Doğuma Hazırlık Lütfen ama kızıma bi isim bulalım artıkkk :( :( :( yardımmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asktanemmm

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
62
1
18
35
Kayseri
iki hafta sonra doğum olacak ve hala bi isim bulamadım ya lütfen yardımcı olun kızlar
Aklınıza ne geliyosa yazn nolur . isim herşeyi etkiliyo o yüzden dikkat etmeye çalışyorm

Ben Fulya ve Sara isimlerini çok hoş buluyorum sende düşünebilirsin

Son düzenleme:
iki hafta sonra doğum olacak ve hala bi isim bulamadım ya lütfen yardımcı olun kızlar
Aklınıza ne geliyosa yazn nolur . isim herşeyi etkiliyo o yüzden dikkat etmeye çalışyorm

almila, mira ,alya ,zeynep, neslihan, yasemin (benim adım ):))) ,aslı, almira, miray,açelya

Isimle karakter valla benziyor yasadim ayseleri pek sevmem mesela tanidgim her ayseyle sorun yasadm tabi iyileride mutlaka vardir..ece.sezen.mina.eclil.gunes.duru.guney.inci.eylul.ezgi.cemre. beren.nilay.almea.nisa.

Meryem, hem Kur'an'da geçer, hem de saflık temizliktir..

Betül de Hz. Fatma ve Hz. Meryem'in lakabıdır..

ASEL İPEK

Kızıma koyacaktım anneanne Ada istedi vazgeçtik bence çok güzel

ASel bal demek , İpek zaten malum

masal, yaren, yudum, bu isimler hoşuma gidiyo inşallah bi kızım olursa bunlardan birini koymayı düşünüyorum

Benan, Seda, Türkan, Feraye, Dilşad, Pervin, Süreyya, Saadet, Nihan, Melike, Umay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…