Lütfen bakar mısınız

Merhabalar eşiniz için yuvanız için eşinizin rahatsız olduğu kafaya taktığı sürekli olarak bu konudan kavga gürültülü çıkardığı huzurunun kalmadığı size de huzursuzluk verdiği kurunuzdan ayrılıp başka bir kuruma geçiş yapar mıydınız?

Rahatsızlık sebebi kıskançlık

Sürekli amirimin odasına giriyorum Amirimi çok kıskanıyor işten çoğu zaman bir iki saat geç çıkıyorum rahatsız oluyor

Sürekli bu konu yüzünden öfke patlamaları yaşıyor psikolojisinin bozulduğunu söylüyor artık tahammülüm kalmadı gerçekten kurum değiştirmeyi düşünüyorum
Yakında çocuk da yaparsınız siz adamın sinirleri yatışsın diye. Bitmeyecek istekleri biliyorsunuz değil mi?

Yanlış hatırlamıyorsam sekreter olarak çalışıyorsunuz başka yere gidince yine sekreter olarak çalışmayacak mısınız?
Değişen insanlar olur eşiniz yine kıskanır.

Yanlış hatırlamıyorsam sekreter olarak çalışıyorsunuz başka yere gidince yine sekreter olarak çalışmayacak mısınız?
Değişen insanlar olur eşiniz yine kıskanır.
Hayır normalde başka bir kurumdaydım zaten amirim kendi seçerek getirdi kiminle zıt düşsem herkesi gönderdi beni sürekli korudu kolladı eşim bunlardan dolayı kıskanıyor

Kurumdaki kişiler de huzursuzluk veriyorsa evet değiştirirdim.

Ama eşim durduk yere birine hiç alakası olmadığı zararı olmadığı halde takıksa yeni gideceğim yerde de birini kafaya takar hastadır çünkü.
O yüzden değiştirsen bile bu sefer başkasını kafaya takacak gibi seninki

Kurumdaki kişiler de huzursuzluk veriyorsa evet değiştirirdim.

Ama eşim durduk yere birine hiç alakası olmadığı zararı olmadığı halde takıksa yeni gideceğim yerde de birini kafaya takar hastadır çünkü.
O yüzden değiştirsen bile bu sefer başkasını kafaya takacak gibi seninki
Amirim ve eşi beni çok sever korur hep . yalnız amirim düğüne de gelmedi nişana da eşi sadece kınama geldi aslında uzaktan biri eşimi dinlese hakikaten amirin bana aşık olduğunu düşünür. Herkese karşı sert uzak duran adam bana hep yardımcı oldu etti bunlara takıyor eşim

Amirim ve eşi beni çok sever korur hep . yalnız amirim düğüne de gelmedi nişana da eşi sadece kınama geldi aslında uzaktan biri eşimi dinlese hakikaten amirin bana aşık olduğunu düşünür. Herkese karşı sert uzak duran adam bana hep yardımcı oldu etti bunlara takıyor eşim
Sen kendi kafanda aklıyorsun herifi. Biz ne desek boş.

Hayır normalde başka bir kurumdaydım zaten amirim kendi seçerek getirdi kiminle zıt düşsem herkesi gönderdi beni sürekli korudu kolladı eşim bunlardan dolayı kıskanıyor

Amiriniz sizi kötülese eşiniz daha mutlu olacak sanırım. Kurum kalsın, boşanın. Bu inat niye ya. Siz eşinizin çalıştığı yerde birine taksanız eşiniz tamam diyip ayrılacak mı? Hayır sadece sizi kıskançlıkla suçlıycak. Bir önceki yorumda adamın size aşık olduğunu bile düşünmüşsünüz. Siz bu durumdan mutlu mı oluyorsunuz. Vazgeçtim boşanmayın ikinizde denksiniz, psikolojilere bak ya.

Eşinizle dura dura onun gibi fesat ve pis düşünceli biri olacaksınız.

Ya hayır mümkün değil öyle bir şey . Adam sürekli eşinin yanına yollar etkinliklerde eşine eşlik ederim dedikoducu bir ilçe burası bunun önüne geçmek için her şeyi yaptılar
Ama en başta eşim sorun çıkardı hep dün ağlaya ağlaya bıktım nerde ne zaman patlayacaksın sürekli tedirgin haldeyim nerede rezillik çıkaracaksın diye dedim. Hüngür hüngür ağladım artık. Resmen psikolojim bozuldu artık

Merhabalar eşiniz için yuvanız için eşinizin rahatsız olduğu kafaya taktığı sürekli olarak bu konudan kavga gürültülü çıkardığı huzurunun kalmadığı size de huzursuzluk verdiği kurunuzdan ayrılıp başka bir kuruma geçiş yapar mıydınız?

Sürekli amirimin odasına giriyorum Amirimi çok kıskanıyor işten çoğu zaman bir iki saat geç çıkıyorum rahatsız oluyor

Sürekli bu konu yüzünden öfke patlamaları yaşıyor psikolojisinin bozulduğunu söylüyor artık tahammülüm kalmadı gerçekten kurum değiştirmeyi düşünüyorum
Siz de rahatsız oluyor musunuz ? Diğer kurumda sizi rahat bırakacak mi ? Diğer kurumda da cayciya kafayı takacak başka kurumda hademeye ? Son olacağından emin misiniz ?

Farzedelim işten ayrıldın yine amirin olacak etrafında erkek olacak bu böyle sürmez ki eşiniz özgüvensiz silkeleyin bi

Back
X