- 20 Mart 2016
- 316
- 474
- 18
- Konu Sahibi uykusuzpink
-
Bu kadar koly gitnek istemesi cok sacma kardesniz daha önceden de gitmiş olabilir günahı boynuna ailenzle görüşün durumu bence adam kullanıor olabilir olmuyacak dua ya amin denmezmiş bilemiyorum kesnlikle engelle otelde ne yapıcaklar ya bnlar iş işten geçmişte olabilirMerhaba arkadaslar sizlerden yardim istiyorum.Sorun kardesim.4 ay once kendinden yasca fazla buyuk bekar biri ile gorusmeye basladi ama adamin sorunlari var ama ailevi ama maddi.Evlilik uzerine hayaller kurdurup onu sevmedigi halde ve bunu ona soyledigi halde gorusmeye devam ettiler.Sonra tartismali bir sekilde ayrildilar bu kadar kisa zaman zarfinda kardesim ona baglandi.Ayriliktan sonra tekrar gorusmeye basladilar ve herkesten gizliyorlar.ben bir sekilde gorustuklerini anladim 2 hafta oldu ve otele gideceklerini ogrendim.bu cirkin durumdan kardesimi nasil kurtarabilirim ters tepmesinden ve annem babamin uzulmesinden cok korkuyorum.kardesimin kendini kullandirmasindan korkuyorum.ama o da gorusmek istiyor malesef
Cok haklisin ki ben de ayni dusuncedeyim zaten.bu isin nereye varacagi belli degil zamaninda cok uyardik ama ona zaafi var o kesin.annemle babama bak hala gorusuyor olabilir onlar diye citlatmama ragmen gorusmuyoruz cevabini alinca kardesimden arkasini aramadilar ona guveniyorlar.ben onun otele girecegi saati de buldum mudehale nasil yapabilicem ki.kardesimin bile bile ucuruma gitmesinide istemiyorum kafayi yiycemBu kadar koly gitnek istemesi cok sacma kardesniz daha önceden de gitmiş olabilir günahı boynuna ailenzle görüşün durumu bence adam kullanıor olabilir olmuyacak dua ya amin denmezmiş bilemiyorum kesnlikle engelle otelde ne yapıcaklar ya bnlar iş işten geçmişte olabilir
Kardeism 26 adam 38Kaç yaşında kardeşiniz?
Annene söle ciddiyim bal o bnce engeller yoksa bu işin sonu belli pişmanlıklarla dolu bi yasamCok haklisin ki ben de ayni dusuncedeyim zaten.bu isin nereye varacagi belli degil zamaninda cok uyardik ama ona zaafi var o kesin.annemle babama bak hala gorusuyor olabilir onlar diye citlatmama ragmen gorusmuyoruz cevabini alinca kardesimden arkasini aramadilar ona guveniyorlar.ben onun otele girecegi saati de buldum mudehale nasil yapabilicem ki.kardesimin bile bile ucuruma gitmesinide istemiyorum kafayi yiycem
Guzelce abla gibi defalarca konusmama ragmen ki bana hak verdigi cok nokta oldu guven kirici problemler de oldu zaten aralarinda sacmasapan bir iliski ama nasil kurtulacagini bilemiyorum tamamiyla cikmazdayiz.en son ayrildiginda herkes adam hakkinda kotu konustu iyiki ayrilmissin dendi simdide tepki yoplamamak icin gizliden gorusuyor konusmuyor anlatmiyorGuzelce konus anlamıyrsa odaya kıtle annene babana sylemekle tehdıt et aklıma baska bısı gelmedı
Bu yaşlardaki insanlara karışılmaz ki. Sizin görüp bildiğiniz bazı şeyleri o da idrak edebiliyordur. Sadece onun değerlerleriyle sizin değerleriniz örtüşmüyordur .Kardeism 26 adam 38
Annem de gorustujlerinden supheleniyor ama otele kadar mevzunun ulastigindan bir haber tabiki bir bilse kalpten giderler mazallah babam ogrense kapi disari eder kesin inanilmaz bir durum kardes olunca mevzu vahimAnnene söle ciddiyim bal o bnce engeller yoksa bu işin sonu belli pişmanlıklarla dolu bi yasam
Benle yasıtmş yaptığı cok yanlış o adam kötü biri madem. Ne olcak ya üzüldüm kardesn için bak şimdiKardeism 26 adam 38
Biz zaten gorusmelerine hic karismadik ne annemler nede ben gayet normal idi durum ama olaylar farkli gelisip adamin ona layik olmadigini ve kardesimi uzdugunu anladigimiz olaylar oldugu icin ondan kopmasi gerektigi kanisindayiz yoksa dogru duzgun olsun evlensinler yasasinlar bu cok normal sorun o degil sorun artik yalana gizlice bulusmalara donustu olay cunku o da onun arkasindan cok kotu konusunca herkes de o sekilde adamin hakkinda kotu konusunca diyordur simdi ben nasil bu adami killetin karsisina cikaricamBu yaşlardaki insanlara karışılmaz ki. Sizin görüp bildiğiniz bazı şeyleri o da idrak edebiliyordur. Sadece onun değerlerleriyle sizin değerleriniz örtüşmüyordur .
Biz de cok uzuluyoruz ama zorla koparmak onun daha fazla tutulmasina neden olacagindan malesef engellemeye de calisamiyoruz.ama su otel olayini bozmak istiyorum gercekten ama akillica bir planim yok yani yalani ortaya ciksin bizi kandiramayacagini anlasin istiyorum bilemiyorum iste yaBenle yasıtmş yaptığı cok yanlış o adam kötü biri madem. Ne olcak ya üzüldüm kardesn için bak şimdi
Bunların tamamını kardeşiniz düşünüyordur. Bir çıkar yol bulunur. Bırakın herşeyi kendi yaşayarak tecrübe etsin.Biz zaten gorusmelerine hic karismadik ne annemler nede ben gayet normal idi durum ama olaylar farkli gelisip adamin ona layik olmadigini ve kardesimi uzdugunu anladigimiz olaylar oldugu icin ondan kopmasi gerektigi kanisindayiz yoksa dogru duzgun olsun evlensinler yasasinlar bu cok normal sorun o degil sorun artik yalana gizlice bulusmalara donustu olay cunku o da onun arkasindan cok kotu konusunca herkes de o sekilde adamin hakkinda kotu konusunca diyordur simdi ben nasil bu adami killetin karsisina cikaricam
Evet ne yazikki insanogluyuz kimler neler desin ne uyarilarda bulunsun yasamak istiyor ve ogrenmeye merak ediyoruz.engelleyipte bu aski buyutmektense zaten olmayacak birsey deyip bekleyip girmek mi dogru olan bilemiyorumBunların tamamını kardeşiniz düşünüyordur. Bir çıkar yol bulunur. Bırakın herşeyi kendi yaşayarak tecrübe etsin.
Coook tesekkur ediyorum arkadaslar.hatta bir ara adami takip ettirip yalanlarini ortaya cikarmayi bile dusunduk esimle.allah yardımcın olsun. Kac yasında olursa olsun kardes kardes, abla abladır. Bı abla olarak cok ıyı anlıyorum endıselerını cok da haklısın. Kendı tecrbesıyle elde edecegı pek cok kötü sey olabılır maalesef. Bu yüzden otele gıtmemesı ıcın her seyı yapmalısın o gün onunla alıserıse gıtmek ıstedıgını söyle ya da hasta umarası yap ne bıleyım mısaırr cagır gıemesın. Tabı bunların hepsı kısa vadelı cözüm. Kardesınle bence otel olayını bıldıgını onun ıcın endıslendıgını konusmalısın. Yargılamadan anlayısla. Ve bol bol ama bol bol dua et Allah kardesını dogru yoldan ayırmasın. Ben de dua edecegım sızın ıcın. Okuyan herkes de dua etsın lüten kardesımızın cok ıhtıyacı var bellı. Insallah her sey yoluna gırecek.
Ne yapabilirsinki tehdit et ailecek o gün için bişeyler planla ve yapaya calş bi yere gidin mesela bilemiyorm ki ya inşllh gitmez oteleBiz de cok uzuluyoruz ama zorla koparmak onun daha fazla tutulmasina neden olacagindan malesef engellemeye de calisamiyoruz.ama su otel olayini bozmak istiyorum gercekten ama akillica bir planim yok yani yalani ortaya ciksin bizi kandiramayacagini anlasin istiyorum bilemiyorum iste ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?