Lütfen bakabilir misiniz?

Mavi070707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
2.016
2.627
63
30
Merhaba
Bat günüm yarın test yaptım fakat anlamadım silik çizgi var gibi ama kırmızı da oldu test mi bozuk acaba yarın bir test daha alacağım ama daha ilk defa test yapıyorum anlam veremedim şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• FFF6C805-924A-4448-BEA3-0F17F8E79135.webp
    FFF6C805-924A-4448-BEA3-0F17F8E79135.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 121
Merhaba
Bat günüm yarın test yaptım fakat anlamadım silik çizgi var gibi ama kırmızı da oldu test mi bozuk acaba yarın bir test daha alacağım ama daha ilk defa test yapıyorum anlam veremedim şimdiden teşekkürler
Canım ben ikinci çizgiyi gördüm var gibi sanki hamilelik. İdrarı fazla damlattığın için dağılmış yarın sabah tekrardan yap emin olmuş olursun

Yaaa inşallah çok teşekkür ederim çok istiyorum kendim uydurdum sandım 2. Çizgiyi yarın sabah bir daha yapacağım çok sağolun 💕

Merhaba
Çok damlatmissiniz idrarı sanırım. Üç damladan fazla damlatmayin yarın.
Bunda ikinci çizgi oluşmuş gibi ama dağınık olduğu için net bir şey söylemek yanlış olur.

Merhaba
Yeniden test yapın ama klavuzda yazandan daha fazla damlatmayın. Bombozuk bir test bu :)

Merhabalar mavi umarım sonuç çok güzel olur senin için... Benim 3 günüm var 1 senedir 2.bebek için çalışıyoruz ama sonuç negatif. 2 gün önce dayanamadım yani 5 gün kala test yaptım böyle çıktı( siyah beyaz olan) bugün yani 3 gün kala yaptım (renkli olan) bi yorumlar mısınız
IMG_20220906_182739.webp
IMG_20220905_153615.webp

Merhabalar mavi umarım sonuç çok güzel olur senin için... Benim 3 günüm var 1 senedir 2.bebek için çalışıyoruz ama sonuç negatif. 2 gün önce dayanamadım yani 5 gün kala test yaptım böyle çıktı( siyah beyaz olan) bugün yani 3 gün kala yaptım (renkli olan) bi yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3125726 Eki Görüntüle 3125721
Birinci test sanki boyadan dolayı bozuk gibi ama 2. Testteki çizgiyi kafayı yemediysem henüz görüyorum.Bu hayalet çizgi dedikleri olabilir bence.Ama ben deneyimli değilim daha 1. yok bende 🤦🏻‍♀️ Yarın sizde tekrarlayın isterseniz çizginin git gide koyulması gerekiyormuş

Birinci test sanki boyadan dolayı bozuk gibi ama 2. Testteki çizgiyi kafayı yemediysem henüz görüyorum.Bu hayalet çizgi dedikleri olabilir bence.Ama ben deneyimli değilim daha 1. yok bende 🤦🏻‍♀️ Yarın sizde tekrarlayın isterseniz çizginin git gide koyulması gerekiyormuş
Benim aldığım test çok dandikmiş herkesin testi sulu boya çalışması gibi 😂 yarın daha kalitelisini alacağım 😅

Merhabalar mavi umarım sonuç çok güzel olur senin için... Benim 3 günüm var 1 senedir 2.bebek için çalışıyoruz ama sonuç negatif. 2 gün önce dayanamadım yani 5 gün kala test yaptım böyle çıktı( siyah beyaz olan) bugün yani 3 gün kala yaptım (renkli olan) bi yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3125726 Eki Görüntüle 3125721
Siyah beyaz olanda gayet net belli ötekisindede hafif görüyorum bence yarın ilk idrarla sanah yapın daha güzel net çıkıyor inşallah rabbim gönlünüze göre versin bizde ikinciyi istiyoruz adetime 8 gün var dua edelim birbirimize😍🤲🏻☺️

Valla ben ilk defa ümitlendim biri pozitif olabilir deyince testim çok kötü bir markaymış bilmiyordum ama çizgi 5 dk da belirdi sanki yarın tekrar yapacağım inşallah isteyen herkesin pozitif çıkar 🌸

Sabah ilk idrarla tekrarlayayım o zaman her ay yalancı çizgilerden çok yoruldum. Bebeğime aldım bu sefer farklı bir marka olsun istemiştim umarım hamileyizdir.rabbğm hayırlısını versin inşallah

Siyah beyaz olanda gayet net belli ötekisindede hafif görüyorum bence yarın ilk idrarla sanah yapın daha güzel net çıkıyor inşallah rabbim gönlünüze göre versin bizde ikinciyi istiyoruz adetime 8 gün var dua edelim birbirimize😍🤲🏻☺️
Dualarım hepinize çok teşekkür ederim cevabınız için rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Back
X