Pikiniz 2 Kasım gibi duruyo.Testin fotorafını koyuyorum yumurtlama tam olmadan çizgi silikleşti yumurtlamayı kaçırdımmı bakarmısınız adetlerim düzenli 25 günde bir oluyorum ve ve polikistik overim yok
Kaçırdım dıe üzülmüştüm inşallah piki görürüm teşekkür ederimHayır yapmaya devam edin daha pik olmamış
Regiden sonra köıncı gününKaçırdım dıe üzülmüştüm inşallah piki görürüm teşekkür ederim
Bugün 9 olacakRegiden sonra köıncı günün
O zaman daha vardır cnm yumurtlamana yeni koyulaşmaya başlmış eğer yumurtlamış olsaydım koyulaşmazdı silik gideddiBugün 9 olacak
O zaman daha vardır cnm yumurtlamana yeni koyulaşmaya başlmış eğer yumurtlamış olsaydım koyulaşmazdı silik gideddi
Buda geçen ayınkiO zaman daha vardır cnm yumurtlamana yeni koyulaşmaya başlmış eğer yumurtlamış olsaydım koyulaşmazdı silik gideddi
25 günde bir oluyorsanız 3 Kasım 9. Gğnse muhtemelen 4 Kasım pik 5kasım çatlar buraya yazıyorum :)O zaman daha vardır cnm yumurtlamana yeni koyulaşmaya başlmış eğer yumurtlamış olsaydım koyulaşmazdı silik gideddi
Teşekkür ederim çok sağolun cevabınız içinGeçem ay 10 ekim de pik yapmış her ay aynı günlerde pşöaz camım benimde geçen ay takvimde gösterdiği günden 5 fün sonra yumurtlmam olmuştu
Rica ederim ne demek güzel haberler alın inşTeşekkür ederim çok sağolun cevabınız için
Geçen ay 2 gün erken oldum 22 si oldum çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah öyle olur heycanla bekliyorumGeçen ay çatlamnız 10 Ekim'de olmus aynı gün. 24 Ekim regl iseniz suan döngu 4 Kasım itibariyle 10 oluyor. Yanı Çarşamba catlamadı lazm
İnşallahRica ederim ne demek güzel haberler alın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?