Lutfen arkadaslar acil yorumlarinizi bekliyorum artik kafayi yicegim dusunmekten

Arkana bile bakmadan kaç arkadaşım bu adamdan.
Şimdi vurunca, küfür edince pişman olup ağlıyormuş ya hani, yarın evlenince ağlayan bir tek sen olursun. Onun umurunda bile olmaz.
Ayrıca evet 5 yıl kısa bir süre değil, bir anda silip atmakta kolay değil ama o 5 yıla kıyamayıp bütün ömrünü mahvetmeye de değmez. bide böyle düşün.

Simdi belki yuh kizim hala ne diyorsunuz diyebilirsiniz soyle soluyim icimde hala.garip bi his var evet ondan sogudum suan nefret ediyorum ama gun icinde telefonuma bakiyorum mesaj atmis aramismi diye acaba iyilesirmi dusunceleri geciyor guzel anilarimiz geciyor aklimdan sonra diyorumki kendine gel bu adam sana sert davraniyor sakin pes etme diyorum

Henuz evlenmeden bunlari yapan evlenince kan kusturur ..sana saygisi olmayan bi insan sonucta sevse ne olur 1. Mutlu ederse 5 yerle bir eder ..ofke kontrolu icin doktora gitsin peki ya karakteri ni nerde tedavi ettirceksin birazda karakter meselesi ..kufurun ofkeyle alakasi yok bence tamamen bozuk kisilik ben nice asiri sinirli insanlar gordum sevdigine kufur etmeyen ..benim esimamadigil

Surekli her yaptiginda pisman oluyor beni bi sekilde ikna ediyor ama bikac ay sonra yine tepkileri cok buyuk oluyor bu son ayriligim arkadasimin yaninda kufur etti inanin ortada buyuk bi sorun degildi yerin dibine girdim iste son darbe oydu bitirdim pisman doktora gidelim diyor ama hicbisekilde cevap vermiyorum anneme anlatamiyorum onu seviyor ama boyle siddetlerimi kimseye anlatamadim olan bana oluyor herkes bizi mutlu goruyor kusursuz bi iliskimiz oldugunu dusunuyorlar evliliginize hazirlaniyoruz diyorlar ama kimse icimi bilmiyor bide ben ona hic beni kaybetme korkusu yasatmadim hep affettim bazen diyorumki doktor tedavisinde duzelirmi cunku iyiyken cok iyi
Canım evlenince daha beter olur.şahsi fikrim bu.seven erkek ne fhziksel ne pskolojik şiddet uygulamaz.net

Benim esimde sinirlidir fakat kufur etmez ...ustteki yazi nin sonu yanlis oldu ..arkadasim Sana bi onerim daha var acik ellerini mevlaya dua et Rabbim bana hayirli karar aldir diye .butun dertlerin devasi yaradanda .

Dogru soyluyorsunuz ortak instagram hesabi kullaniyoruz ben kapatiyim direk onu suan erken olmaz dimi bunun icin ona hicbisiy demeden kapatiyim cunku surekli giriyor oraya sanki hicbisiy olmamiz gibi

Sakin barisiyim deme.
Ayril diyemiycem, pisman oluyor diyosun.
Ama barisma ve tamda su an ofke kontrol icin destek almasini soyle.
Gozlemle.
Tedavisi nasil ilerliyor, doktor ilerleme var diyormu?
Iste o zmn baris barisiyosan.

Cok sanslisin.
Bu kadar konu okuyoruz burda 1/3 kocamin ofke kontrolu yok diyor.
Allah gostermesin sende o kadinlarin kervanina katilabilirsin.
Eger su an akilli davranirsan bunu engellersin.
Bu sansi tepme, hersey senin elinde.

aynı sorunlar bizdede tammm olarak var-dı.Gerççi hala sevgiliyiz o yüzden evlilik dönemi için yorum yapamicam ama doktora gidicem filan dedi.Ben inanmayıp yaklaşık 1-1buçuk ay kadar ayrı kaldım.Burnunun sürtmesini düşünerek değil gerçekten bitirdiğimi düşünerek.Ama her gün aradı asla vazgeçmedi.Bende dedim daha evlilik zamanına çok var zaten okuyorum nasılsa,belki bu süreçte canı çok yanmıştır aklı başına gelmiştir diyip barıştım.Tabi barışmadan öncede bi konuşma yaptım bir kez daha yaparsan karşılığını alırsın dönüşü olmaz diye.Şimdi son 1 senedir özellikle pammmmbık gibi maşallah. :D bazen ayarı kaçırıp sesini çıkarınca kendine gel benim canımı sıkma diyorum susuyor.Nefis.Mis. Sanada o yüzden ayrılık sürecini 2-3 günle sınırlandırmayıp baya uzatmanı tavsiye ederim.Gerçek bir yokluk gerçekten terbiye ediyor.Hem bu süreçte seni gerçekten isteyip istemediğinide anlamış olursun.Yani ayrılık sürecinde aramalardan yazmalardan ağlamalardan vazgeçmeyerek bunu gösterebilir.O yüzden ayrılık konusnda ısrarcı davran ve zamana bırak.Ne kadar canı acırsa o kadar pammmbık oluyorlar diyebilirim :)))))

Canim, tedaviye baslayin bi ama cokta guvenme derim sonucta bu isin bi kesinligi yok. Tedavi sonuc vermezse eger ki bu is boyle de gitmez yani cunki devamli kavga tartisma yasarsiniz evlenince sonuc husranla biter... cok seviyorsan eger tedavi icin son bir sans ver :)

Bir kitapta okumuştum evlenmeden önce insan evliliği hakkında karşıdaki kişiden işaretler alır yani evliliginin nasıl geçeceğini görürsün diyordu. Bunu farketmek önemli olan. Ama bizim millette ne var evlenince düzelir böyle yapmaz, değişir. . yok canım yok evlenmeden önceki huylar evlenince 2 katına çıkıyor. Bende işaretler almistimda onemsemedim durumum şu anda 1 yıllık boşanmış baba evinde oturan bir insanım. Bide çocuğun olupta çocuğuna böyle davranirsa kaldirabilirmisin onu düşün ona göre karar ver bence.. uzun oldu kusura bkma

Soyle basliyim 5 yillik iliskim var hersey ciddi ilerliyor ailemizle tanistik ettik. Ama sevgilimde ofke kontrolu var hatta siddet var elini kaldirdi bana ayrildim ondan sonra bulusmak istedi arabada agladi ozurler diledi kiyamadim sans verdim sonra baya aylar gecti bu sefer kufur etmeye basladi bana iyiyken cok iyiz ama ufacik bir tartismada karsimda cinnet geciren bir insan goruyorum korkuyorum defalarca yapmicagim etmicegim diyor ama surekli ileri zamanlarda daha kotu seyler yapiyor suan ayriyim ayrildim 2 gun oldu pisman oldugunu soyluyor doktor tedavisi gormek istiyor ama artik guvenemiyorum yarin oburgun ayni evde yasadigimda dahada kotu seyler yapar diye dusunuyorum biryanimda guzel yasadigim anilari yok edemiyor cunku onu bensiz beni onsuz kimse dusunemiyor insanlara bile ne aciklamasi yapicagimi dusunuyorum ne olur yardimci olun sizde iyilesirmi doktor tedavisinde
paramparca dizisindeki özkan canlandi gozumdee :KK53: yani muhtemelen evlenirsen falann oyle bir hayat seni beklio.olabilir

aynı sorunlar bizdede tammm olarak var-dı.Gerççi hala sevgiliyiz o yüzden evlilik dönemi için yorum yapamicam ama doktora gidicem filan dedi.Ben inanmayıp yaklaşık 1-1buçuk ay kadar ayrı kaldım.Burnunun sürtmesini düşünerek değil gerçekten bitirdiğimi düşünerek.Ama her gün aradı asla vazgeçmedi.Bende dedim daha evlilik zamanına çok var zaten okuyorum nasılsa,belki bu süreçte canı çok yanmıştır aklı başına gelmiştir diyip barıştım.Tabi barışmadan öncede bi konuşma yaptım bir kez daha yaparsan karşılığını alırsın dönüşü olmaz diye.Şimdi son 1 senedir özellikle pammmmbık gibi maşallah. :KK70: bazen ayarı kaçırıp sesini çıkarınca kendine gel benim canımı sıkma diyorum susuyor.Nefis.Mis. Sanada o yüzden ayrılık sürecini 2-3 günle sınırlandırmayıp baya uzatmanı tavsiye ederim.Gerçek bir yokluk gerçekten terbiye ediyor.Hem bu süreçte seni gerçekten isteyip istemediğinide anlamış olursun.Yani ayrılık sürecinde aramalardan yazmalardan ağlamalardan vazgeçmeyerek bunu gösterebilir.O yüzden ayrılık konusnda ısrarcı davran ve zamana bırak.Ne kadar canı acırsa o kadar pammmbık oluyorlar diyebilirim :)))))
Aynen kesin olarak bende boyle dusunuyorum hatta kullandigimiz ortak hesaplari kapattim ciddiyetimi anlasin diye artik herseyin hayirlisi iyi veya kotu hayatimdan cikardim umarim hersey benim icin iyi olur

Bir kitapta okumuştum evlenmeden önce insan evliliği hakkında karşıdaki kişiden işaretler alır yani evliliginin nasıl geçeceğini görürsün diyordu. Bunu farketmek önemli olan. Ama bizim millette ne var evlenince düzelir böyle yapmaz, değişir. . yok canım yok evlenmeden önceki huylar evlenince 2 katına çıkıyor. Bende işaretler almistimda onemsemedim durumum şu anda 1 yıllık boşanmış baba evinde oturan bir insanım. Bide çocuğun olupta çocuğuna böyle davranirsa kaldirabilirmisin onu düşün ona göre karar ver bence.. uzun oldu kusura bkma
Haklisiniz bide siz evlenip bosanmissiniz canli ornegimsiniz illaki suan hersey unutulur zor olsada iyi seyleri.aklimdan aticagim insanlar neyi unutmyor tesekkur ederim hepinize

Bir tokatta tüm o güzel anılar biter canım. Yol yakınken ayrıl.
O elinin kaldirmasi sebebide kiskanclik krizleri yuzunden soyle diyim size arkadaslarimizla bulustugumuzda bile benim cok konusmami istemiyor dikkat cekiyim yada onun fikrini almadan bisiy yapamiyorum artik bu durumdayim surekli yaninda diken ustundeyim okadar mutsuzumki suan bunlari hakedicek ne yaptim diye dusunuyorum aci cekiyorum

Ben= bugun aramissin bilerek acmadim telefonumu kafami dinlemek istedim. Ben ilerisini dusunemiyorum artik kafamda surekli soru isaretleri olusuyor ve buda beni cikmaza surukluyor ben artik sevgiyi bi yana koydum senin bana olan saygini bittigini goruyorum lafi cok uzatmicagim benden belki bi cevap bekliyorsundur kafasini toplasin mesaj atar diye dusunuyorsundur senide ugrastirimicagim sende kendi yoluna bak artik ben istemiyorum bu iliskiyi surdurmek onun cevabi= seni boyle kirmak istemezdim yasattigim hersey icin ozur dilerim ne olur affet beni birakma

En son konusmalrimiz bunlar Ben= Kendini suclama biz bunlari surekli yasiyoruz seni suclamicagim olmasi gereken ikimiz icin en iyisi bu ne olur anla benim uzulmemi istemesin dimi kaldiramiyorum kendime gelemiyorum dun geceden beri dusunuyorum dedigin gibi bardagin dolu tarafina bakiyorum iyiyken cok iyiz ama tartismalarimizda cinnet geciren biri var karsimda korkuyorum guvensizlik yasiyorum bana hak vericegini bu konuyu uzatmayip saygi gostericigini biliyorum

O elinin kaldirmasi sebebide kiskanclik krizleri yuzunden soyle diyim size arkadaslarimizla bulustugumuzda bile benim cok konusmami istemiyor dikkat cekiyim yada onun fikrini almadan bisiy yapamiyorum artik bu durumdayim surekli yaninda diken ustundeyim okadar mutsuzumki suan bunlari hakedicek ne yaptim diye dusunuyorum aci cekiyorum

Tabi ki bunları hak edecek hiçbir şey yapmadın. Başkalarının kötü olmasının sebebini kendinde arama lütfen. Sen her zaman değerlisin ve sana değer verecek birine layıksın. İnsanlar evlat acılarını unutuyor, sana kötü davranmış birini inan unutman hiç zor değil.

Onun attigi cevap =Sevdiğine inaniyosan birakip.gidemezsin sevgi herseyin ustesinden gelmekir nasil olcak severken ayrilmak herseyi çözmek varken hepten bitirmekmi çözüm

Arkana bakmadan kaç. !

Neye üzülüyorum biliyor musunuz...

Anne baba evladını el bebek gül bebek yetiştiriyor. Çocukken sokakta oynarken yere düşüp dizi çizilse içi gidiyor. SONRA; elin oğlu geliyor şiddet uygulayıp küfür ediyor. Kızlar da "ama beni coookk seviyo sevgilim yeaaaağğ" deyip affediyor..

Sinirleniyorum arkadaş. .!!
Bu güne kadar ekmeğini mi verdi eğitimini mi tamamladi ne hakkı var üstünde de bu rezilligi kendine layik görüyorsun?? Hiç mi gurur yok hiç mi kendine saygın yok.. Sevgi sevgi sevgi deyip de şu beş para etmez karakterdeki adamlari baş tacı ediyorsunuz ya pes diyorum. .

Dilim ağır gelebilir. Sizin örnekle benzer durumu yaşayan birçok kişiye dokunsun diye yazıyorum.

Bi kendinize gelin. Bi hadlerini bildirin. Başka adam mi kalmadi yahu. Gerçi adam da değil . Sizi de zerre sevmiyor. Aliskanlik olmuşsunuz ona. Gücü size yetiyor. Iki canim cicimle kandiriyor. Seven adam el kaldirmaz. Küfür etmez. . Az akil ya Rab

Back
X