Lütfen bakar misiniz çok önemli benim için

kayrailayda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
5
0
30
Lütfen yardımcı olur musunuz sevgilim sadece arkadan birlikte olmak istiyor benimle daha evli değiliz sadece sevgiliyiz askerden gelicek 1 hafta sonra sürekli bu konuyu acıyor ben istemiyorum dedikçe eğer olmazsa ayrılırız bir daha yüzümü göremezsin diyor ama benim de ilk deneyimim olucak o yüzden çekiniyorum eğer yaparsam bana ne gibi zararı olur ben sözümden dönmem diyor ya olucak ya da olucak diyor napcam bilmiyorum 5 senedir de birlikteyiz

Eger sirf iliskiyi kabul etmeyince senden ayrilcaksa seni ayrilmakla tehdit eden biriyle bosa gecirmisin 5 seneni..birak ayrilsin sen istemedigin biseyi zorla yapinca o iliskinin ne anlami var bence sen ondan once ayril
zararina gelince dinen haram ve cok aci verir basur olmana sebebiyet verebilir ayni zamanda mikrop kapma riski yuksek

Güle güle gitsin ya pislik herif!!
Ayrılırmış ya olacak ya olacakmış şişeyle falan görsün işini.
Tövbe tövbe mübarek gün ağzımı bozduracak bana.
Siz de aşk aşk diye bu pisliklere yüz veriyorsunuz öyle konuşunca yırtmıyorsunuz o ağzını ya bir şey demiyorum.
Hanzo ile mutluluklar!

Askerde diye bişey diyemiyorum ya neden böyle oldu anlamadım ben aslında 5 senedir hep karşı geliyorum ama bu vicdanım iyi niyetim yüzünden bişey diyemiyorum telefonda söyleyince yapmam diyince hemen tehdit ediyor beni yok o şehri terk ederim bi daha da gelmem ailemi bile ayaklar altına alıcam senin yüzünden bu şehri terk edicem falan acaba askerde diye mi öyle konuşuyor buraya gelince fikri değişir mi ya seviyorum aslında o da seviyordu benim yapmadıklarımı yaptı 5 senede beni sevdiğini gösterdi her konuda ama neden böyle bişey istiyor hala aklım almıyor olmazsa biter olmazsa beni kaybedersin diye tehdit ediyor karar senin diyor ama buraya gelince olmucak kesin ama telefonda konu kapansın diye başka şeyler konuşuyorum bana hep ters yapıyor nasıl davranmam gerekiyor sizce eğer kabul etmezsen hayatımı değiştircem diyor nasıl böyle şeyler söyleyebiliyor anlamıyorum :KK43:

İşte erkekler..... Sen 5senenk verirsin aşk düşünürsun o böyle şeyler düşünür... Yazık....! Zamanını boşa harcama derim.. Sen yapmassan bile o gider başkasiyla yapar emin ol haberin bile olmaz ... :110:

İşte erkekler..... Sen 5senenk verirsin aşk düşünürsun o böyle şeyler düşünür... Yazık....! Zamanını boşa harcama derim.. Sen yapmassan bile o gider başkasiyla yapar emin ol haberin bile olmaz ... :110:
zaten onu dile getiriyor böyle bişeyi kabul eder misin seni aldatmak istemem ama sen bunu kabul eder misin kaldırabilir misin diyor o yüzden seninle yapmak istiyorum diyip konuyu kapatıyor

zaten onu dile getiriyor böyle bişeyi kabul eder misin seni aldatmak istemem ama sen bunu kabul eder misin kaldırabilir misin diyor o yüzden seninle yapmak istiyorum diyip konuyu kapatıyor
İşte canim ya seni deniyo yada farkli şeyler peşinde.. Yapmamalisin... Oda bi başkasiyla yapmamali eger aranizda boyle konular gectiyse zaten o iliski bitmiştir :KK20::KK20:

bu konuda napmam lazım sence konuşmayım mı yoksa izne gelince yüzüne karşı mı söyleyim ayrıldığımızı..
eğer istemiyorsan istemediğini belli et ... Eğer soğuduysan bu durumdan ayrilmak istediğini arayarak söyle.. Ayrilmak istemiyorsan bu konuuyu kapatmasini iste ki sanmiyorum kapatacağini .. Bence ara ve konuş hiç bekleme bile..:110:

telefonda söyleyemem heralde yapamam yani onu buraya gelince yüzüne söylerim yada izne geldiğinde telefonla arayarak söylerim o da zaten kafasına koymuş istediğini yapar hayatında mutluluklar dilerim ama şu durumda yapamam yani o yüzden biraz daha beklicem belki vazgeçer :KK43:

telefonda söyleyemem heralde yapamam yani onu buraya gelince yüzüne söylerim yada izne geldiğinde telefonla arayarak söylerim o da zaten kafasına koymuş istediğini yapar hayatında mutluluklar dilerim ama şu durumda yapamam yani o yüzden biraz daha beklicem belki vazgeçer :KK43:
Vazgeçmicek ve sen daha cok üzüleceksin zaman geçtikce.. Sadece tavsiyem... Gene de sen bilirsin... :KK52:

Evli çiftler bile bu yüzden boşanmalara kalkıyor çok günah ve rencide edici bir durum .Lütfen sadece belden aşağı kafası basan tiplere prim vermeyin .Bir genç kız bu sebeple terkedilmekten korkmamalı ,gurur duymalı.

X