Doğuma Hazırlık Lütfen ama kızıma bi isim bulalım artıkkk :( :( :( yardımmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asktanemmm

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
62
1
18
35
Kayseri
iki hafta sonra doğum olacak ve hala bi isim bulamadım ya lütfen yardımcı olun kızlar
Aklınıza ne geliyosa yazn nolur . isim herşeyi etkiliyo o yüzden dikkat etmeye çalışyorm :14:

Ben Fulya ve Sara isimlerini çok hoş buluyorum sende düşünebilirsin :16:

Son düzenleme:
iki hafta sonra doğum olacak ve hala bi isim bulamadım ya lütfen yardımcı olun kızlar
Aklınıza ne geliyosa yazn nolur . isim herşeyi etkiliyo o yüzden dikkat etmeye çalışyorm :14:

almila, mira ,alya ,zeynep, neslihan, yasemin (benim adım ):))) ,aslı, almira, miray,açelya

Isimle karakter valla benziyor yasadim ayseleri pek sevmem mesela tanidgim her ayseyle sorun yasadm tabi iyileride mutlaka vardir..ece.sezen.mina.eclil.gunes.duru.guney.inci.eylul.ezgi.cemre. beren.nilay.almea.nisa.

Meryem, hem Kur'an'da geçer, hem de saflık temizliktir..

Betül de Hz. Fatma ve Hz. Meryem'in lakabıdır..

ASEL İPEK

Kızıma koyacaktım anneanne Ada istedi vazgeçtik bence çok güzel

ASel bal demek , İpek zaten malum

masal, yaren, yudum, bu isimler hoşuma gidiyo inşallah bi kızım olursa bunlardan birini koymayı düşünüyorum

Back
X