LÜTFEN BAKAR MISINIZ....Hamileliğin Erken Döneminde Su Kesesinin Delinmesi

Allah sabır versin çoook üzüldüm canım ;,,,(( ama dediğin gibi işte alanda verende Allah hayırlısı nabalım.
inşallah kendini topla yine olacak kavuşcaz bebeklerimize..

allah sabır versin canım, geçmiş olsun.en yakın zamanda tekrar bi bebeğin olur inşallah...

Çok teşekkürler canlarım; bu bebeğimiz bize sürpriz bir şekilde gelmişti spiralle hamile kaldım,zaten iki çocuğum var ama sonuçta evlat işte kendimizi ailecek kaptırmıştık bu bebeğe.Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar versin,ama gerçekten çok zor bir sınavmış.Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın,kimseye evlat acısı vermesin...Selam ve Dua ile.....

arkadaşlar merhaba,

hepinizin yaşadıklarına benzer şeyleri 1 hafta önce yaşadım.

Üzerinden çok zaman geçmiş ..Sizler neler yaptınız, bir çözüm bulabildiniz mi, paylaşırsanız çok sevinirim.

Uzun zaman geçmiş ama ben de yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum belki birilerine umut olur.
Ben de, bebeğim 17 haftalıkken, suyum bir anda ağrısız sebepsiz tamamen boşaldı. Bi doktor suyun tamamen bitmiş, 2 gün dayanır; 2 gün sonra gel doğumunu yaptıralım dedi. Ben başka doktora gittim antibiyotik verdi yüksek doz. Bunu günde 4 kez yut 3 gün sonra gel dedi. Ben sadece tuvalet için kalktım. Yemeği bile yatarak yedim. Günde 2 bardak havuç suyu içtim. Bol su içip meyve yedim. Namazımı bile teyemmüm abdesti alarak yatarak kıldım. Duâ zinciri yaptık. 3 gün sonra gittiğmde bebeğim hala yaşıyordu. Bebeği veten Allah ne zaman alacağını kendi bilir. Ümidinizi kesmeyin. 3 gün sonra yine doktora gidicez gelişmeleri yazmaya çalışırım.

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Teşekkür ederim. Allah düşmanımın başına vermesin. Ben yaptıklarıma ek olarak kemik suyu içtim, bugün de işkembe çorbası içicem bir de, bir tür doğal merhem sürücem karnıma. Daha önce eşimin menisküs yırtığını tamir etmiş bu merhem. 2 gün sonra kontrole gidicem sonuçları yazarım İnşâAllah.
Bu arada benim durumumda olan arkadaşlar CRP ve Lökosit değerlerini takip ettirsinler derim çok önemli. Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla bize bağışlasın. Herkes için Duâ ediyorum ♡

Arkadaşlar 24 eylülde erken doğum yaptım. Bebeğim çok sağlıklıydı ama küçük olduğu için yarım saat kadar yaşayabildi. Vücut enfeksiyon riski olduğu için doğumu başlattı. Biraz daha büyük olsaydı Allah ın izniyle belki dayanabilirmiş yavrum.
Lütfen gebelikte enfeksiyona dikkat edin. Ben şimdi antibiyotik tedavisi alıyorum. Allah nasib ederse hemen hamile kalmak istiyorum. Yaşadığım acıyı tarif edemiyorum ama aynı şeyleri yaşayanlar beni anlarlar.
Allah verdi Allah aldı; bişey demeye hakkım yok.
Daha tedbirli ve Duâ ederek beklemekten başka çaremiz yok. Lütfen Allah tan ümidinizi kesmeyin.

Geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah daha güzel günler göreceğiz tevekkül etmekten başka yapacak bişeyimiz yok ki sizde ediyosunuz rabbim bi sonraki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

cok uzuldum duygulanarak okudum yazinizi ve bu sayfada yaşadıklarını paylasanlari en hayirlisini Rabbim bilir boyle zamanlarda dua ve sabir en guzel ilac olacaktir Allah gonlune gore versn tum isteyenlerin ve bekleyenlerin once saglik demeliyiz.. Bu durumun neden kaynaklandığını biliyormusun su azalmasi kese yirtilmasi vs bir onlemi varmi yoksa aniden gerceklesen bir durummu?

Çok teşekkür ediyorum duâlarınız için.
Kendimi bu günlerde daha iyi hissediyorum.
İnşâAllah tekrar hamile kalırsam paylaşırım.
Lütfen Duâ edin benim için ♡

Çok teşekkür ediyorum Duâlarınız için.
Benim durumum aniden oldu, birkaç doktora gittik, sebep yok dediler; ama ben enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü CRP değerim azıcık yüksekti. Öğrendiğime göre de enfeksiyon zarı deliyormuş. Az miktarda sarı akıntım vardı doktora sorduğumda normal demişti.
Benim tavsiyem sarı yeşil akıntısı olanlar CRP değerine baktırsın ve doktoruna danışsın.

Herkes için Duâ edicem İnşâAllah. Lütfen siz de benim için Duâ edin.

mrb.benımde 16 haftalıkken kesem patladı.hastaneye yatım.15 gün susuz dayandı.sonra kalbi durdu ve ölü doğum yaptım.merak ettim sizinki yaşadomı

mrb.benımde 16 haftalıkken kesem patladı.hastaneye yatım.15 gün susuz dayandı.sonra kalbi durdu ve ölü doğum yaptım.merak ettim sizinki yaşadomı
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Beni hastaneye yatırmadılar. Ben evde doğum yaptım malesef; ambulans geldi ama hastaneye kadar dayanamadı yavrum.
Şimdi sağlığınız nasıl?

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Beni hastaneye yatırmadılar. Ben evde doğum yaptım malesef; ambulans geldi ama hastaneye kadar dayanamadı yavrum.
Şimdi sağlığınız nasıl?
toparlanmaya çalışıyom.plesanta yı kürtaj yaparak zorla çıkarabildiler.15 gündür kurumuştu.oyüzden bayagı zarar gördüm
. inş Allah bize bundan sonra sağlıklı hayırlı bebekler verır

toparlanmaya çalışıyom.plesanta yı kürtaj yaparak zorla çıkarabildiler.15 gündür kurumuştu.oyüzden bayagı zarar gördüm
. inş Allah bize bundan sonra sağlıklı hayırlı bebekler verır
Zamanla herşey iyileşiyor. Allah sağlık afiyet versin. Zaten vücut en erken 6 ayda iyileşiyor diye biliyorum.
Bir kere evlat veren Allah yine verir. Siz rahat olun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…