Lütfen bakar mısınız

Merhabalar eşiniz için yuvanız için eşinizin rahatsız olduğu kafaya taktığı sürekli olarak bu konudan kavga gürültülü çıkardığı huzurunun kalmadığı size de huzursuzluk verdiği kurunuzdan ayrılıp başka bir kuruma geçiş yapar mıydınız?

Rahatsızlık sebebi kıskançlık

Sürekli amirimin odasına giriyorum Amirimi çok kıskanıyor işten çoğu zaman bir iki saat geç çıkıyorum rahatsız oluyor

Sürekli bu konu yüzünden öfke patlamaları yaşıyor psikolojisinin bozulduğunu söylüyor artık tahammülüm kalmadı gerçekten kurum değiştirmeyi düşünüyorum
Sürekli niye amirinizin odasındadınız neden bazen bir iki saat geç çıkıyorsunuz işkolik misiniz işgüzarlık peşinde misiniz mevzu nedir

Adam gerçekten rahatsız etmiyorsa asılmak gibi böyle bir şey yapmam. Zaten eşim de böyle biri değil. Bence sizin eşte problem var. Hiç yuvanız için falan diye yumuşatmayın gayette kötü düşünceli bir eşe sahipsiniz.

Psikolog bile imkanı var mı diye sordu kurum değişikliğinin. Başka insanları bu denli takıntılı kıskanmadı ama bu adama kafayı taktı
O nasil psikolog oyle, isini yapsin isine baksin. Sakin kurum falan degistirmeyin, esinizin keyfine gore yasayamazsiniz

Mükemmel bir eşiniz var. Onu üzmek yerine direk istifa edin. Siz evde oturun, o da otogarda, otobüste, iş yerinde milletin karısını kızını Kessin. Sapık kocayı değiştirmeyi düşünmeyen insan istifa da eder. Malum, bu devirde iş bulmak kolay ama sapkın bir koca zor. Herkes layık olduğu insanla layık olduğu hayatı yaşıyor sonuçta

Merhabalar eşiniz için yuvanız için eşinizin rahatsız olduğu kafaya taktığı sürekli olarak bu konudan kavga gürültülü çıkardığı huzurunun kalmadığı size de huzursuzluk verdiği kurunuzdan ayrılıp başka bir kuruma geçiş yapar mıydınız?

Sürekli amirimin odasına giriyorum Amirimi çok kıskanıyor işten çoğu zaman bir iki saat geç çıkıyorum rahatsız oluyor

Sürekli bu konu yüzünden öfke patlamaları yaşıyor psikolojisinin bozulduğunu söylüyor artık tahammülüm kalmadı gerçekten kurum değiştirmeyi düşünüyorum
Hani artık yolun sonuna gelmiştiniz, galiba U dönüşü yaptınız yine. Amirinizin odasında kavga etmediniz mi çok şaşırdım.

Herkes evlenmek zorunda değil. Evlenmek kavga-dövüş, tartışma, kaos, sürekli birbirini kısıtlama, pireyi deve yapıp durma değil. Bu arada evet psikolojisi bozulmuş. Ki siz evleneli ne kadar oldu ki, yeni mi bozulmuş sanki? Kurum değiştirseniz ne olacak peki? Aşırı kıskançlığı son bulacak mı? Evliliğiniz birden düzelecek mi? Geçim sahibi mi olacaksınız?

Back
X