Geçen aynı konu vardı. Aynı üye mi acaba?sanki deja vu oldum
Emzirmeye gelme imkaniniz yok mu? Artik sut iznini her kurum vermek zorunda.merhabalar 28 günlük Bebeğim var gündüz 12 gibi işe gidip akşam 6 gibi geri döneceğim fakat beslenme konusunda bilmediklerim var lütfen bilenler yardımcı olursa çok sevinirim bebeğim anne. Sütü emiyor ben yokken sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum dün sağdım iki göğsümden 50 cc sağdım okadar geldi bebeğe verdim hepsini içmiş normalmi sizce ne kadar içmesi lazım lütfen bilenler yardım etsin
kaç cc bilmem tek bildigim bir saglık ocagına gidip bunları bilenden ögrenmen gerektigi.merhabalar 28 günlük Bebeğim var gündüz 12 gibi işe gidip akşam 6 gibi geri döneceğim fakat beslenme konusunda bilmediklerim var lütfen bilenler yardımcı olursa çok sevinirim bebeğim anne. Sütü emiyor ben yokken sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum dün sağdım iki göğsümden 50 cc sağdım okadar geldi bebeğe verdim hepsini içmiş normalmi sizce ne kadar içmesi lazım lütfen bilenler yardım etsin
Var fakat kaç defa gelmem gerekir birde ben gelene kadar ağlarsaEmzirmeye gelme imkaniniz yok mu? Artik sut iznini her kurum vermek zorunda.
Olabilir gideceğimkaç cc bilmem tek bildigim bir saglık ocagına gidip bunları bilenden ögrenmen gerektigi.
ya cocuk dokt. git yada saglık ocagına artık ebeler var. zaten yasa gregi bebegin saglık ocagında da kontrol edilmesi gerekiyor.Olabilir gideceğim
bence öyle. 40 i cikana kadar bekleseydin dedi herkes. gene benzer yorumlar gelir şimdi. o degilse de link vermek lazim bak burda acilmisi var diyeGeçen aynı konu vardı. Aynı üye mi acaba?
ayrıca iş yerinde buzdolabı varsa süt sagma makinesini yanına al. uygun bir alanda kendini sagıp sütü ( süt saklama poşetleri var ecz.lerde muhakkak satılır diye düşünüyorum ) dolaba koy. akşamda soguk tutmaya yarayan buz tabletleri var (eczanelerde satılır) onlardan alıp iglo (kroloplastın var migr. satılır ) poşetleri var.iş cıkışı sütü ve buz tabletini içine koy torbaya. dogru eve götür bebek emsin.Olabilir gideceğim
Sağılan süt kesilirimi birde iş yerinde sağarım buz dolaba koyarım giderken yarım saat sonra evde olurum buz almasam olurmu eve götürene kadar yaniayrıca iş yerinde buzdolabı varsa süt sagma makinesini yanına al. uygun bir alanda kendini sagıp sütü ( süt saklama poşetleri var ecz.lerde muhakkak satılır diye düşünüyorum ) dolaba koy. akşamda soguk tutmaya yarayan buz tabletleri var (eczanelerde satılır) onlardan alıp iglo (kroloplastın var migr. satılır ) poşetleri var.iş cıkışı sütü ve buz tabletini içine koy torbaya. dogru eve götür bebek emsin.
iş yerinde de kendini sag ki sütün eksilmesin yada içerde süt katılaşmasın.
havalar sıcaklıyor .anne sütünün belli bir sıcaklıkta veya soguklukta kalması gerekiyor.Sağılan süt kesilirimi birde iş yerinde sağarım buz dolaba koyarım giderken yarım saat sonra evde olurum buz almasam olurmu eve götürene kadar yani
lütfen kafana göre hareket etme. burada hepimizin bir fikri var. bunları bir kenera not et ve lütfen bir dokt. danış. danışmadan hiç bir şey yapma.Sağılan süt kesilirimi birde iş yerinde sağarım buz dolaba koyarım giderken yarım saat sonra evde olurum buz almasam olurmu eve götürene kadar yani
Saol arkadaşım burda bazıları gereksiz cevap veriyorlar gereksizlerÜcretsiz izinde olan bir anneyim fakat acımasız konu diyen kişi kendisinin daha acımasız olduğunu görmüyor sanırım. Arkadaşımız bir şey danışmış niye hemen yargılıyor insanlar anlamıyorum. Yaşam koşulları farklı biraz empati sadece... İyi günlerde büyüt bebeğini arkadaşım. Sütünle kal. Doktorlara danış en sağlamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?