Lutfen bakarmısınız üstte olanı sabah 6 da yaptım alttakinide 9 gibi yaptım sizce gebelik varmı

Deliy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
106
28
48
33
Sizce gebelik varmı?
16926004510081540374980348729587.webp

Kızlarrr benim de aynı şekilde silik, reglim 5 gün gecikti kan vardım beta hcg 23.7 çıktı. Aile hekimi net gebelik diyemem 2 gün sonra gel dedi sizce hamile miyim ??

Kızlarrr benim de aynı şekilde silik, reglim 5 gün gecikti kan vardım beta hcg 23.7 çıktı. Aile hekimi net gebelik diyemem 2 gün sonra gel dedi sizce hamile miyim ??
Evet hamilesiniz ama değer düşük olduğu için nasıl ilerleyecek görmek ister. Kimyasal olabilir belki diye.
2 gün sonra yine kan verin. 2 katı artış varsa biraz rahatlarsınız 🌸

Evet hamilesiniz ama değer düşük olduğu için nasıl ilerleyecek görmek ister. Kimyasal olabilir belki diye.
2 gün sonra yine kan verin. 2 katı artış varsa biraz rahatlarsınız 🌸
Çok teşekkür ederim 🥰😍 Çatlatma iğnesi oldum 2 ağustosta o kadar odaklandım ki. Umarım güzel sonuçlanır..

Merhaba evet canım hamileyim
Maşallah çok sevindim 🤩 Allah tamamına erdirsin inşallah. Evet aynı zamanlarda hamile kalmışız. İyiyim ben de keseyi gördük iki hafta sonrasına kalp atışları ve bebeği görmek için randevu aldım. Şu an her şey yolunda çok şükür.

Maşallah çok sevindim 🤩 Allah tamamına erdirsin inşallah. Evet aynı zamanlarda hamile kalmışız. İyiyim ben de keseyi gördük iki hafta sonrasına kalp atışları ve bebeği görmek için randevu aldım. Şu an her şey yolunda çok şükür.
Seninde hayırlı olsun cnm inşallah 😊ben daha gitmedim doktora birsey sormak istiyorum muayneyi alttanmı yaptı keseyim görmek için

Seninde hayırlı olsun cnm inşallah 😊ben daha gitmedim doktora birsey sormak istiyorum muayneyi alttanmı yaptı keseyim görmek için
Evet tatlım aslında beta değerim 4binlerdeydi ama yine de alttan yaptı. Göremeyebiliriz daha yeni, göremezsek üzülmek yok dedi ama göründü. Ben de biraz geç gitmeyi düşünüyordum ama dış gebelik olayından korktum. İnsanın aklına her şey geliyor. O yüzden gittim.

Evet tatlım aslında beta değerim 4binlerdeydi ama yine de alttan yaptı. Göremeyebiliriz daha yeni, göremezsek üzülmek yok dedi ama göründü. Ben de biraz geç gitmeyi düşünüyordum ama dış gebelik olayından korktum. İnsanın aklına her şey geliyor. O yüzden gittim.
Kuzum ben en son 21 temmuzda adet gördüm ağustos 7 de çatlama gördüm ağustos 21 gebeliğimi öğrendim şuan ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı oluyor biraz korkuyorum ama yinede ayın 5 de randevu aldım belki keseyi görebilir diye senin değerin çok yüksek çıkmış benim ki 517 en son geçen hafta senin kaç haftalık dedi doktor

Kuzum ben en son 21 temmuzda adet gördüm ağustos 7 de çatlama gördüm ağustos 21 gebeliğimi öğrendim şuan ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı oluyor biraz korkuyorum ama yinede ayın 5 de randevu aldım belki keseyi görebilir diye senin değerin çok yüksek çıkmış benim ki 517 en son geçen hafta senin kaç haftalık dedi doktor
Canım ben de en son 23 temmuzda adet gördüm. Ben de ağustos 6,7 gibi çatlama gördüm. Adete göre 5 haftalısı bitti 6 haftalık oldu. İlk kan verdiğimde 158 di bir hafta sonra verdiğimde 2 binlerde tekrar bir hafta sonra verdiğimde 4 bine yaklaştı. Seninki de şu an çok artmıştır. Bir sorun olduğunu söylemedi. Bebek tutunmuş dedi.

Kişiye göre beta değerleri çok değişiyor. Hiç korkma ben ilk gördüğümde acaba ikiz gebelik mi diye düşündüm ama sonradan değerlere bakınca normal görünüyor Ki seninkisinden şu an coştuğuna eminim.

Hatta şu an kan verdiğim tarihlere baktım araları bir hafta bile sürmemiş ilk ayın 18nde vermişim sonra 24 Ağustosta vermişim ve en son 28 ağustosta vermişim. 28 Ağustostada keseyi gördük zaten.

Back
X