Lütfen akıl verin,ne yapmalıyım ?

Kugucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
50
1
28
Çanakkale
Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var hemen özet geçiyorum.

2 senelik bir ilişkim var.Seneye söz yapmayı düşünüyorduk.Ama benim artık dün canıma tak etti ve yüzüne karşı artık bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.

Sebebi ise erkek arkadaşımın sorumsuz olması.Şuan bi işi yok ama önce askere gideyim sonra düzenli bi işe girerim diyor.Ama bende hemşirelik yapıyorum ve ben çalışırken onun bütün gün evde yatması bana çok dokunuyor.

Üstelik biraz agresif bi insan.Normalde bana çok iyi davranır,bir dediğimi iki etmez.Ama sinirlendiği zaman gerçekten gözü dönüyor ve canımı yakıyor.Yani dayak falan yok ama kolumu yada bacağımı falan sıkıyor.Ben küçükken babadan da çok şiddet görmüş olduğum için çok rahatsız oluyorum bu durumdan.

Dün ayrılmak istediğimi söyleyince bana 1 hafta hiç görüşmeyelim kafanı topla,barışmak istersen ben burdayım yok illa ayrılıcam dersen ayrılırız ama düzeleceğime söz veriyorum falan dedi.
Ne yapmalıyım sizce ? Daha sevgiliyken böyle sorumsuz ve bazen kötü hareketler yapan bi insan sizce değişebilir mi ?

Is olayini halledip yoluna koyabilir, zamanla gorursunuz, ama sinirlenince gozu donme,kol sikma olayi bence ciddi bir sorun. Benim zamaninda basima gelmisti ve sonradan cok daha kotu bir hal almisti ve arkama bakmadan kacmistim. O yuzde bu konuda ben de hassasim, eger icinize sinmiyorsa bence yol yakinken donun.

sevgiliyken bu kadar sorumsuz ve agresifse hemde 2 senelik bir ilişkide ilerde nasıl siz düşünün lütfen, bu durumda aileniz nişanlanmanıza nasıl razı oldu ?

Is olayini halledip yoluna koyabilir, zamanla gorursunuz, ama sinirlenince gozu donme,kol sikma olayi bence ciddi bir sorun. Benim zamaninda basima gelmisti ve sonradan cok daha kotu bir hal almisti ve arkama bakmadan kacmistim. O yuzde bu konuda ben de hassasim, eger icinize sinmiyorsa bence yol yakinken donun.

Çok teşekkür ederim..

Açıkça şiddet gördüğünüz adamın değişeceğine kendiniz inanıyorsanız devam ediniz...:ssz:

Askere gidene kadar part time iş bulup çalışır çalışkan adam.
Demek tembellik var diye düşünüyorum.
Hiç sevmem çalışmayan erkekleri uyuz olurum ya.
Bahane bunlar bence.
Hem buluştuğunuzda falan parasız olmuyor mu?
Yoksa hesabı siz mi ödüyorsunuz?
Kolunuzu sıkma olayı ayrı sorun.
Ben olsam ileriye taşıyamazdım bu ilişkiyi.
:26:

İşte bende size soruyorum belki değişen vardır diye.Bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu,zaten yeterince hassasım değişmez deseniz yeterliydi.

Sert çıkmak derken?:53:
Adam kolunu,bacağını sıkıyor o değişir mi diye düşünüyorsunuz,ben canım,cicim yazmadım sert oldum.:12:
Şu zamane gençlerinin hassaslığı pek bir garip canım.:ssz:

Askere gidene kadar part time iş bulup çalışır çalışkan adam.
Demek tembellik var diye düşünüyorum.
Hiç sevmem çalışmayan erkekleri uyuz olurum ya.
Bahane bunlar bence.
Hem buluştuğunuzda falan parasız olmuyor mu?
Yoksa hesabı siz mi ödüyorsunuz?
Kolunuzu sıkma olayı ayrı sorun.
Ben olsam ileriye taşıyamazdım bu ilişkiyi.
:26:

Yok zaten aynı mahallede oturuyoruz,pek cafe falan takıldığımız olmuyor yani.Ama olduğu zamanda asla bana hesap ödetmedi bugüne kadar.Teşekkür ederim düşünceleriniz için.

yok canim degismiyorlar, daha kötü oluyorlar.
Benzer bir olay anlatayim sana, biraz degisikde olsa.
Komsum anlatmisti zamaninda ben eski kocandan niye bosandin diye sorunca, nisanliyken buna bir kez cok sinirlenince sigarayi adam kendi elinde söndürmüsmüs, buda ozamanlar cok korkmus, terketmek istemis, yine yalvar yakar barismismis adam bunla, demis ozaman bak ben sana kiyamiyorum ne yapiyorsam kendime yapiyorum demis ve normalde cok ilgili, sevgi dolu biriymis.
evlendikten sonra dögüs kavgalar oluyormus ama adam hep yine kendine zarar veriyormus, tedavi oluyormus, yapmiyacagim birdaha deyip yine yapiyormus, duvara vuruyormus elini kiriyormus ameliyat edilecek derecede, sonra büyük bir kavgalarindada karnina bicak saplamis ve nerdeyse ölüyormus, polis bir türlü inanmamis kadini tutuklamislar o kocasina sapladi sanmislar, Allahtan adam ölmemiste uyaninca kendi yaptigini söylemis, sonrada zaten bir türlü düzelmemisler ve bosanmislar.

Yani beraberken insan insani taniyor, ama herseyinide insan sevgiliyken acikca gösteremiyor. Yinede egilimleri belli oluyor, seninkide belli ediyor kendini, nekadar frenlesede olmuyor iste farkediyorsun.
Simdi 7/24 onla beraber ve evli oldugunu düsün, kesin sana birseyler yapar,var cünki yapisinda. Hic arkana bakmadan kos, düzeltmeyede calisma, onun sana degil psikologa ihtiyaci var, ancak yipranirsin yiprandiginlada kalirsin.

yok canim degismiyorlar, daha kötü oluyorlar.
Benzer bir olay anlatayim sana, biraz degisikde olsa.
Komsum anlatmisti zamaninda ben eski kocandan niye bosandin diye sorunca, nisanliyken buna bir kez cok sinirlenince sigarayi adam kendi elinde söndürmüsmüs, buda ozamanlar cok korkmus, terketmek istemis, yine yalvar yakar barismismis adam bunla, demis ozaman bak ben sana kiyamiyorum ne yapiyorsam kendime yapiyorum demis ve normalde cok ilgili, sevgi dolu biriymis.
evlendikten sonra dögüs kavgalar oluyormus ama adam hep yine kendine zarar veriyormus, tedavi oluyormus, yapmiyacagim birdaha deyip yine yapiyormus, duvara vuruyormus elini kiriyormus ameliyat edilecek derecede, sonra büyük bir kavgalarindada karnina bicak saplamis ve nerdeyse ölüyormus, polis bir türlü inanmamis kadini tutuklamislar o kocasina sapladi sanmislar, Allahtan adam ölmemiste uyaninca kendi yaptigini söylemis, sonrada zaten bir türlü düzelmemisler ve bosanmislar.

Yani beraberken insan insani taniyor, ama herseyinide insan sevgiliyken acikca gösteremiyor. Yinede egilimleri belli oluyor, seninkide belli ediyor kendini, nekadar frenlesede olmuyor iste farkediyorsun.
Simdi 7/24 onla beraber ve evli oldugunu düsün, kesin sana birseyler yapar,var cünki yapisinda. Hic arkana bakmadan kos, düzeltmeyede calisma, onun sana degil psikologa ihtiyaci var, ancak yipranirsin yiprandiginlada kalirsin.

Gerçekten size ne kadar teşekkür etsem az..Bu anlattığınız olay cidden gözümü açtı diyebilirim :S

Önce bence oturup uzun uzun konuşulmalı bir sorun bir dert mi var neden bu durumda olup ne istediğini sorarsan gerekirse psikolojik destek almayı önerirsin. Ama sen ne hissediyorsan doğrudan anlat ki kendini düzeltsin bu konuda. Bir ilişkiyi bitirmek kolaydır zor olan onu hala devam ettirebilmektir. Eğer gerçekten ayrılmak istiyorsan ona karşı bir daha bir şey hissetmemen gerekiyor. Zamanında güzel bir şeyler yakalamışsınız ben yazık etmeyin derim. Umarım her şey düzelir. :)

Önce bence oturup uzun uzun konuşulmalı bir sorun bir dert mi var neden bu durumda olup ne istediğini sorarsan gerekirse psikolojik destek almayı önerirsin. Ama sen ne hissediyorsan doğrudan anlat ki kendini düzeltsin bu konuda. Bir ilişkiyi bitirmek kolaydır zor olan onu hala devam ettirebilmektir. Eğer gerçekten ayrılmak istiyorsan ona karşı bir daha bir şey hissetmemen gerekiyor. Zamanında güzel bir şeyler yakalamışsınız ben yazık etmeyin derim. Umarım her şey düzelir. :)

Teşekkür ederim ama zaten beni çok soğuttu ilişkiden bu hareketleriyle.Ama 2 senelik evliliğe giden ilişkimide bir kalemde silmek istemiyorum.Çok konuştum bu konuda,yapım böyle ama bi daha yapmıcam deyip tekrar yapıyor.Dün yine söz verdi..

Değişir tabiiki..

Evlenince daha çok değişiyorlar ama üzgünüm bu değişim olumsuz yönde oluyor..

Şu an senin bacagını, kolunu sıkıp morartan adam evlenince boğazını sıkar emin ol..

Bile bile lades deme..İşi gücü olmayan evde pinekleyen bi insandan ne umud ediyosunuki zaten??

Değişir tabiiki..

Evlenince daha çok değişiyorlar ama üzgünüm bu değişim olumsuz yönde oluyor..

Şu an senin bacagını, kolunu sıkıp morartan adam evlenince boğazını sıkar emin ol..

Bile bile lades deme..İşi gücü olmayan evde pinekleyen bi insandan ne umud ediyosunuki zaten??

Haklısınız sanırım :S ama işte insan sevince bekliyo saf saf..

Haklısınız sanırım :S ama işte insan sevince bekliyo saf saf..

Anlayabiliyorum ama bu devirde saflık ,aşık olma ,sevme gibi hissiyatlar kimseye bişey kazandırmıyor..

Bunlar çok güzel duygular ama birazda açık gözlü olmak zorundasın..

Ne güzel meslegin var elinde, kendini düşün boşuna vaktini heba etme..

İlerde evlenince çok iyi anlarsın ama iş işten geçmiş olur böyle adamlar düzelmez..

Allahın sevdiği kuluymuşsunki önceden belli etmiş kendini, açık ve net bi biçimde..

Teşekkür ederim ama zaten beni çok soğuttu ilişkiden bu hareketleriyle.Ama 2 senelik evliliğe giden ilişkimide bir kalemde silmek istemiyorum.Çok konuştum bu konuda,yapım böyle ama bi daha yapmıcam deyip tekrar yapıyor.Dün yine söz verdi..

Canım her ilişkide bir sorunlar oluyor diyelim ki ayrıldın başka biriyle gene farklı türde sorunların olacak sevgi zamanla bazı şeyleri aşmayı sağlayabilir. Şiddet konusunda bende aynı şekilde gördüm daha sonrasında pişmanlıklar yaşadı ama ben sevdiğim için katlandım tabi ki bazen aşk her şey değil ama insanları da olduğu gibi kabul etmeli tabi senin kararın :)

Anlayabiliyorum ama bu devirde saflık ,aşık olma ,sevme gibi hissiyatlar kimseye bişey kazandırmıyor..

Bunlar çok güzel duygular ama birazda açık gözlü olmak zorundasın..

Ne güzel meslegin var elinde, kendini düşün boşuna vaktini heba etme..

İlerde evlenince çok iyi anlarsın ama iş işten geçmiş olur böyle adamlar düzelmez..

Allahın sevdiği kuluymuşsunki önceden belli etmiş kendini, açık ve net bi biçimde..

Öyleymiş sanırım..Ama işte insana çok zor geliyor 2 senelik bir ilişkiyi bitirmek,her anını paylaştığın insanla ilişkini kesmek..Hakkımda en hayırlısı bitirmek olucak sanırım.

Back
X