- 12 Ocak 2019
- 73
- 7
- 1
- Konu Sahibi birharitaci
-
Söyledikleriniz ödem gibi sanki. Benim kemer kısmında şişlik,göz pınarına yakın yerde değildi. Doktorunuz ne diyor? 2. Ay kontrolüne gittiğinizde bir sorun isterseniz ama bence geçici bir şey. Benim büyük ölçüde geçti şişlikler.
Yüzüne şuan alışamaman çok normal gözler ayrık duruo çünkü yüzünde zaten şiş hepsi kolay kolay inmiyor. Zaman geçtikçe alışacaksın ve seveceksinDoktorum gozlerimin cok normal oldugunu soyluyor.ne var gozlerinde diyor.ama bana gore cok acayip.kendimi avatar gibi hissediyorum.bu yuzden ameliyat oldugumdan beri pisman olmadigim tek bir gun bile olmadi.ifadem degisti.ödem degilse naparim nasil duzelir hic bilmiyorum..gozlerim bi ayrik gibi duruyor.onceden goz cukurlarim vardi her iki goz kenarimda su an yok.goz pinarlarim iceriye cokmus gibi.gozlere dogru kayan deriyse ve ödem degilse diye endiselenmiyor degilim..
Benimde sol tarafımda daha belirgin inşallah zamanla çok daha iyi hale gelirBende de vardı o şişliklerden sol tarafımdaki daha belirgindi 5. Ayım bitti hala biraz var ama zamanla azaldı. İlk zamanlardaki kadar belirgin değil. Zamanla geçiyor kafanıza takmayın
Benim kemerimde şişlikler sol taraf daha belirgin daha şiş inşallah zamanla geçer sizinkide gözlerimde anormallik yok göz çukurlarımda normal durumda morluklar var henüzBenim de kemerin yaninda sislik var sanirim.burnumun yan duvarinda göz pinarima bakan yerlerin yaninda yani.bunu mu kast ettiniz?bu konuda konu da acmistim hatta.gözlerimin sekli cok gario duruyor bu yuzden.sanki gözlerim burnumla bagli gibi, arada göz cukuru yok gibi.sizde ayni seyi hissediyor musunuz?1.5 ay oldu benim hala ayni.umarim duzelir, umarim odemdendir.artik duzelmemesinden korkuyorum...
Benim şişliklerimde sizinki gibi kemer bölgesinde ödemden kaynaklı sanırım önden fotoğraf çektiğimdede sağ tarafa kayık gibi sanki oda ödemden kaynaklı olsa gerekSöyledikleriniz ödem gibi sanki. Benim kemer kısmında şişlik,göz pınarına yakın yerde değildi. Doktorunuz ne diyor? 2. Ay kontrolüne gittiğinizde bir sorun isterseniz ama bence geçici bir şey. Benim büyük ölçüde geçti şişlikler.
Daha yolun başı iniyor zamanla merak etme daha yeni çıkmış bantlar :)Alçı alındıktan sonra doktor burnuma bant yapıştırmıştı bantları bugün aldım ama moralim fazlasıyla bozuldu burun kemeri bölgesinin her iki yanındada şişlik var bir tarafı diğer tarafa göre daha şiş kendiliğinden zamanla geçermi lütfen aynı durumu yaşayan birileri yazarmı?
İnşallah zamanla düzelir bantlar alınınca benim burnumu ben hiç beğenmiyorum her yanında bi tuhaflık buluyorum psikolojim bozuldu resmenKizlar benim burun sirtimi biraz daraltmis.ama cok fazla degil dedi doktor milimetrik dedi.o yuzden de gozlerimi ayrik gibi hissediyor olabilir miyim acaba?off ins odemdendir makyaj bile yapmiyorum gozlerime bakmaya katlanamiyorum cunku(
İnşallah öyle olur bantlar alınınca eski halinden hiç bi farkı yok gibi burnumun niye böyle görünüyor anlamadım kemer bölgeleri şiş burun ucum sağ tarafa kayık gibi iyice moralim bozulduDaha yolun başı iniyor zamanla merak etme daha yeni çıkmış bantlar :)
Ödem onlar ilk 1 ay öyle zamanla iner biraz sabır lazımİnşallah öyle olur bantlar alınınca eski halinden hiç bi farkı yok gibi burnumun niye böyle görünüyor anlamadım kemer bölgeleri şiş burun ucum sağ tarafa kayık gibi iyice moralim bozuldu
Sabır sabır inşallah bugün 12 gün ameliyat olalı bantları aldığından beri hiç ameliyat olmamışım gibi görüntüm sizde öylemiydiniz ilk zamanlarÖdem onlar ilk 1 ay öyle zamanla iner biraz sabır lazım
Öyleydim,Sabır sabır inşallah bugün 12 gün ameliyat olalı bantları aldığından beri hiç ameliyat olmamışım gibi görüntüm sizde öylemiydiniz ilk zamanlar
Çok teşekkür ederim inşallah o değişimi bende farkederimÖyleydim,
5. Ayı bitirmek uzereyım daha yenı yenı kabullenıyorum degıstıgını :))
Benim 7 yıldır devam ediyor o şişlik gercekten burun emeliyatı şans cok ciddi para ödeyip yaptırmama rağmen memnun değilim revizyon için araştırma yapıyorumAlçı alındıktan sonra doktor burnuma bant yapıştırmıştı bantları bugün aldım ama moralim fazlasıyla bozuldu burun kemeri bölgesinin her iki yanındada şişlik var bir tarafı diğer tarafa göre daha şiş kendiliğinden zamanla geçermi lütfen aynı durumu yaşayan birileri yazarmı?
İnşallah istediğiniz gibi olur tekrar olacağınız ameliyatBenim 7 yıldır devam ediyor o şişlik gercekten burun emeliyatı şans cok ciddi para ödeyip yaptırmama rağmen memnun değilim revizyon için araştırma yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?