Lütfen bakar misiniz?

hiramina2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
26
9
6
34
Kızlar bende 4+2 deyim cumartesi kanda beta hcg 120 çıktı adet gunumdu ayrıca o gün tuvalette peçete ye Boz bulanık pembe kan gibi birsey geldi bugün ise cook az 4-5 damla geldi yarın okul var okula mi gitmeliyim doktora mi karar veremiyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum çoook kararsizim sizce bu nedir ne yapmalıyım ayrıca adet ağrım bel agrim yok hafif düzeyde kasik ağrım var bu beni rahatlatiyor amayinede telaslandim ne yapmalıyım

Doktora gidin lekelenmeler için ilaç veriyor ona başlamış olursunuz ihmal etmeden

Yada dediğiniz gibi yerleşmeysede içiniz rahatlamış olur durumu öğrenince

Kızlar bende 4+2 deyim cumartesi kanda beta hcg 120 çıktı adet gunumdu ayrıca o gün tuvalette peçete ye Boz bulanık pembe kan gibi birsey geldi bugün ise cook az 4-5 damla geldi yarın okul var okula mi gitmeliyim doktora mi karar veremiyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum çoook kararsizim sizce bu nedir ne yapmalıyım ayrıca adet ağrım bel agrim yok hafif düzeyde kasik ağrım var bu beni rahatlatiyor amayinede telaslandim ne yapmalıyım
Doktora git belki progesteron verir desteklemek için.
Kasık ağrısı normal korkma. Bende de ilk haftalarda çok olmuştu. Hatta şuan bile oluyor...
Belin de ağrıyabilir.
Hafif lekelenmeler devam edebilir de kahverengi ve çizgi çizgi olabilir...
İki hafta sabret keseyi gördüğünde ve kalp atışı duyduğunda rahat edeceksin ;)

Back
X