Kızlar çok zor durumdayım nolur bana akıl verin
nişanlımla ayrılmak üzereyiz ama bizim birbirimizle ilgili bir sorunumuz yok ailelerr
ailelerimiz anlaşamadı söz oldu nişan oldu ama hep bi kavga hep üzüntü sıkıldı bunaldım artık.. mobilya alışverişine gittik nişanlımın ablası geldi ne annemle nede benimle konuşmadı annem çok üzüldü yanlış anladı. bunlar seni istmiyo galiba ddi ewe gittigmde annem babamla konuşmuş tabi.babam biz istemiyoruz ama sen ver artık kararını dedi onada hak weriyorum nişanlımın ailesinde hiç ilgi merak sevinç hiç bişey yok sanki oğulları evlenmiyorda başkası evleniyor. oysaki ben onu seviyorum onnda beni sevdiğinden şüphem yok ama byle nereye kadar gider hergn üzülüp ağlıyorum. 2 gündür konuşmuyorduk bugun bana msj attı ne karar verdin die hem kalbim izin vermiyor hemde ben ona güvenip kızlığımı verdim şimdi ben ne yapıcam ailemide kendimide üzmek istemiyorum artık....
biraz karışık yazmış olabilirim ama gerçekten üzüntü ve sinirden toparlayamıyorum kendimi.. akıl verin bana lütfen

biraz karışık yazmış olabilirim ama gerçekten üzüntü ve sinirden toparlayamıyorum kendimi.. akıl verin bana lütfen