Lütfen bakarmısınız ovülasyon testinde yumurtlamayı kaçırmışmıyım

Ailengirl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
80
-4
16
Testin fotorafını koyuyorum yumurtlama tam olmadan çizgi silikleşti yumurtlamayı kaçırdımmı bakarmısınız adetlerim düzenli 25 günde bir oluyorum ve ve polikistik overim yok

Eklentiler

• IMG_20251104_000323.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 52
Geçen ay bu sıralarda yumurtlama olmuştu bu sefer olmayınca tereddüt ettiö

Geçem ay 10 ekim de pik yapmış her ay aynı günlerde pşöaz camım benimde geçen ay takvimde gösterdiği günden 5 fün sonra yumurtlmam olmuştu

O zaman daha vardır cnm yumurtlamana yeni koyulaşmaya başlmış eğer yumurtlamış olsaydım koyulaşmazdı silik gideddi
25 günde bir oluyorsanız 3 Kasım 9. Gğnse muhtemelen 4 Kasım pik 5kasım çatlar buraya yazıyorum :)

Geçen ay çatlamnız 10 Ekim'de olmus aynı gün. 24 Ekim regl iseniz suan döngu 4 Kasım itibariyle 10 oluyor. Yanı Çarşamba catlamadı lazm

Geçen ay çatlamnız 10 Ekim'de olmus aynı gün. 24 Ekim regl iseniz suan döngu 4 Kasım itibariyle 10 oluyor. Yanı Çarşamba catlamadı lazm
Geçen ay 2 gün erken oldum 22 si oldum çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah öyle olur heycanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…