• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakarmısınız ovülasyon testinde yumurtlamayı kaçırmışmıyım

Ailengirl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
80
-4
16
Testin fotorafını koyuyorum yumurtlama tam olmadan çizgi silikleşti yumurtlamayı kaçırdımmı bakarmısınız adetlerim düzenli 25 günde bir oluyorum ve ve polikistik overim yok

Eklentiler

• IMG_20251104_000323.webp
    IMG_20251104_000323.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 52
Geçem ay 10 ekim de pik yapmış her ay aynı günlerde pşöaz camım benimde geçen ay takvimde gösterdiği günden 5 fün sonra yumurtlmam olmuştu

O zaman daha vardır cnm yumurtlamana yeni koyulaşmaya başlmış eğer yumurtlamış olsaydım koyulaşmazdı silik gideddi
25 günde bir oluyorsanız 3 Kasım 9. Gğnse muhtemelen 4 Kasım pik 5kasım çatlar buraya yazıyorum :)

Geçen ay çatlamnız 10 Ekim'de olmus aynı gün. 24 Ekim regl iseniz suan döngu 4 Kasım itibariyle 10 oluyor. Yanı Çarşamba catlamadı lazm

Geçen ay çatlamnız 10 Ekim'de olmus aynı gün. 24 Ekim regl iseniz suan döngu 4 Kasım itibariyle 10 oluyor. Yanı Çarşamba catlamadı lazm
Geçen ay 2 gün erken oldum 22 si oldum çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah öyle olur heycanla bekliyorum

Back
X