Lutfen arkadaslar acil yorumlarinizi bekliyorum artik kafayi yicegim dusunmekten

Pişman olan ve değişmek isteyen adam ilk yaptığında ben napıyorum der doktora giderdi. Bin kere yaptıktan sonra siz ayrılınca değil.

bir insan yaptığının hata olduğunu hemen anlamıyor siz ayrılınca anlıyorsa düzelme umudu yok benim gözümde eğer ömrünüzü böyle geçirmek istiyorsanız devam edin ...

Soyle basliyim 5 yillik iliskim var hersey ciddi ilerliyor ailemizle tanistik ettik. Ama sevgilimde ofke kontrolu var hatta siddet var elini kaldirdi bana ayrildim ondan sonra bulusmak istedi arabada agladi ozurler diledi kiyamadim sans verdim sonra baya aylar gecti bu sefer kufur etmeye basladi bana iyiyken cok iyiz ama ufacik bir tartismada karsimda cinnet geciren bir insan goruyorum korkuyorum defalarca yapmicagim etmicegim diyor ama surekli ileri zamanlarda daha kotu seyler yapiyor suan ayriyim ayrildim 2 gun oldu pisman oldugunu soyluyor doktor tedavisi gormek istiyor ama artik guvenemiyorum yarin oburgun ayni evde yasadigimda dahada kotu seyler yapar diye dusunuyorum biryanimda guzel yasadigim anilari yok edemiyor cunku onu bensiz beni onsuz kimse dusunemiyor insanlara bile ne aciklamasi yapicagimi dusunuyorum ne olur yardimci olun sizde iyilesirmi doktor tedavisinde
iyileşmez,net...

Canım benim , aynı durum bende de var 2 yıllık sevgilim var ciddiyiz iyiyken çok iyiyiz mutluyuz ama bi tartışalım kavga edelim bana degil ama etrafa saldırıyo yumrukluyo duvarları sandalyeye tekme atiyo böyle cinnet geçiren deliler gibi aynı. Küfür etmeye başlıyo kendine ediyo o an hayata ediyo. Bende korkuyorum sen doktora git diyorum beni bu dereceye sen getirdin ne doktoru diyor. Sıkıntıya gelemiyo adam anacım. Bi konuda hata yapıyo bende haklı olarak kızıyorum sonra böyle etrafa saldiriyo kendine zarar veriyo oraya buraya vuruyor. En sonunda gözümde küçük düşüyosun dedim tamam doktora gitcem dedi ama nerdeeee. Neymiş efendim bu bi hastalık değilmiş, bence seninki de sadece sen sakinleş diye öyle diyo doktora gitse 2 gün gider 3. De sıkılır veya zoruna gitmeye başlar artık gitmek istemiyorum gibilerinden... Ama inşallah iyileşir çünkü onlar hasta benim deli de dahil !!
Seninki hic degilse etrFa ediyor canim benimki eskiden etrafa ediyordu simdi bana doktor olayini falanda kabul etmciegkm artik iyilesmez cunku

Soyle basliyim 5 yillik iliskim var hersey ciddi ilerliyor ailemizle tanistik ettik. Ama sevgilimde ofke kontrolu var hatta siddet var elini kaldirdi bana ayrildim ondan sonra bulusmak istedi arabada agladi ozurler diledi kiyamadim sans verdim sonra baya aylar gecti bu sefer kufur etmeye basladi bana iyiyken cok iyiz ama ufacik bir tartismada karsimda cinnet geciren bir insan goruyorum korkuyorum defalarca yapmicagim etmicegim diyor ama surekli ileri zamanlarda daha kotu seyler yapiyor suan ayriyim ayrildim 2 gun oldu pisman oldugunu soyluyor doktor tedavisi gormek istiyor ama artik guvenemiyorum yarin oburgun ayni evde yasadigimda dahada kotu seyler yapar diye dusunuyorum biryanimda guzel yasadigim anilari yok edemiyor cunku onu bensiz beni onsuz kimse dusunemiyor insanlara bile ne aciklamasi yapicagimi dusunuyorum ne olur yardimci olun sizde iyilesirmi doktor tedavisinde
Bunu gibiler yüzünden kadınlar hayatlarında oluyo .değişeceğini sanmıyorum.4 duvar arasında kırılmadik eşya kalmayacak size de çocuğunuza da şiddet uygulayacak iyi düşünün sonra psikolojiniz bozulmasın. aman kızdırmayim diye içinize atıp hasta olursunuz evlenince,

Bunu gibiler yüzünden kadınlar hayatlarında oluyo .değişeceğini sanmıyorum.4 duvar arasında kırılmadik eşya kalmayacak size de çocuğunuzun şiddet uygulayacak iyi düşünün sonra psikolojinin bozulmasın aman kızdırmayim diye içinize atıp hasta olursunuz evlenince,

Düzelmiyorlar maalesef...
Her atak sonrası bin pişman.yardım alacagına dair söz vermeler oyalama taktikleri..sonuç??
O anıların evlendikten sonra hiç bir kıymeti kalmadığını(en azından bu ataklar yüzünden) görecek ve çok pişman olacaksın..
Kendi psikolijinide bozma.bırak elalem ne derse desin..
İleride birde coçuk olursa fiziksel ve ruhsal anlamda şiddetin tam ortasında kalacak ve sen o ortamda çocugunu büyütmek istemeyecek nokta koyma kararı alacak ve bu süreçte ciddi sıkıntılar yaşayacaksın..
Dikkat edersen "yaşayabilirsin" demiyorum...
Kendi kendine telkin vererek ve herkese kulaklarını kapayarak bu ilişkiye son vermeli kendine haksızlık etmemelisin...bu 5 seneyi yok saymanı tavsiye ederim..yoksa kendini çok daha yıpranmış bulacaksın..
Sevgiler...
Cok tesekkur ederim cok guzel seyler demissiniz haklisiniz artik bende boyle dusunuyorum bi sekilde bu durumdan kurtulucagim

Canım benim benimde eşim aynen öyle ve ben şuan boşanma noktasındayım sana tek tavsizyem sakın ama sakın evlenme onunla vallahi çok pişman olursun İYİ-LEŞ-MEZ.

sakın ama sakın sakın geri dönme iyileşmez kesinlille iyileşmez bak ben sana söyleyeyim evlendiginde neler olacagını bu adam sana daha beter davranacak bagırışmalar çagırışmalar hakaretler hatta dayk bile olacak sonra bin pişmanım affet evliligimizi bitirme hoppp sonra tekrardan aynı şeyler benim eşimdede var öfke konrtolu ve emin ol he demeyle geçmiyor evli de degilsin sakın ama sakın dönme

sakın ama sakın sakın geri dönme iyileşmez kesinlille iyileşmez bak ben sana söyleyeyim evlendiginde neler olacagını bu adam sana daha beter davranacak bagırışmalar çagırışmalar hakaretler hatta dayk bile olacak sonra bin pişmanım affet evliligimizi bitirme hoppp sonra tekrardan aynı şeyler benim eşimdede var öfke konrtolu ve emin ol he demeyle geçmiyor evli de degilsin sakın ama sakın dönme
evet kesinnet kararim donmucegim artik benim dusuncemde boyle cok tesekkur ederim yorumunuz icin

Back
X