lütfen ama lütfen okuyun akıl verin bana kızlar

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
Eşimle çok severek 6 yıllık bir beraberliğin ardından evlendik.Kayın pederimin biz evlenmeden biraz önce işleri bozuldu.evlenirken sadece koltuk takımını ve beyaz eşyayı aldılar diğer tüm aklınıza gelebilecek herşey kuaför masrafım bile içinde (Arkadaştan borç aldık takılanlarla ödedik) biz üstlendik.kayınpederim elindeki tüm parayı kaynıma ev alması için yardım ederek harcayıvermiş.ee biz evlenirkende bişi kalmadı bize.(biraz da eşimi düşünmeliydi sonuçta oda evlilik çağında bir erkek)
Kaynım kayınpederimin aldığı evi sattı kendine daha uygun bir ev aldı hemde ustune baya bir parası kaldı.Kayınpederimde bizim düğünde yaptığı masrafları kapatmak için kaynımdan bir miktar para istemiş oda vermiş.işte buna rağmen kızlar onun kartı ile alığımız televizyonun taksitini hala almaya devam ediyor.Taksit biraz gecikse küçük kayınım eşimi arayıp uyarıyor.bende bunları düşündükçe sinirden harap oluyorum evlenir evlenmez tüm çeyreklerimi takılan paraları alacaklılara verdim balayı parasını bile:( eltimin hala takılan çeyrekleri duruyor aherşeyide.bu adaletsizlik değil mi kayınpederim kayınım evi sattığında aldığı paradan bir miktar bize vermelimiydi ben yanlış mı düşünüyorum lütfen fikir verin

Eşim sürekli olsaydı yaparlardı kötü değiller onlar benim ailem diyip duruyor.Kaynım kart borcunu arayıp istedğinde deliye döndüm kayınpederimi aradım üzüldüm diye eşim şimdi kardeşimin nin yüzüne nasıl bakacaksın diyor

esin bise demediyse senin bise demeye hakkin yok
seni ilgilendiren bi durum degil
hak esinin ....
belki kaynin zamanida kayinpederine cok yardim etmistir olabilir ja

Kp hiç birşey vermek zorunda DEĞİL. Belki evi alırken kaynınız maddi yardımda bulunmuştur. Direk çıkarıp vermese de kp ev borcunu öderken kaynınız evi geçindirmiştir. Misal veriyorum. Belki de kp sadece evlat ayırımı yapıyordur. Kaynınızı kayırıyordur. Detayları bilmiyorum. Önemli de değil. Başkasının parasının hesabını yapmayın. Kendinize bakın. İnanın daha huzurlu olursunuz. Bir de yaptık ettik diye başınıza kakıldığını düşünsenize...

Eşin yardım istememiş hakkını da istememiş ki tabi vermezler...
Şimdi isteseniz sizden kötüsü olmaz artık...

Mal da yalan mülk de yalan var birazda sen oyalan demiş Yunus.
Boşvermezsen mutsuz olup eşinle tadınızı kaçırırsınız, aç değilsen, açıkta değilsen ne ala bak keyfine.
Kimse üç çeyrekle padişah olmuyor

insanlar hep aynı şekilde gelecek zannetmişler. olmamış, nasip değilmiş. size ne? eğer ortada bir adaletsizlik varsa, eşin sorun etsin. siz neden her şeye atlıyorsunuz anlamadım. eşinizle aranız bozulabilir, aile ilişkilerinde herkes yerini bilmeli.

Ben karışmak istemiyorum ama borç öderken deli gibi çalışırken,milletin rahatına baktığını görünce sinirleniyorum ve karışma ihtiyacı duyuyorum ne yapayım

Ben karışmak istemiyorum ama borç öderken deli gibi çalışırken,milletin rahatına baktığını görünce sinirleniyorum ve karışma ihtiyacı duyuyorum ne yapayım
ama borç sizin eviniz için yapılmış borç. ha şunu deseniz anlarım sizi. kaynınıza ypmışlardır, ardından işleri batmıştır. borçları da eşinizle size ödetiyorlardır. karışmayın siz, kendi rahatımız için, evimiz için eşya aldık, inşallah ödeyeceğiz allah güle güle kllanmak nasip etsin deyin. hele eşinize yansıtmanız, k.pederi aramanız hiç hoş değil.

Kayınpederiniz öbür konunuzda hani yurtdışına gitmişti durumu iyiydi ikişer paltolar alacak kadar tutup sizin tv taksidinin hesabını neden yapsın yurtdışından hediyeler getiren bir insan ya .

Yine şimdi açtığınız konuda herşeyi kendimiz yaptık demişsiniz ama zaten beyaz eşya ve koltuk takımı almışlar daha ne alacaklardı ki geri kalanını da kendiniz yapın. Yok bize de para vermeliydi falan ne alaka o ev kaynının üstüne sonuçta kayınpeder almamış ki o evi sadece yardım etti diye o evde sizin payınız olmuyor sadece kayınpederin ölünce onun üzerindeki mallardan payınızı alırsınız daha insanlar hayattayken bu ne para pul hırsı geçinemiyor musunuz? burada da yine eltiye takmışsınız altınları duruyormuş size ne !! eşin için mi evlendin maddiyat mı bir olur yaparsınız eşinizle. Bir adadetsizlik varsa eşinizle konuşuun o zaman.

Eşimle çok severek 6 yıllık bir beraberliğin ardından evlendik.Kayın pederimin biz evlenmeden biraz önce işleri bozuldu.evlenirken sadece koltuk takımını ve beyaz eşyayı aldılar diğer tüm aklınıza gelebilecek herşey kuaför masrafım bile içinde (Arkadaştan borç aldık takılanlarla ödedik) biz üstlendik.kayınpederim elindeki tüm parayı kaynıma ev alması için yardım ederek harcayıvermiş.ee biz evlenirkende bişi kalmadı bize.(biraz da eşimi düşünmeliydi sonuçta oda evlilik çağında bir erkek)
Kaynım kayınpederimin aldığı evi sattı kendine daha uygun bir ev aldı hemde ustune baya bir parası kaldı.Kayınpederimde bizim düğünde yaptığı masrafları kapatmak için kaynımdan bir miktar para istemiş oda vermiş.işte buna rağmen kızlar onun kartı ile alığımız televizyonun taksitini hala almaya devam ediyor.Taksit biraz gecikse küçük kayınım eşimi arayıp uyarıyor.bende bunları düşündükçe sinirden harap oluyorum evlenir evlenmez tüm çeyreklerimi takılan paraları alacaklılara verdim balayı parasını bile:KK43: eltimin hala takılan çeyrekleri duruyor aherşeyide.bu adaletsizlik değil mi kayınpederim kayınım evi sattığında aldığı paradan bir miktar bize vermelimiydi ben yanlış mı düşünüyorum lütfen fikir verin

bugün açtığın diğer konunu da okudum da sen biraz kaynını kıskanıyorsun bence..
kimseye güvenip evlenmeyin arkadaşım. evlat hakkı ayırt etmemek gerekse de ona yaptı bana yapmadı demeyin. mal kp.nin kime isterse ona yapar.
ben eşimle her şeyi borç harçla yaparak evlendim ailesi 2 tane teneke bilezik dışında bir şey takmadı ve yapmadı ama kuruş istemedim.
şimdi eşimin kardeşi evleniyor her şeyi yapıyorlar ama umrumda değil. benim evliliğim huzurlu mutlu mu çok şükür allah bana kocama güç kuvvet sağlık versin çalışır yaparız diyoruz.

Back
X