Lütfen bakarmisiniz?

Anladım sence neyiz biz şimdi :)))
Ayyy önce hamileliklerimi hissediyordum artık nötr ya ne olduğumu bende bilmiyorum 15 gün önce annem Rüyasında görmüş kızım olduğunu 2 gün öncede erkek kardeşim görmüş kızım olduğunu hamilelik piskolojiyle yattigim için mi bilmiyorum test yapiyodum pozitif çıkıyordu üstteki silik çizgi çıktı o gün gece gördüm sonra test yaptım ama sonraki testler hep negatif

2 gün önce yaptım negatif çıkınca açıkçası içimden yapmak gelmiyor 2 Mart adet tarihim ovalasyon denedim ilk defa bu ay nasıl olur bilmiyorum
Aynı durumdayız bende 2 mart ve ovulasyon takibi yaptım eşim spermiyogram testi verdi değerleri iyiydi ve 8 gün perhizle değerlendirdik bu ay ovulasyonu ama şöyle bişey var ben hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum bu ay her ay günüm gelmeden test alır yapardım bu ay niye bilmiyorum hiç içimden gelmedi umutlanmak istemedim ve hamile değilmisim gibi geliyor göğüs hassasiyeti var bel ağrım var dün mü önceki gün mü batma oldu kasığımda başka bi belirtim yok şuan

Bat ne zaman birde çok hafiften göğüs hassasiye başladı bende özellikle sol daha berbat yani yanma sızı kaşıntı birde meme üstü gergin kol altı hizası ve meme ucı altı sağda var ama sol daha baskın sağda baskınlaşoyor

İlk defa denedim ovalasyonu bende hiç bir his yok ya bende önce öyleydim test almadan durmazdım artık yok kaç defa test alıp yapıp yarım saat sonra adet olduğumu biliyorum ağır taşıyınca adetim başlıyordu yok ama hiç umut yok hissizlestik maalesef rabbim su günler yüzü suyu hürmetine bizede nasip etsin inşallah

2 Mart tahmini 1 Şubat'ta olmuştum 30 günde bir oluyorum FLO uygulamasına göre 4 Mart ayy belirtiler benziyor hamilelik belirtisine inşallah hamileyizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede inşallah senin ne zaman adet tarihin göğüs ucumda dokununca ağrı var onun dışında sağ tarafta ağrı var kasık ve sağ kasık hizasinda bel kısmında yumurta catladigindan beri hep sag

Pik ne zaman oldu ve siliklesti 15-16 Şubat pik 17 Şubat silik

Bat 9-10 en erken 8 Mart bende de sol kasık ve Dpo 5 ile göğüs hassasiyet başladı normalde Dpo 8 de olurdu bunlar bu sefer olumlu olur gibi düşündüm eşimde inş olur

Benim geçen ay 10 Şubat oldu 15 bitti 6 gün sürdü genelde 4-6 ama en çok 5 sürer oldu evleneli bekarken 6 sürerdi yavaşça düzene giriyor bence ve ağustos beri döngü ortalamam 27,14 23-24 Şubat arası oldu şiödi sızlıyor sol kaşığım sol bacağa vurdu sanki biri iğne yapmış gibi :))

Kız aynı belirtiler tövbe yarabbim sag kasık diz kapağima vurdu bugün yuruyemedim hiç sonra geldi belde başladı artık biz neyiz anlayalım ya

Kız aynı belirtiler tövbe yarabbim sag kasık diz kapağima vurdu bugün yuruyemedim hiç sonra geldi belde başladı artık biz neyiz anlayalım ya
Yavaş yavaş birsüsü belirti arttı sırtıma da ağrı girdi sol kısım gemini diyorkş 23-24 yumurtlama. Ya 19,23,24 değerlendirdik akıntı aktığı gibi ve ertesi çatlama akıntısını değerlendirdik ya bunları yaptın erken yerleşme oluyor gibi tablo diyor

Şimdi sen söyleyince aklıma geldi ayağım aksiyarak yürüdüm bugün dışarda 2 gün önce sarımtırak bı akinti geldi bu ay değişik ya kasık bel hafiften ağrı var hala geçmedi catlama ağrısı geçti 2.gun ağrı başladı ya güzel olacak gibi geliyro

Çatlama olduğundan beri benimde devam :))

Ayyy inşallah güzel olur herşey hepimiz hamileyiz diye yazarız buraya
Âmin canım ben bir kere ekim zamanı kimyasal gibi oldu ya da yalancı pozitif verdi Armet erken gebelik testi çok üzülmüştüm inşallah Allah hepimize nasip eder güzel bir yavru sahibi olmayı tabii en önemlisi de hayırlı bir yavru hayırlı bir evlat olmayı nasip eylesin

Amin inşallah dualarımız da unutmayalım güzel olsun bu ay artık yan

`