Lütfen aynı durumu yaşayanlar yazabilirmi burun kemerinin iki yanında şişlik

Geçmiş olsun daha çok erken senin inşallah iner benim 7 ay oldu 1. aydan beri aynı ve inmedi maalesef iki tarafta farklı şişlik var o yüzden eğride duruyor doktorum bu kontrolde kemikle et arasında hava boşluğu oluştuğunu 1 yılda geçmezse tekrar ufak bir ameliyat yapacağını söyledi çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok maalesef

Benimde 6.ayım hala iki taraf eşit değil ve top kısmı tam oturmadı bazen çok iyi gözüküyor bazen de şişiyor acaba benimde mi böyle oldu ki 6 ay da inmesi gerekirdi ya cok takıyorum artık

Benimde 6.ayım hala iki taraf eşit değil ve top kısmı tam oturmadı bazen çok iyi gözüküyor bazen de şişiyor acaba benimde mi böyle oldu ki 6 ay da inmesi gerekirdi ya cok takıyorum artık
Büyük ihtimal seninkide öyledir kalın derilerde sık rastlanıyormuş bugün instagramda çok ünlü bir doktorun paylaşımında gördüm artık bu boşluk oluşmasın diye kıkırdakla deriyi dikiyormuş bende bazı doktorların ameliyat fotolarında burun derisinden çıkan dikiş ipleri ne için diye merak ediyordum benim doktorum şimdi burnumu geceleri bandajlamamı söyledi bandajı açtığımda daha ince duruyor sonra yine şişiyor evde olduğum zamanlar hep bandajlıycam bakalım belki faydası olur

Valla bıgün kontrole gittim doktor şişlik değil küçük yuvarlak bir beliriginlik vardı ona da burun eti o dedi doğrudur diye düşünüyorum çünkü nette de vardı araştırmıştım benimki hep aynı çünkü şişlikler inince soğuktan sonra belirginleşti bakalım bir yıl bekleyecez mecbur inmeye başlamış iyice sekillenir artık dedi çünkü

Bende iç dikiş de vardı ama zaten canım iç dikiş çoğuna yapılmıyor mu

Bende iç dikiş de vardı ama zaten canım iç dikiş çoğuna yapılmıyor mu
Burnun içindeki dikişlerden bahsetmiyorum canım ameliyathanede çekilmiş fotoğraflarda bazen burnun dıştan üstünde ortasında falan misine gibi çıkmış bir kaç tane ipler görünüyor onları kastettim

Hımmm onu bilmiyorum ama senin şişliğin sırt tarafının yanında değil mi benimki kanatların yan tarafı

Hımmm onu bilmiyorum ama senin şişliğin sırt tarafının yanında değil mi benimki kanatların yan tarafı
Evet canım benimde sırt tarafın yanlarında
Bak fotoğraftakinden bahsediyorum bu doktor iki tarafı dikmiş şişmesin diye intagramda da açıklamış hatta

Eklentiler

• IMG_20190201_202117.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 51
Evet canım benimde sırt tarafın yanlarında
Bak fotoğraftakinden bahsediyorum bu doktor iki tarafı dikmiş şişmesin diye intagramda da açıklamış hatta
Hımm anladım canım bunu ilk kez görüyorum ama o kadar doktor denk geldi bunu hiç görmedim aman bir yıl gecse de rahat etsek artık cidden çok ozr süreçmiş beklemek takıntı haline getirmek

Hımm anladım canım bunu ilk kez görüyorum ama o kadar doktor denk geldi bunu hiç görmedim aman bir yıl gecse de rahat etsek artık cidden çok ozr süreçmiş beklemek takıntı haline getirmek
aynen canım sonumuz güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…