Lütfen akıl verin,ne yapmalıyım ?

Canım her ilişkide bir sorunlar oluyor diyelim ki ayrıldın başka biriyle gene farklı türde sorunların olacak sevgi zamanla bazı şeyleri aşmayı sağlayabilir. Şiddet konusunda bende aynı şekilde gördüm daha sonrasında pişmanlıklar yaşadı ama ben sevdiğim için katlandım tabi ki bazen aşk her şey değil ama insanları da olduğu gibi kabul etmeli tabi senin kararın :)

Çok merak ettim siz evlimisiniz?

Canım her ilişkide bir sorunlar oluyor diyelim ki ayrıldın başka biriyle gene farklı türde sorunların olacak sevgi zamanla bazı şeyleri aşmayı sağlayabilir. Şiddet konusunda bende aynı şekilde gördüm daha sonrasında pişmanlıklar yaşadı ama ben sevdiğim için katlandım tabi ki bazen aşk her şey değil ama insanları da olduğu gibi kabul etmeli tabi senin kararın :)

Teşekkür ederim,ama şiddete hiç bir şekilde göz yumulmaması taraftarıyım.Benim annem şiddet gördüğü için tam 16 senelik evliliğini bitirdi.Bende yanlış bir seçim yapmak istemiyorum bu yüzden..

Öyleymiş sanırım..Ama işte insana çok zor geliyor 2 senelik bir ilişkiyi bitirmek,her anını paylaştığın insanla ilişkini kesmek..Hakkımda en hayırlısı bitirmek olucak sanırım.

Bi anda bitiremiyosan yavaş yavaş btir ama bitir..Hakkında hayırlısı olsun

Eşi ve eşinin ailesi bölümüne bi göz at istersen neler neler var..

Ve herkes evlenmeden önce sinyal aldıgını söyler durur..

Bu hayatta beş para etmez erkekler var oldugu gibi, adam gibi adam olanlarıda var..

Allah inşallah iyilerle karşılaştırsın seni..

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var hemen özet geçiyorum.

2 senelik bir ilişkim var.Seneye söz yapmayı düşünüyorduk.Ama benim artık dün canıma tak etti ve yüzüne karşı artık bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.

Sebebi ise erkek arkadaşımın sorumsuz olması.Şuan bi işi yok ama önce askere gideyim sonra düzenli bi işe girerim diyor.Ama bende hemşirelik yapıyorum ve ben çalışırken onun bütün gün evde yatması bana çok dokunuyor.

Üstelik biraz agresif bi insan.Normalde bana çok iyi davranır,bir dediğimi iki etmez.Ama sinirlendiği zaman gerçekten gözü dönüyor ve canımı yakıyor.Yani dayak falan yok ama kolumu yada bacağımı falan sıkıyor.Ben küçükken babadan da çok şiddet görmüş olduğum için çok rahatsız oluyorum bu durumdan.

Dün ayrılmak istediğimi söyleyince bana 1 hafta hiç görüşmeyelim kafanı topla,barışmak istersen ben burdayım yok illa ayrılıcam dersen ayrılırız ama düzeleceğime söz veriyorum falan dedi.
Ne yapmalıyım sizce ? Daha sevgiliyken böyle sorumsuz ve bazen kötü hareketler yapan bi insan sizce değişebilir mi ?

Bu lafları kadın olarak hepimiz çok duymuşuzdur.
Sinirlendiğinde canını yakıyorsa, yakmaya devam edecektir.

Düzelir diye beklemen, sana çok kıymetli zamanının yanında; onurunu, kimliğini, sağlığını ve pozitif her şeyini de kaybettirir.

Buradan, evliliğe götürmemen gereken bir ilişki ve bir erkek gibi görünüyor.
Karar senin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi anda bitiremiyosan yavaş yavaş btir ama bitir..Hakkında hayırlısı olsun

Eşi ve eşinin ailesi bölümüne bi göz at istersen neler neler var..

Ve herkes evlenmeden önce sinyal aldıgını söyler durur..

Bu hayatta beş para etmez erkekler var oldugu gibi, adam gibi adam olanlarıda var..

Allah inşallah iyilerle karşılaştırsın seni..

Çok teşekkür ederim,Rabbim herkesi iyi insanlara denk getirsin.

Bu lafları kadın olarak hepimiz çok duymuşuzdur.
Sinirlendiğinde canını yakıyorsa, yakmaya devam edecektir.

Düzelir diye beklemen, sana çok kıymetli zamanının yanında; onurunu, kimliğini, sağlığını ve pozitif her şeyini de kaybettirir.

Buradan, evliliğe düşünmemen gereken bir ilişki ve bir erkek gibi görünüyor.
Kara senin.

Teşekkür ederim,kafamı toparlamama yardımcı oldunuz.İnsan birilerine danışmadan bazen doğru yolu bulamıyor..

Değişmez canım,boşver gitsin.
Zaten gözünü karartıp ayrılalım dediğine göre,sen de farkındasın olmayacağının.
faat'ın dediği gibi,evlilik planlayan adam,askere kadar yan gelip yatacağına,part time bile olsa bir işe girerdi.
En azından askerden dönünce cv'sine yazacak bir geçmişi olurdu,kenara para koyardı vs...

Değişmez canım,boşver gitsin.
Zaten gözünü karartıp ayrılalım dediğine göre,sen de farkındasın olmayacağının.
faat'ın dediği gibi,evlilik planlayan adam,askere kadar yan gelip yatacağına,part time bile olsa bir işe girerdi.
En azından askerden dönünce cv'sine yazacak bir geçmişi olurdu,kenara para koyardı vs...

Bende öyle düşünüyorum..Teşekkür ederim yorumlarınız için..

değişeceğine inanıyorsan barış ama bu itip sıkıştırmalar ilerde dayağa dönüşmesin dikkat et

insanlar değişmez. sadece huyları tanıdıkça ortaya çıkar bence.
ha tabi ki erkek arkadaşınız ilişkiniz resmiyete binince sorumluluklarının farkına varıp daha düzene sokabilir kendini.
her ihtimal vardır her zaman insanlar için.

onu siz daha iyi tanıyorsunuz:34:

değişir mi değişmez mi bilmem ama canım sen deneme tahtası mısın? ya değişmezse? şimdi heba olan 2 yılına acıyorsun ama o zaman evli olarak geçirdiğin her saniyeye acıyacaksın.. bence bu şekilde kalsın, geri dönme!

çoluk çocukla evlilik mi olur

zaman armutları olgunlaştırır . insanları olgunlaştıran yaşanmışlıklardır .

olgun insan hayatını kazanması gerektiğini sevdiği ve geleceği için bi şey ler yapması gerektiğini bilir . Restinizi çekin yarınn ailenize karşı mahçup olursunuz .

çoluk çocukla evlilik mi olur

zaman armutları olgunlaştırır . insanları olgunlaştıran yaşanmışlıklardır .

olgun insan hayatını kazanması gerektiğini sevdiği ve geleceği için bi şey ler yapması gerektiğini bilir . Restinizi çekin yarınn ailenize karşı mahçup olursunuz .

Haklısınız,teşekkür ederim.

Öncelikle kendinizi toplayıp objektif düşünün..Sevgilinin artılarını ve eksilerini,kavga halindeyken nasıl bir kişiliğe büründüğünü vs bunun gibi herseyi gercekci bir şekilde tartın..Sonrasında da eger ki artılar fazlaysa sevgılınızle konusun,korkularınızı paylasın,,psikoloğa gitmesi gerekiyorsa oraya gitsin,calısması gerekiyorsa calıssın,yani senin için bişeylerin cabasını versin..Bi bak bakalım hala aynı mı?? Yani onu bir deneme sürecine al en azından kestirip attım dememiş ve ileride pişmanlık duymamıs olursun..

Son düzenleme:
Merhaba, dayak falan yok demişsiniz ama yazdığınız şey de bir çeşit şiddet. Üstelik geçmişte de bu durumu yaşamışsınız. Erkek arkadaşınız bir kere niyetlendiyse tekrar yapmayacağının ve davranışının daha da sertleşmeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Lütfen iyi düşünüp karar verin. Hiç kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok.

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var hemen özet geçiyorum.

2 senelik bir ilişkim var.Seneye söz yapmayı düşünüyorduk.Ama benim artık dün canıma tak etti ve yüzüne karşı artık bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.

Sebebi ise erkek arkadaşımın sorumsuz olması.Şuan bi işi yok ama önce askere gideyim sonra düzenli bi işe girerim diyor.Ama bende hemşirelik yapıyorum ve ben çalışırken onun bütün gün evde yatması bana çok dokunuyor.

Üstelik biraz agresif bi insan.Normalde bana çok iyi davranır,bir dediğimi iki etmez.Ama sinirlendiği zaman gerçekten gözü dönüyor ve canımı yakıyor.Yani dayak falan yok ama kolumu yada bacağımı falan sıkıyor.Ben küçükken babadan da çok şiddet görmüş olduğum için çok rahatsız oluyorum bu durumdan.

Dün ayrılmak istediğimi söyleyince bana 1 hafta hiç görüşmeyelim kafanı topla,barışmak istersen ben burdayım yok illa ayrılıcam dersen ayrılırız ama düzeleceğime söz veriyorum falan dedi.
Ne yapmalıyım sizce ? Daha sevgiliyken böyle sorumsuz ve bazen kötü hareketler yapan bi insan sizce değişebilir mi ?

çalışma konusunda bişe diyemem cnm çünkü kardeşimde askerden önce böyle sorumsuzdu askerden sonra düzene giricem diodu ki öylede oldu şükür:)
ama bu kolunu bacağını sıkmalar sonradan dayağa dönüşebilir:( hemde negüzel hemşireymişssin. iyi düşün ben sana ne ayrıl diyebilirim nede onunla ol diyebilirm

Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Ben de şimdi eşim olan kişi ile sevgililik dönemlerimizde seninle aynı şeyleri yaşadım öfke kontrolü yoktu ve sinirlenince kolumu sıkar, boğazımı sıkar, tuttuğu her noktayı öfkeyle sıkardı...

Keşke o zamanlar akıllı davranıp ayrılsaydım ama işte aşk diyoruz ve gözümüz kör oluyor...

Şimdi nasıl bir evliliğim var biliyor musun?

Öfke kontrolü yine yok şiddet zamanla arttı artık evlendik ya daha bir cesaretli oldu

Çocuklarında kolunu bacağını sıkar...

Ha... eğer ona soracak olursan bi yerlerni sıkmak morartmak şiddet değil ancak kolun bacağın kırılırsa şiddet..

Yaşın benden küçük sanırım, benden sana abla tavsiyesi baştan nasılsa sonuda öyle

SONU UÇURUM YANİ :((

Back
X