lütfen akıl verin

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
6 ay önce başladığım iş yerimde beraber çalıştığım bir abi var biraz çenesi gevşek biri ve beni kardeşi gibi görüp sevdiğini söylüyor sürekli patrona karşı koruyor falan ama çokta meraklı bir kişiliği var bu yüzden bir gün telefonu karıştırıp erkek arkadaşım olduğunu öğrenmiş biraz kızdım ama fazlada tepki vermedim.
Bu her gün bana erkek arkadaşımla ilgili sorular soruyor konuşmak istemiyorum dedikçe ısrar ediyor defalarca uyardım ama hala soru sormaya devam etti ve bugün film bende koptum ağzıma geleni söyledim.İşi bırakmalı mıyım sizce karar veremedim işi bıraksam maddi olarak çok sıkıntılarım var bırakmasam bu adamla nasıl çalışacağım bilemiyorum akıl verin bana lütfen arkadaşlar.

İş arkadaşınız hangi akla hizmet sizin telefonunuzu karıştırıyor kendinde bu yetkiyi nasıl bulmuş ben olsam agzıma gelen lafı sayardım.İşinizi bırakmak zorunda degilsiniz çünkü söylediginiz lafları haketmiş iş yerinde fazla samimi olmazsanız olur biter ayrıca sizi kimsenin korumasına gerek yok siz kendinizi herkese karşı korursunuz.

Belkide sizi kardeşi olarak sevmiyor farklı anlamda sevdigi için sürekli sevgiliniz hakkında sorular sorup sizi bunaltıyor olabilir.

beni sıkan olay işe yeni başladığım için her şeyi ona sormam gerekiyor ben bunu sıkıntı yapıyorum adam evli bide 2 tane çocuğu var

Her yerde çeşit çeşit insan var, baş etmeyi öğrenmek gerektir belki de...
İş bulmak da kolay olmuyor hani.

evet kolay olmuyor özellikle adapazarında küçük bir yer burası ama ben o sinirle bütün ilanlara mail attım artık bakalım ne olucak

Yaptığı sey terbiyesizlikmis ya sen ona cok yüz verdin ya da o yüzsüz doğustan! Onun yaptığı terbiyesizlikten ötürü isten ayrılmamalısın hem maddi acıdan zorlanıcakken. Biraz sabret bu sabretme asamasında da yüz verme sakın bir yandan sabredemicek gibi olursan baska isler bul ama yerini garantilemeden isten ayrılma bence.

Isı bırakmak zorunda degılsın suan ama o abı dedıgın ne hakla senın telefonunu karıstırabılıyor?:26: Zaten agzına gelenı saymıssın artık bırsey yapacagını dusunmuyorum ama oldu kı yaptı o zaman patronuna uygun dılle anlatırsın durumu

Abi mabi,boşver bunları.Herkese mesafeni koy.Senin telefonunu karıştırıp,sana en özelini soracak kadar yüz verme.Fazla samimi olmuşsunuz.

Daha telefonunu karıştırdığı gün ipleri koparıp mesafe koymalıydın.
Hem ona ne ki senin erkek arkadaşından,kardeşi misin kızı mısın ?

kızlar haklı kimsenin seni korumasına ihtiyacın olmadığı gibi biraz sert tepkiler verip tavrını koymn lazım....zaten abi demekle büyük hata yapmıssınçççbeyefendi de gec...abi diyorsan eger ona karsıda zaten o coktan yüz bulmus demektir...ben olsam coktan kafasında paralamıstım bişeyleri....

hayır kesinlikle abi demedim ..... bey diye hep hitap ettim yüz verme konusuna gelince bazı konularda anlayışlı olmaya çalıştım ama ve uyardım o da anladığını söyledi ama benim de bir dayanma sınırım vardı patladım bugün.Ben ona anlattım benim korunmaya ihtiyacım yok siz yokkken bu güne kadar nasıl geldiysem devam edebilirim lütfen karışmayın şeklinde konuştum ben hep.

Hayatın her evresinde karşımıza böyle tipler çıkıyor. O yüzden işini bırakma.

neler konustun bilmiyorum ama hayatımda böylesini ilkkez duydum canım...öyle bi konusmalıydın ki değil telefonu kurcalamak yanına bile yaklasamayacak sekilde olmalıydı....sabret zamanla anlar heralde...görmezden gel ..

Böyle gereksiz, patavatsız bir insan için işi bırakıp neden kendini sıkıntıya sokasın ki? Tamam psikolojik olarak seni etkileyebiliriz ama görmezden gelmeye çalış kimin ne haddine senin telefonunu karıştırmak ki şu günlerde insanlar eşlerinin bile telefonlarını karıştırmasına izin vermiyorken, hayatımda böyle bir şey görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…