Lütfen artık biri bana fikir versin.. :s

Neden yardımcı olmayacak ki?
Aklıma hemen onunda ilgisi var diye geldi ama umarım öyle değildir :53:
Madem çok yakınsınız bence sana böyle bir iyilik yapabilirdi, alt tarafı düşüncelerini yoklayacak ne var ki bunda, çok ilginç :26:

Ne mutlu kigerek bile kalmadı :) Bugün yaşadığım şey resmen bi mucizeydi. Bayan1 sabah beni kenara çekti ve dün akşam Bay1'in ona benden hoşlandığını söylediğini söyledi. Bayan1 hiç bişey söylemen o direk itiraf etmiş ve çok çekindiğini söylemiş. Bayan1'de cesaretlendirmiş git konuş diye.. Vee sonunda beni kenara çekip benden hoşlandığını söyledi. :17: Harika bi gündü. Şimdi ne olacağı konusuna hiç bi fikrim yok ama bana bakışları öyle güzelki.. Ne zaman ona doğru dönsem, onu yüzündeki sıcacık tebessümüyle izlerken buluyorum. :16: Bakalım şimdiden sonra ne olacak? :26:

Hadi hayırlısı olsun artık bak istediğin oldu peşini bırakma bu işin sende daha çok yakınlık göster :34:

aman boşver bay bayanları :) sen direk bay1 ile irtibatta ol :) zaten ilişki neyse yönlenir :)

:1: Ayy teşekkür ederim :) Pek sevindim doğrusu. Bay1 biraz ürkek biri, yani aslında aşırı çekingen, o sebeple iş bana düşüyo. Gerçekten kıymetli biri olmasa üstüne düşmemde..işte :17:

karışık geldı ama sempatık buldum senı sen bu cocuga hoslandıgınıda boyle anlatırsan tamamdır:D senden hoslanmıyorsa bıle bu sempatıklıgıne hayır dıyemez zannımca:D şaka bıryana bıraz daha bak bakalım sana karsı bırsey hıssedıyormu emın olunca soyle arkadaslıgınız da bozulmasın, bol sanslar hayırlısı olsun sonucu paylasırsın:):)

Ne mutlu kigerek bile kalmadı :) Bugün yaşadığım şey resmen bi mucizeydi. Bayan1 sabah beni kenara çekti ve dün akşam Bay1'in ona benden hoşlandığını söylediğini söyledi. Bayan1 hiç bişey söylemen o direk itiraf etmiş ve çok çekindiğini söylemiş. Bayan1'de cesaretlendirmiş git konuş diye.. Vee sonunda beni kenara çekip benden hoşlandığını söyledi. :17: Harika bi gündü. Şimdi ne olacağı konusuna hiç bi fikrim yok ama bana bakışları öyle güzelki.. Ne zaman ona doğru dönsem, onu yüzündeki sıcacık tebessümüyle izlerken buluyorum. :16: Bakalım şimdiden sonra ne olacak? :26:

aa bu kısmı gormemısım harıka:D:Dmutluluklar dılerım

Back
X