• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar mısınız çizginin yeri doğru mu

Monnet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
45
13
3
28
Arkadaşlar dayanamayıp gece test yaptım şimdi önce negatif diye kenara koydum sonra içini açayım dedim kurt düştü içime ekrana uzak noktada sonra böyle bir şey gördüm bu normal mi test mi hatalı noluyor çok panikledim heyecanlandım

Eklentiler

• IMG_8472.webp
    IMG_8472.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar dayanamayıp gece test yaptım şimdi önce negatif diye kenara koydum sonra içini açayım dedim kurt düştü içime ekrana uzak noktada sonra böyle bir şey gördüm bu normal mi test mi hatalı noluyor çok panikledim heyecanlandım
Testin normal hali nasıl? Test penceresinin içinde mi çizgi?

Hayır test penceresinde görmedim başta ama diğer testlere baktım hiç birinde böyle bir şey yok

Tekrarla bence pencerenin içinde değil diyorsun ilk 10 dakika bisey yoksa test geçersiz sayılır zaten

IMG_8476.webp
Şimdi yaptığım da aynı oldu ama biraz daha silik hali ama idrar da azdı acaba bu seride mi problem var ya

Kaymış olabilir mi diye düşündüm çünkü her ikisi de çok net pembe

Bence hamilesiniz, testlerin cizgi yeri kaymis

Ya biraz da panikledim de her ikisinin böyle ve pembe olması ne bileyim 🥹 Bir tane de awox testim kaldı ama çişim gelmiyor artık. Göğüslerim çok ağrıyor psikolojik de olabilir. Kan versem gidip sağlık ocağında çok sürecek çıkması nerde verebilirim

Ya biraz da panikledim de her ikisinin böyle ve pembe olması ne bileyim 🥹 Bir tane de awox testim kaldı ama çişim gelmiyor artık. Göğüslerim çok ağrıyor psikolojik de olabilir. Kan versem gidip sağlık ocağında çok sürecek çıkması nerde verebilirim
hastane acillerine gidip verebilirsiniz

Back
X