benle paylaşmadın neden böyle düşündün diye. o da konunun senle ilgisi yok ailemde herkes benden bir şey istiyor abim babam dedem ben de bu durumda maddi olarak herkese yetişmeye çalışıyorum filan dedi. her şeyde seni hayal ediyorum seni çok seviyorum vs dedi. ama şu sıralar evlenmeden ciddi adımları atmadan kendine bir ev almanın bana da bir araba aldırmanın derdinde kendi paralarımızla. bunlar bana iyi niyetli gelmiyor kızlar. siz ne düşünürdünüz. evlenmeden bir evimiz bir yerimiz olsun tabiki diyor.