• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin

Bende söylenenlere kulak asmiyorum artik onlarin yaninda neseli vurdum duymaz bakimli onlari hic unursamadigimi hisetiren tavirlar takiniyorum onlarda bu halimi görünce cildiriyorlar bunuda gayet iyi belirtiyorlar.

Mrhblar,işte benimde sorumum tam olarak bu ,hayatıma en iyi şekilde devam ediyorum,salmadım kendimi ,çalışıyorum bakımlıyım...Bu tavrım etrafımdakileri rahatsız ediyor,bundandır bi laf sokma yarışına girmişler...Beni yıkık ,dökük görmek istiyorlar ama bu zevki tattırmayacağım...İnşallah bu tavrınızı hep korursunuz ,teşekkür ediyorum

Mrhblar,12 yıldır evliyim ilk 4 yıl istemedik ,8 yıldır tedavi görüyorum daha sonuç almadık,ne yazıkki bu son negativim bi şekilde duyulmuş...Bende söylememe taraftarıyım ama aileler ne zaman yapacaksınız diye baskı uyguluyorlar ,eşimde ağzından kaçırmış...Olayı o kadar dramatize ettilerki tarif edemiyorum..Allah evladınıza uzun ömürler versin ,çok teşekkür ediyorum...

Ben kolejde çalışırken bir veli vardı 19 yıllık evlilikten sonra olmuş bir oğlu vardı, 2.5 yaşında. Ama muhtemelen Veli de geç evlenmişti, 40lı yaşların sonuydu çünkü. baya yaşı vardı yani :) onu hatırlattınız nedense. Umarım siz de en kısa zamanda muradınız neyse ona kavuşursunuz :)

Ben kolejde çalışırken bir veli vardı 19 yıllık evlilikten sonra olmuş bir oğlu vardı, 2.5 yaşında. Ama muhtemelen Veli de geç evlenmişti, 40lı yaşların sonuydu çünkü. baya yaşı vardı yani :) onu hatırlattınız nedense. Umarım siz de en kısa zamanda muradınız neyse ona kavuşursunuz :)
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,inşallah isteyen emek veren herkes evlat sahibi olur....

Çok haklısınız ,kadının çocukları yüzünden çekmediği kalmamış,ama karşıma oturup çocuğun ne kadar güzel birşey olduğunu anlatıyor...Neymiş çocuksuz evlilikmi olurmuş ,evin neşesiymiş..Eee ne yapalım istiyoruz olmuyor,ayrılalımmı,öldürelimmi kendimizi...Bende bundan sonra susmayacağım,çok teşekkür ederim zaman ayırıp cvpladığınız için..

Ben evlen diyenlere bekarlığın ne kadar sultanlık olduğunu anlatıyorum, boşanmış olmamı kullanarak 'amaan gördüm hiçde matah bişey değil, iyi ki de boşanmışım hayatımı yaşıyorum, bidaha evlenmek mi ayyy biraz daha bekleyebilir' diyorum, niyetim varsa da muhabbete böyle yaklaşıp önlerini kesiyorum. Sonra herkes çok doğru diosun evlenip napcaksın'a dönüyor... Siz de çocuk istediğinizi saklayıp, amaan çocukluları da görüyoruz benim cicim yıllarım bitmedi bitsin düşünürüz gibi yanıtlar verebilirsiniz. Onlar zatwn alınmaları gereken kısmı üstlerine alınırlar. Bazısı bundan anlıyor...

Ben evlen diyenlere bekarlığın ne kadar sultanlık olduğunu anlatıyorum, boşanmış olmamı kullanarak 'amaan gördüm hiçde matah bişey değil, iyi ki de boşanmışım hayatımı yaşıyorum, bidaha evlenmek mi ayyy biraz daha bekleyebilir' diyorum, niyetim varsa da muhabbete böyle yaklaşıp önlerini kesiyorum. Sonra herkes çok doğru diosun evlenip napcaksın'a dönüyor... Siz de çocuk istediğinizi saklayıp, amaan çocukluları da görüyoruz benim cicim yıllarım bitmedi bitsin düşünürüz gibi yanıtlar verebilirsiniz. Onlar zatwn alınmaları gereken kısmı üstlerine alınırlar. Bazısı bundan anlıyor...
Ne yazıkki aileler bu konuya o kadar burun sokuyorlarki,saklamaya fırsat vermediler...İnsanların yatak odalarına bu kadar müdahele edilmezki...Neler yaşadım bu süreçte..Marifetmiş gibi nasıl yapıldığını tüyo vererek anlatanından tutun,sizin sorununuz bu olabilir diye doktorculuk oynayanına...Üstümüze çok gelindi,benimde kabahatim çok ağızlarını kapatmayı beceremiyorum...Normalde ağzım iyi laf var,ama bu konuda dilim lal oluyor Tavrınızı çok beğendim ,çok iyi yapıyorsunuz,aksi takdirde toplumun merakı baskısı bastırılacak gibi değil...Çok teşekkür ederim

Back
X