- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 33
- 29
- Konu Sahibi pyrzaltnk12
-
Cnm çok silik var muhtemelen erken yaptığın için ama silik var bende gördüm adetim geçince hafif pembeleşirLütfen tek ben mi görüyorum.. henüz adetim gecikmeden test yaptım yanlış mi görüyorum lütfen yardım edin yıllardır bu anı bekliyorum
O kadar uzun zamandır bekliyorum ki artık umudumu yitirip bi yapayım dedim silikleşiniz şok oldum hayal gördüğümü düşündümCnm çok silik var muhtemelen erken yaptığın için ama silik var bende gördüm adetim geçince hafif pembeleşir
Bikac tane daha test yapin sabah ilk idrarla da yapin, benim ablam da boyle hamilelik ogrendi ikinci cizgi silik cikiyomus
İnşallah benimkisi de öyledir erkenden sevinmekte istemiyorumBikac tane daha test yapin sabah ilk idrarla da yapin, benim ablam da boyle hamilelik ogrendi ikinci cizgi silik cikiyomus
Yaaa cnm benim bende görüyorum inşallah gerçekten de vardır istersen yarın sabahtan sağlık ocağına git kan ver kesin sonucu öğren ya da iki gün sonra tekrar test yap silik çizgi pembeleşir adetten önce yaptığın için bu kadar silik çıkmıştır benceO kadar uzun zamandır bekliyorum ki artık umudumu yitirip bi yapayım dedim silikleşiniz şok oldum hayal gördüğümü düşündüm
En fazla 5 dk yaptım mutfağa gittim döndüm baktım silik çizgiKaç dakikada çıktı? Yarın sabah ilk idrarla tekrar edin bence
Erkenden gideceğim dua edin benim için lütfenYaaa cnm benim bende görüyorum inşallah gerçekten de vardır istersen yarın sabahtan sağlık ocağına git kan ver kesin sonucu öğren ya da iki gün sonra tekrar test yap silik çizgi pembeleşir adetten önce yaptığın için bu kadar silik çıkmıştır ben
İnşallah yüzünü güldüren haberle dönersin yarın sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip etsin rabbim sana ve bütün bekleyenlereErkenden gideceğim dua edin benim için lütfen
İnşallahOhh insallah gelsin pamuş pamuş bebişler
amin aminİnşallah yüzünü güldüren haberle dönersin yarın sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip etsin rabbim sana ve bütün bekleyenlere
İnşallah Allahım tüm isteyen annelere versin içinde bana da versinVar bence de. Hayrlı olsn diyesim geldi. Bnde gecikmeden yaptıgımda silikdi.
İnsaallah. Yorum atın buraya mrk ederizİnşallah Allahım tüm isteyen annelere versin içinde bana da versinyarın kan testi ile belli olur bakalım
Mutlaka atarımİnsaallah. Yorum atın buraya mrk ederiz
ne kadar suredir olmuyo bi sorununuzmu vardi benimde olmuyo daO kadar uzun zamandır bekliyorum ki artık umudumu yitirip bi yapayım dedim silikleşiniz şok oldum hayal gördüğümü düşündüm
Eğer 5 dk içinde çıktıysa vardır inşallah rabim umdiginuzi versin inşallah bendede böyle cikmişti simdi 9 haftalık gebeyim rabim inşallah yolunu gözleyen herkese versin inşallah bakın benimde botlegdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?