lütfen bakar mısınız burnum önden yamuk resmen

aysetekinnn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
14
3
16
arkadaşlar burnumu yaptıralı 15 gün oldu bugün sargılar çıktı yandan hiçbir problemim eğriliğim yok doktorum masaj da vermedi ama burnum önden resmen yamuk bu normal mi ödemden midir yani fotoğraflarını ekliyorum

evet yamuk sağ ve sol tarafı aşırı derecede farkli duruyor umarim ödemdir doktorunuza danışmadınızmı

Burnunuz yandan harika bence önden de 15.günde hiçbir şey beklemeyin ödem olma olasılığı çok yüksek zamanla anlaşılır ödem nerde fazla ise orda yamuk görüntü oluyor eğer gerçekten yamuksa sadece zamanla anlarsınız su an çok erken

ama sağ ve sol profilimden hiçbir yamukluk yok tam alttan baktığımda da deliklerim eşit umarım ödemdir

Kesinlikle odem. Kalin derili oldugunuz icin ancak 1 yilin sonunda burnunuzun gercek sekline kavustugunu gorceksiniz

Daha on bes gun olmus diyorsunuz 3 ay sonra tekrar gozden geçirin halen yamuksa odem gecmediyse revuzyon olabilirsiniz. Ve genelde iyilesmiyo bende yasadim bunu

Katılıyorum ama merak etme kalın derili olduğunda onu iğne ile hallediyorlar . Kalın deride ödem gitmiyor çünkü.
Bahsettiginiz igne kortizon ignesi ve deriyi inceltiyor, bence “son care” olarak dusunulmeli.

bu süreci hızlandırabilecegim bir seyler yok mu

Henuz burun cok yeni, odemler zirvede. Su an icin sabirla beklemekten baska yapacaginiz pek bir sey yok malesef. Bol bol ananas tuketip maydanoz suyu icebilirsiniz. Bir de doktorunuza danisarak bromelain tablet alabilirsiniz. Bu soylediklerim odem aticidir. Bol bol su icmeyi ihmal etmeyin!

Bence doktorunuza danışmasan hiçbir şey ama hiçbir şey yapmayın maydonoz vs ilk zamanlar tavsiye etmedi doktorum bende birilerinden duyup başlamıştım kanamaya olumsuz etkisi olabiliyormuş bir de kalın derili olduğunuzu da yazmışsınız inanın ödemin 1 yıldan sonra Nike geçtiği kalın derililer biliyorum 14.ayda falan o yüzden çok ama çok erken

bahsettiginiz riskli durum ilk hafta icin gecerli. 15 gunu gecmis basarili bir ameliyatta artik kanama riski yoktur. Ayrica benim doktorum taburcu oldugum gunden beri maydonoz suyu icebilecegimi soylemisti ben de sabah aksamiciyordum,1 ay dolduktan sonra da bromelain kullandim 30 tablet. Su an 3. Ayimdayim ve odemlerin %95 i gitti.

ilk bir hafta değildi üstelik benim de kanamam çoktan durmuştu 2.haftadaydım ve bi anda kanama olmustu ben de korkmustum doktora sordum ve bitki çayı hiçbir şekilde içme dedi belki kişiden kişiye değişen bi durumdur üstelik barış Çakır’ın da bi röportajını okudum arastırabilirsiniz ilk ay bitki çayı tasviye etmiyor

Maydanoz suyu, bitki çayı değil ki. Ama münakaşaya gerek yok, tabi ki herkes önce doktoruna sorarak bu tavsiyeleri uygulamalı. Sevgiler.

Maydanoz suyu, bitki çayı değil ki. Ama münakaşaya gerek yok, tabi ki herkes önce doktoruna sorarak bu tavsiyeleri uygulamalı. Sevgiler.
Maydonoz da bir bitki ve demleme usulü yapıldığında çay oluyor Evet. Ben sadece söyledim uygulayıp uygulamamak kişinin kendisi ile alakalı basıma geldiği için yazmıs bulundum

3. ayda yüzde 95 ödem ben yaparsanız yapın gitmez vücudun kendi doğasına aykırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…