- 3 Şubat 2025
- 460
- 137
- 18
- 39
- Konu Sahibi masalquinn
-
Bak bende dün akşam yaptım reglime 2 gün var o yüzden bekliycem 3 ay önce kaybettim bebeğimi inşallah bidaha yaşamam umutlansam mi bu testle onuda bilmiyorumÇok doğru söylüyorsun yarın gitmeliyim o zaman
Çizgi hemen mi çıktı bide hangi markaBak bende dün akşam yaptım reglime 2 gün var o yüzden bekliycem 3 ay önce kaybettim bebeğimi inşallah bidaha yaşamam umutlansam mi bu testle onuda bilmiyorum
İnşallah vardır yaBak bende dün akşam yaptım reglime 2 gün var o yüzden bekliycem 3 ay önce kaybettim bebeğimi inşallah bidaha yaşamam umutlansam mi bu testle onuda bilmiyorum
Sanki kuruma çizgisine benziyor gibi bence en az 1 hafta bekleyip tekrar etBak bende dün akşam yaptım reglime 2 gün var o yüzden bekliycem 3 ay önce kaybettim bebeğimi inşallah bidaha yaşamam umutlansam mi bu testle onuda bilmiyorum
Sürekli alıyorum bunu nekst diye bir marka ilk defa böyle çıktıÇizgi hemen mi çıktı bide hangi marka
Sonucunuz nolduÇizgi hemen mi çıktı bide hangi marka
Negatif maalesef, çok stres yapıyormuşum ve bunun etkisi çok fazlaymış olmamasındaSonucunuz noldu
Sızın sonucunuz nolduSürekli alıyorum bunu nekst diye bir marka ilk defa böyle çıktı
Negatif çıktı malesefSızın sonucunuz noldu
Ya bu testler nıye cıft cızgı çıkarıyo nekadar sacmaNegatif çıktı malesef
Gerçekten ya o kadar umutlandım ki, hemde 3 test pozitif çıktıYa bu testler nıye cıft cızgı çıkarıyo nekadar sacma
Nexmaandır işi yiyosunuz bız bu ayda olmasaa 9 ay olckGerçekten ya o kadar umutlandım ki, hemde 3 test pozitif çıktı
2 seneNexmaandır işi yiyosunuz bız bu ayda olmasaa 9 ay olck
Allah vereceği zamanı biliyordur olacak Allah'ın izniyle2 sene
İnşallahAllah vereceği zamanı biliyordur olacak Allah'ın izniyle
Regl oldumSızın sonucunuz noldu
Bende şuan o durumdayım canım kan verdim bende sonucu bekliyorum iki test pozitif iki test negatif çıktı inş rabbim gönlüne göre verirAdetim 9 gün gecikti, 4 gün test yaptım sonradan silik çizgi çıktı 2,3 gün sonra erken gebelik testi alıp yaptım anında iki çizgi çıktı ve şuan akşam yaptım kaset testle negatif çıktı gebelik var mı
AMİN inşallah, Rabbim sizin de gönlünüze göre versinBende şuan o durumdayım canım kan verdim bende sonucu bekliyorum iki test pozitif iki test negatif çıktı inş rabbim gönlüne göre verir
AminnnAMİN inşallah, Rabbim sizin de gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?