Inşallah bu ay nasip oluray inşallah öyledir dediğim gibi evlendiğimde beri korunmazsız ilişkilere rağmen seklememişti hiç bu geçen ay ilk defa olsu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah bu ay nasip oluray inşallah öyledir dediğim gibi evlendiğimde beri korunmazsız ilişkilere rağmen seklememişti hiç bu geçen ay ilk defa olsu
inşallah kuzu çok sağol seninde az kalmış tek nefeste al kucağına sende inşallahInşallah bu ay nasip olur![]()
Aminn Inşallah canim, darısı sen ve bekleyen herkese insallahinşallah kuzu çok sağol seninde az kalmış tek nefeste al kucağına sende inşallah
Tesekkur ederim benim sat a göre 10 haftalıktı ama ultrasonda bakıldığında kese 6 haftada kaldı gelişimi durmuş kendiliğinden düşük oldu ama içeride parça kalmaması için kurtaj oldum mecbur zaten Dr dediğine göre sağlıksız bir döllenme olmuşÇok geçmiş olsun acınızı hatırlatmak istemem ama düşük sebebi neydi
3 ay 5 6 gün gecikmeli hasta oldum,4.ayda gene gecikmedir dye düşündüm 9 haftalığım bende tuttu galibaKızlar toplumda hep konuşulan şeyler var aklıma takıldı doğrumu yoksa bunlar hep vesvesemi:
1.Normalde adeti çok düzenli olan birinin adeti 2 -3 gün gecikmeli olmaya başlayınca rahim kendini hazırlıyor.
2.Kimyasal gebelikten sonra rahim kendini hazırlıyormuş vs.(bu durum başıma gelmedi ama bunuda çok duydum belki birinin işine yarar.)
sormamın sebebi son 2 yıldır 1 yılında gebelik düşünmeme rağmen regli tarihim asla şaşmazdı(2yılın öncesindede erken oluyordum olursam asla gecikmezdi ) bu ay 2 gün sekteye uğradı ve yakınımda durumumu bilenler böyle şeyler konuştu hep yok benim öyle oldu diğer hamile kaldım vs vs ümitleniyorum bende nolur başına gelen varsa yazabilir mi 13 ay oldu bu ay yani olabilir mi böyle şeyler
Femara iğne mi kapsül mu hap mi bendim adetim 11.gun bugün gecikeli aralıkla gonalf kullandım 2 hafta bu sefer yumurtalarım inada bindi büyümedi o yuzdne bıraktım 3.gunu test yaptım 2 di de pozitif çıktı kan veridm negatif daha bekliuorum yarın kan vercem eğer adet olursam bu ay femaraya başlıcaz beni bı aydınlatırmisinizkızlar yok mu yazıcak bir kaç kişi daha
femera hap canım adetin 3.günü başlayıp 5 gün boyunca senin durumuna göre ya bir ya da iki adet kullanıyorsun yumurta takibi yapıcak ona göre ya iğne olur çatlatısın ya da kendi çatlarFemara iğne mi kapsül mu hap mi bendim adetim 11.gun bugün gecikeli aralıkla gonalf kullandım 2 hafta bu sefer yumurtalarım inada bindi büyümedi o yuzdne bıraktım 3.gunu test yaptım 2 di de pozitif çıktı kan veridm negatif daha bekliuorum yarın kan vercem eğer adet olursam bu ay femaraya başlıcaz beni bı aydınlatırmisiniz
Klomen gibi o zaman ben klomen kullanmıştım yumurta takibi yapıp ovitrelle vurduk olmadı gonalf kullandım yumurtalarım dirençli çıktı bıraktım uyuya kaldım kan vercektimfemera hap canım adetin 3.günü başlayıp 5 gün boyunca senin durumuna göre ya bir ya da iki adet kullanıyorsun yumurta takibi yapıcak ona göre ya iğne olur çatlatısın ya da kendi çatlar
3 ay 5 6 gün gecikmeli hasta oldum,4.ayda gene gecikmedir dye düşündüm 9 haftalığım bende tuttu galiba
bu ayda 3 gün gecikme ile adet oldum önümdeki maçtayız bakalım bu ay ilaç kullanmadım kendiliğinden yumurtlama olmasını bekliyorumInşallah bu ay nasip olur![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım benim,beklemediğin anda nasip etsin Allahimbu ayda 3 gün gecikme ile adet oldum önümdeki maçtayız bakalım bu ay ilaç kullanmadım kendiliğinden yumurtlama olmasını bekliyorum
inşallah bakıcaz bu ay femara almadım yalnız folik asit kullanıyorum inşallah en yakın zamanda gelsin mucizemHakkında hayırlısı olsun canım benim,beklemediğin anda nasip etsin Allahim![]()
Bi de beline sabunlu yumurtalı yakı yapistirsana canım, 3 gün falan dursun,inşallah bakıcaz bu ay femara almadım yalnız folik asit kullanıyorum inşallah en yakın zamanda gelsin mucizem
yumurtalama dönemine girmek üzereyim şimdi yapayım birde nasıl yapıcam onuda tam bilmiyorumBi de beline sabunlu yumurtalı yakı yapistirsana canım, 3 gün falan dursun,
Yumurtlama ya kaç gün var cnmyumurtalama dönemine girmek üzereyim şimdi yapayım birde nasıl yapıcam onuda tam bilmiyorum
Ya benim de son iki ay gecikti bebek istediğimi bilen birkaç kişi öyle öyle olur dediler çok saçma gelmişti mantıklı bir açıklamasını bulamadım ama tesadüf mü dersiniz tevafuk mu bu ay gecikince test bile yapasım gelmedi ama hamileyim inşallah sizin de öyle olurKızlar toplumda hep konuşulan şeyler var aklıma takıldı doğrumu yoksa bunlar hep vesvesemi:
1.Normalde adeti çok düzenli olan birinin adeti 2 -3 gün gecikmeli olmaya başlayınca rahim kendini hazırlıyor.
2.Kimyasal gebelikten sonra rahim kendini hazırlıyormuş vs.(bu durum başıma gelmedi ama bunuda çok duydum belki birinin işine yarar.)
sormamın sebebi son 2 yıldır 1 yılında gebelik düşünmeme rağmen regli tarihim asla şaşmazdı(2yılın öncesindede erken oluyordum olursam asla gecikmezdi ) bu ay 2 gün sekteye uğradı ve yakınımda durumumu bilenler böyle şeyler konuştu hep yok benim öyle oldu diğer hamile kaldım vs vs ümitleniyorum bende nolur başına gelen varsa yazabilir mi 13 ay oldu bu ay yani olabilir mi böyle şeyler
valla 2-3 falan kaldı ortalama geç yumurtlarsamda 5-6 gün falan yani ortalama ama en geç hafta sonuna kadar olur yumurtlamaYumurtlama ya kaç gün var cnm
Bence bi yaki yap canım yumurtlama günü cikarirsinvalla 2-3 falan kaldı ortalama geç yumurtlarsamda 5-6 gün falan yani ortalama ama en geç hafta sonuna kadar olur yumurtlama
nasıl yapılacakBence bi yaki yap canım yumurtlama günü cikarirsin
inşallah canım geçen ay 2 gün bu ay 3 gün geciktim önümüzdeki maçtayızYa benim de son iki ay gecikti bebek istediğimi bilen birkaç kişi öyle öyle olur dediler çok saçma gelmişti mantıklı bir açıklamasını bulamadım ama tesadüf mü dersiniz tevafuk mu bu ay gecikince test bile yapasım gelmedi ama hamileyim inşallah sizin de öyle olur![]()
İnternetten ovulasyon testi alıp t çizgisi koyu çıktığı gün ve iki gün sonrasını deneyin derim belki yumurtlama zamanları kaciyordurKızlar toplumda hep konuşulan şeyler var aklıma takıldı doğrumu yoksa bunlar hep vesvesemi: