• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen avukat arkadaşlar yardimci olabilir mi?

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Karşı tarafa cevap dilekcemizde.
Avukatim. Yanlislikla esimin ablasini.. buyuk abisinin esi gibi bir yanlista bulunmus..
Canan ( abisinin eşi) diyerekten. Ve bu dilekce karsi tarafa gonderildi..
Bu benim.aklima takildi buyuk bir sorunmu yoksa duzeltilir mi?

Ne var bunda . Gerekirse düzeltir . Bir dahaki dilekçede yada celsede gerekirse sehven böyle bahsetmişiz der doğrusunu yazar yada söyler. Ne olacakki neden bu endişe anlamadım . Avukata sorsan gereken cevabı verir zaten

Ne var bunda . Gerekirse düzeltir . Bir dahaki dilekçede yada celsede gerekirse sehven böyle bahsetmişiz der doğrusunu yazar yada söyler. Ne olacakki neden bu endişe anlamadım . Avukata sorsan gereken cevabı verir zaten
Verdi ama yinede sizede sormak istedim..
Neden bu kadar asabi cevap verdiniz.
Yinede tesekkur ederim
Ilk defa mahkeme olaylari yasiyorum bir yanlis yapmaktan korkuyorum..

Duruşma sırasında sehven yazılmış diyerek düzeltilir bişey olmaz.Ek bir dilekçe de verebilir bu durum sehven bu şekilde yazıldı doğrusu budur diye.Çok aklınıza takıldıysa avukatınızdan rica edin.Ama çok büyük bir sorun değil

Duruşma sırasında sehven yazılmış diyerek düzeltilir bişey olmaz.Ek bir dilekçe de verebilir bu durum sehven bu şekilde yazıldı doğrusu budur diye.Çok aklınıza takıldıysa avukatınızdan rica edin.Ama çok büyük bir sorun değil
Duruşmada ya da bir beyan dilekçesi vererek, düzeltebilirsiniz.
Coook tesekkur ederim harikasiniz 🥰

Verdi ama yinede sizede sormak istedim..
Neden bu kadar asabi cevap verdiniz.
Yinede tesekkur ederim
Ilk defa mahkeme olaylari yasiyorum bir yanlis yapmaktan korkuyorum..
Bu kadar basit bir konuda dahi avukata güvenilmeyince mesleki olarak insan geriliyor. Yoksa öyle asabi cevap vermek gibi bir niyetim yoktu . Lütfen çok acil cevap falan gibi sözler yazınca korkunuz çok yersiz geldi. Telafisi imkansız hatalar yapmayalım yeterki . Bunlar olağan şeyler . Neyse bu süreci en az zararla atlatmanız dileğiyle...Allah yardımcınız olsun

Back
X