• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN BAKAR MISINIZ gebelik ihtimali var mıdır sizce ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mirser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mirser

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
47
13
3
28
Buraya atınca kalite çok düşüyor ama yine de içim içimi yiyor erken gebelik testimde silik çizgi çıktı reglim 3 gün gecikti pcos var günlerim çok düzenli değil

Eklentiler

• IMG_2022.webp
    IMG_2022.webp
    42 KB · Görüntüleme: 57
yani bi hayalet çizgi var gibi ama testin markası nedir

Buraya atınca kalite çok düşüyor ama yine de içim içimi yiyor erken gebelik testimde silik çizgi çıktı reglim 3 gün gecikti pcos var günlerim çok düzenli değil
Lütfen yardım edin daha önce böyle olup hamile olduğunu öğrenen hiç yok mu 😢

Yani tam zamanını hatırlamıyorum ilk 5 dakika baktım çıkmayınca bıraktım baya zaman geçtikten sonra gördüm bunu markası novacheck
İlk beş dakika önemli maalesef sonrasında çıkan sonuç genelde kuruma çizgisi oluyor isterseniz yarın ilk idrarınızla tekrar deneyip beş dakika içinde çıkan sonuca göre devam edebilirsiniz 🙏

İlk beş dakika önemli maalesef sonrasında çıkan sonuç genelde kuruma çizgisi oluyor isterseniz yarın ilk idrarınızla tekrar deneyip beş dakika içinde çıkan sonuca göre devam edebilirsiniz 🙏
Test aldım öyle yapacağım bakalım 🙏

Cnm kan verdin mi bnm de böyle çıktı 3 gün var reglime bebetime yaptım ben

Back
X