E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
sevıyorsan..maddı yada manevı destegı yapıcaksın....
ama onunda sana aynısını yapacagına emınsen....ya dugunde fazla masraf yapmayıp iş ıcın harcıyacaksın...yada aılenın destegıyle olucak...
baska caresı yok canım...
rent a car işinden para kazanabilecek mi? ticari risk taşıyor nihayetinde
ona yol gösteren büyüğü yok mu, uzman çavuş olarak kalmasını tavsiye eden biri, sadece sen mi yönlendirmeye çalışıyorsun?
baban hiç bir şeyi ödemek zorunda değil, el sürmesin hiçbirşeye...evliliğinizi planlarken az çok konuşmuşsunuzdur, şunlar yapılsın bu olsun diye...
:1closedeyes:canım renta car işinde iyi para var söyliyim.benim sevgilim emlakçı bir yandada renta car işini düşünüyor.bana söylediği; bir araba alıyım krediyle,zaten o kendi kazancıyla kredi borcunu öder bi seneye kalmaz .ama o babasıyla beraber düşünüyor ve zaten işi var.eğer ona destek olacaksa ailesi yada senin ailen bir süre sıkıntı çekersiniz ama sonra sonrası iyi olur.iyi geliri olduğuna eminim hakkınızda hayırlısı olur umarım canım
canim bence cok gencsin evlenmek icin
19 yasindasin..simdiki gencleri anlayabilsem bende 21 yasinda olarak
20 yasinda evlenmek..aklim almiyor...
Keske biraz daha bekleseniz.. nisanlinin isi kesin olsa, biraz
para kazansa daha iyi olurdu..
sanki aceleniz varmis gibi..
ki bunlar benim düsüncem..
sevgiler....
19 yasindasin, hayatinin en güzel yillarini sorumluluk altina girerek yasamak nerde bu yaslarin, genclignin tadini cikarmak nerde....
Nasilki bazi seyleri anlamak cözmeye yetmiyor, sadece ask ve sevgide evlenmek icin yeterli degil güzelim ....Tabiki olmasi gerek sevmedende olmaz fakat körü körüne degil her zaman mantignida kullanarak ..
Nisanlin durumunu düzeltikten sonra herseyi rayina oturttuktan sonra evlenseniz daha iyi olmazmi?? Hemde nasil güzelim...Bak simdiden kara kara düsünmeye basladin ve inanki simdiki bu sorunlarin problemlerin evlendikten sonrakilerinin yaninda solda sifir kalicak...
Allah etmesin tabiki fakat Hepimiz bu yollardan gectik ve bu yollar yüzde 99 tasli ve daglidir...
Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?