- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
ben evliliyimden beri dayak sözel şiddete çok maruz kaldım eşimin bana attıgı dayakları inkar etmesi benim piskolejimi çok bozuyor bana aynen söyledikleri hiç yalansız yazıyorum öküzgibi yatıyorsun bu eve hiçkatkın yok benim ekmeyimi yiyorsun bunungibi onurkırıcı aşşalayıcı birsürü sözler bundaniki sene önce işe girmiştim kafam çok rahattıçünkü kendi kazancımı harcıyordum beşkuruşalmadım çalışırken kendisinden ama sorunlarçıkarmaya başladı hayvangibimuamele görmeyebaşladım evdehiç birşeyikullandırmıyordu bana bu arada ikitane çocuğum vardı sabrediyordum ama kendimi işeveremiyordum oğlumuben işteykenbenim haberimolmadan götürüp sünnet ettiriyor ve ikiaysonratemmuzda yinehaberimyok rezervasyonyaptırıp çocuklarla tatileçıkıyor huzurumubozmakiçinugraşıyor birbuçukseneçalıştıktansonrabeynimbayayıprandı altıay raporaldım tekrarişimedönmekistedim amabirsürükrizyarattı onunamacıkendisindinüstünolmıycan herşeyi obilecek onundediyi olacak anlıycanızrobotgibiyaşamak benkazanıyorumsananediyebiliyor nasılolsabanamuhtaçsındiyebiliyoramagerçektensinirlerim harapbuaradageçenseneyazınçocuklarımınyanındageneşiddetuyguladıdarpraporualdımsavcılıgadilekçeverdimevdenbiryauzaklaştırdılarbubirayzarfındagenesözelşiddetleretelofondadevamettidaha sonraevegeldi mahkemedentebligatgeliyor duruşmanızvardiyebenimtebligatdanhaberimyok banasöylemediamabendolaylıyoldanögrendim mahkemeyeçıktıkparazecasıverdillerevegeldikamaevdehiçbirşeyleilgilenmiyorotelgibikullanıyor o yokken çocuklarla o kadarrahatızki konudankonuya atladım ama buradayazamayacagım sayfalardolusu o kadar çokşeyvarki şu an kendime tekrar iş araştıyorum gene iş için kriz çıkaracakbunubiliyorum ilerkiyıllar için umut vermiyor bana emekliliyi bekliyor bendekarakaradüşünüyorum çıkaryolbulamıyorum arkamda beni desdekleyen kimse yok ençokdabeni bir hiçgibigörmesi ukala tavırları telofonlarımıbenden habersizdinletmeye alması benimadımayinehabersiz facebook sayfası açıyorve ve benyazışıyormuşum gibi insanlarla o sayfadan görüşüyormuş dörtduvar içinde kodesdeyinsanki çalışmayı o kadar çok istiyorumki kafamdaki sorunlar en azından azalır busayfayı elinegeçirirse neyse herkese selamlaraaaaar
o kadar üzüldümki anlatamam ama bazen insanlar baş edemeyeceği bir sürü sorunla hayatına devam etmek zorunda tıpkı siz ve ben gibi çok üzüldüm Allh yardımcınız oolsunben evliliyimden beri dayak sözel şiddete çok maruz kaldım eşimin bana attıgı dayakları inkar etmesi benim piskolejimi çok bozuyor bana aynen söyledikleri hiç yalansız yazıyorum öküzgibi yatıyorsun bu eve hiçkatkın yok benim ekmeyimi yiyorsun bunungibi onurkırıcı aşşalayıcı birsürü sözler bundaniki sene önce işe girmiştim kafam çok rahattıçünkü kendi kazancımı harcıyordum beşkuruşalmadım çalışırken kendisinden ama sorunlarçıkarmaya başladı hayvangibimuamele görmeyebaşladım evdehiç birşeyikullandırmıyordu bana bu arada ikitane çocuğum vardı sabrediyordum ama kendimi işeveremiyordum oğlumuben işteykenbenim haberimolmadan götürüp sünnet ettiriyor ve ikiaysonratemmuzda yinehaberimyok rezervasyonyaptırıp çocuklarla tatileçıkıyor huzurumubozmakiçinugraşıyor birbuçukseneçalıştıktansonrabeynimbayayıprandı altıay raporaldım tekrarişimedönmekistedim amabirsürükrizyarattı onunamacıkendisindinüstünolmıycan herşeyi obilecek onundediyi olacak anlıycanızrobotgibiyaşamak benkazanıyorumsananediyebiliyor nasılolsabanamuhtaçsındiyebiliyoramagerçektensinirlerim harapbuaradageçenseneyazınçocuklarımınyanındageneşiddetuyguladıdarpraporualdımsavcılıgadilekçeverdimevdenbiryauzaklaştırdılarbubirayzarfındagenesözelşiddetleretelofondadevamettidaha sonraevegeldi mahkemedentebligatgeliyor duruşmanızvardiyebenimtebligatdanhaberimyok banasöylemediamabendolaylıyoldanögrendim mahkemeyeçıktıkparazecasıverdillerevegeldikamaevdehiçbirşeyleilgilenmiyorotelgibikullanıyor o yokken çocuklarla o kadarrahatızki konudankonuya atladım ama buradayazamayacagım sayfalardolusu o kadar çokşeyvarki şu an kendime tekrar iş araştıyorum gene iş için kriz çıkaracakbunubiliyorum ilerkiyıllar için umut vermiyor bana emekliliyi bekliyor bendekarakaradüşünüyorum çıkaryolbulamıyorum arkamda beni desdekleyen kimse yok ençokdabeni bir hiçgibigörmesi ukala tavırları telofonlarımıbenden habersizdinletmeye alması benimadımayinehabersiz facebook sayfası açıyorve ve benyazışıyormuşum gibi insanlarla o sayfadan görüşüyormuş dörtduvar içinde kodesdeyinsanki çalışmayı o kadar çok istiyorumki kafamdaki sorunlar en azından azalır busayfayı elinegeçirirse neyse herkese selamlaraaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?