• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkdaşlar cumartesi günü sevgilim gelio yanıma askerden onunla buluşcaz kuzenmle evden çıkıcam çünkü uzak biyere gidicem tek çıkmak istemiorum .
ama sevgilim pazarda burda kalmak istiorum dior onla ayrı şehirlerde olduğumz iiçin
ogün evde babam abim oluor ve erken evden çıkmam gerekio :(bi bahane bulup sizce gidiyimmi ya kararsız kaldım yalanım ortaya çıkarsa evdeklerle aram açılır güvenim sarsılır.
ama sevgilim okdr deger verip gelio bende bieşy bulup gitmem gerekio dimi??

arkadaşıma gidiyorum falan desen.arkadaşınıda arayıp söylersin beni sakın arama falan diye.hem niye ortaya çıksınki.nerden düştü aklına böyle bişey.uzak bir yere gidicem falanda diyosun görmelerinede imkan yok.

annendemi bilmiyo anneler genelde idare eder böyle durumları

ailene yalan söyleme canım yalancının mumu yatsıya kadar yanar...,
haberleri olsa daha iyi bence..

bencede yalan söyleme fakat hic bi baska cagren yok? ailen bilmiyormu sevgilini?

ailen bilmiyorsa arkadaşlarımdayım falan de, sevgiline güveniyorsan tabi.

ailene anlatsan.ya da bir büyüğünün haberi olsa olmaz mı?

kızlar valla pazar tek çıkcam sabahın köründe:)arkdaşımı aradım sana geliom diye çıkcam dedim.taksiye atlayıp gidicem bütün paralar gidicek ama napımm:)
valla aklıma başka fikirde gelmio hani

yok sevgilimle dışarda bluuşcaz güveniorum bişe olmaz kızlar.annem bilio ama onunla buluşcam demiycem anneme:(

kesinlikle evden birinin haberi olmali nerede oldugundan...
böyle gidersen seninde icin rahat etmez...
en iyisi annene anlatman..
onlarin rizasi alip gidersen hersey yolunda gider...
yalanin ortaya ciktiginda aileni karsina almis olursun ve inan buna degmez...

Canım sevgilini de aileni de kendini de en iyi tanıyan sensin...
İçinde bulunduğun duruma dışarıdan çıkıp bakarsan, kimse sana burada aferin yalan söyle git buluş demez.
Sevgilime de güveniyorum demişsin. Annene söylemek için tereddüt ettiğine göre senin de içine sinmeyen bir şeyler var.:delphin:
Doğru veya yanlış kararı verecek olan sensin.
Allah kavuştursun bu aradayerimseniben

Hem annem biliyor diyorsun,hemde anneme söylemiycem diyorsun...
Neden annene söylemiyorsun ki...
Annenin bilgisi olsa daha rahat edersin...
Bize de söylemediğin bir şey mi var yoksa
...mirmirmirmir

valla haberli gitsen daha iyi olur Allah korusun başına bi iş filan gelir en azından annene filan çıtlat

canım annene söyle dicem de eğer gitme derse sonradan arkadaşıma gidiyorum da desen inanmaz

ve buluşamazsınız sonuçta asker senin için geliyo...

bide annene desen ne der az çok tahminin vardır?

olumlu der diyosan açıkça söyle demez dersen arkadaşıma gidicem de evin durumuna bak ona göre karar ver canım..bide sabah gidip akşam gelceksin demi çok mu uzak?

ya annem sabah erkenden çıkmamı belki sorun yapabilir oyüzden söylemek istemiorum ve bütün hayallerim suya düşer:(cumartesi gidicem pazarda çok istio bigün daha burdayken kimbilir belki onu bi yıldaha göremem askere gidio ve ustabirligi uzak benden izindede gelemez oyüzen pazar günüde allah izinverirse arkdaşla çıkıcam diyip gidicem ve geç gelmiycem ...dua edin bana herşey yolunda gitsin

pikniğe gidicez de.. pikniğe sabahın köründe gidilebilir...
ya da mangal yapmaya filan...
ama kuzenine ve en iyi arkadaşlarına da tembihle. Ne yalan söylediğini bilsinler. Kiminle nerde olduğunu bir kişi de olsa bilsin.

Bence yalana hiç gerek yok.. Keşke söyleyebilme gibi bir ihtimalin olsa.. Özellikle anneler herşeyi hisseder kendi annemden biliyorum artı zaten aileme yalan söyleyemiyorum kıpkırmızı olduğumdan.. ıllede yalan söyleme durumunda kalırsan açık vermemeye dikkat et..

Back
X