Lütfen akıl verin

Sileli

Hadi Hayırlısı......
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
841
0
96
37
İstanbul
Merhabalar. 7 bucuk yıllık evlıyım birnci sınıfa gidende bi oğlum var. Elimle gecen mayıs ayında tartıstım ve annemler beni çağırdı. Evi terketmemi istediler yani. Eşim gece calısıyor. O işe gittiğinde bende peşinden cıkıp kimseye haber vermeden memlekete annemlere gittim. Ertesi sabah haberi oldu. Nysr ailesini aldı geldi derken 12 gün snra evime geri döndüm. Dakat farkettim ki gram sevgi dahi bitmiş. Onu özlemiyorum istemiyor ve arzulamıyorum. Ona bunu anlatmaya calıstıgımda aşırı tepki veriyor. Birkez söyledim cocugumuza bagırdı. Cok sinirleniyor yani. Ve ben karar verdım bu yarıyıl tatılınde tekrar gidicem annemlere. Ama bu sefer tatile gidiyoruz dıyıp guzellıkle ayrılıcam. Ve gittiğimdr ona dönmeyecegımı söylicem. Bana akıl verin. Burdan konusup gitsem, iki medeni insan gibi konusulmuyor. Şaşırdım.

Sorun ne tam olarak boşanmak çözüm mü yoksa daha mi kötü olacak evladiniz da varmış önceliğiniz evladiniz olsun
Eşiniz işe diye gidiyor adam bir geliyor evde kimse yok bu normal mi sizce
Elinizdekilerin kıymetini bilmezseniz ilerde daha mutsuz olursunuz
Merhabalar. 7 bucuk yıllık evlıyım birnci sınıfa gidende bi oğlum var. Elimle gecen mayıs ayında tartıstım ve annemler beni çağırdı. Evi terketmemi istediler yani. Eşim gece calısıyor. O işe gittiğinde bende peşinden cıkıp kimseye haber vermeden memlekete annemlere gittim. Ertesi sabah haberi oldu. Nysr ailesini aldı geldi derken 12 gün snra evime geri döndüm. Dakat farkettim ki gram sevgi dahi bitmiş. Onu özlemiyorum istemiyor ve arzulamıyorum. Ona bunu anlatmaya calıstıgımda aşırı tepki veriyor. Birkez söyledim cocugumuza bagırdı. Cok sinirleniyor yani. Ve ben karar verdım bu yarıyıl tatılınde tekrar gidicem annemlere. Ama bu sefer tatile gidiyoruz dıyıp guzellıkle ayrılıcam. Ve gittiğimdr ona dönmeyecegımı söylicem. Bana akıl verin. Burdan konusup gitsem, iki medeni insan gibi konusulmuyor. Şaşırdım.

Sorun ne tam olarak boşanmak çözüm mü yoksa daha mi kötü olacak evladiniz da varmış önceliğiniz evladiniz olsun
Eşiniz işe diye gidiyor adam bir geliyor evde kimse yok bu normal mi sizce
Elinizdekilerin kıymetini bilmezseniz ilerde daha mutsuz olursunuz
Sorunlar evlendıgımden beri. Zaten severek değil annemın istemiyle evlendim. Ben nisanlılık donemınde onu tanıdım ama annemlere anlatamadım.ve artık sevmediğim biriyle ömür geçirmek istemiyorum.

Sorunlar evlensen severek değil annemın istemiyle evlendim. Ben nisanlılık donemınde onu tanıdım ama annemlere anlatamadım.ve artık sevmediğim biriyle ömür geçirmek istemiyorum.
Nesini sevmiyorsunuz birde evladiniz varmış

Bana cok ağır hakaretleri oldu namus boyutunda. Zaten kültür tahsil vs ayrılıklarımız var. Yavrum ıcın bunca sene sesımı cıkarmadım. Ama artık yaşım 30 a dayandı. Ne psıkolojım nede bedenim kaldırmıyor. Beni soğutan bana ettiği hakaretlerdi. Ne anneliğimi ne kadınlığımı begenmez. Bunları mahkemede ispatlar cocugu senden alırım demişti bikac yıl önce. Ben cocugumu asla bırakmam. Calısan bi kadınım. Maddi sıkıntım yok.

Back
X