LÜTFEN Anal seks sonrası ağrı mı yoksa hamile miyim??

yildiz0404

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
15
-3
1
21
5gün önce ilişkiye girdik korunmasız. Önce arkadan sonra önden yaptık. İçime boşalmadı. Arkadan yaptıktan sonra çok acıdı ve sonrasında kanamam oldu çok az. 3 gün falan ağrılı oldu tuvaletlerim. Şimdi iyiyim bi sıkıntı yok. Ama belim çok ağrıyor bugün başladı. Dün de kasıklarımda ağrı vardı şimdi yanma var. Acaba hamile miyim yoksa virüs falan mı kaptım. Belimin ağrısı geçmiyor

5gün önce ilişkiye girdik korunmasız. Önce arkadan sonra önden yaptık. İçime boşalmadı. Arkadan yaptıktan sonra çok acıdı ve sonrasında kanamam oldu çok az. 3 gün falan ağrılı oldu tuvaletlerim. Şimdi iyiyim bi sıkıntı yok. Ama belim çok ağrıyor bugün başladı. Dün de kasıklarımda ağrı vardı şimdi yanma var. Acaba hamile miyim yoksa virüs falan mı kaptım. Belimin ağrısı geçmiyor
Yıldızlar da kayar olması lazımdı yıldıza kaymışlar djdj şaka bi yana analdan sonra vajinal tüm mikropları emcüklemek açısından yetersiz,analdan sonra oralı denemelisin.

Anal seks çok zararlı ve hijyenik değil. Dışkı tutma sorunu yaşanabilir sık sık yaparsanız. Muhtemelen enfeksiyon kaptınız. Jinekolojiye randevu alın en kısa sürede.

Yumurtlama döneminde olmuş bikac turda böyle sevisilmis gebelik ihtimali var ama beş günde kendini göstermez öyle, senin ki pislikten mikroptan 🙄
Sevgilinin keyfini yapmışsın ne güzel, alkışş, çek ceremesini böyle. Adamın ç.künun derdi sana mı düşmüştü de kendine bunu reva gördün .

Back
X