Lutfen bakarmsnz

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Arkadaslar 33 haftalık hamileym biraz karnm aqrr gbi oldu sonra bebek sol tarafta toplandi resmen karnm cikcak gbi oldu karnmn sekli falan deisti korktm doqrcam. Die salı gunu dok randevum war ama telaşlandm normal mi

Arkadaslar 33 haftalık hamileym biraz karnm aqrr gbi oldu sonra bebek sol tarafta toplandi resmen karnm cikcak gbi oldu karnmn sekli falan deisti korktm doqrcam. Die salı gunu dok randevum war ama telaşlandm normal mi
Canım o bebek toplanması değil kasılma. Bu haftalarda yalancı kasılmalar olabilir korkma. Eğer sıklaşmaya başlarsa hemen doktora haber ver

Ama sanki kafasi gbiydi. Ya bu gunde belim de cok aqri war doqurcammi ne yarin kntrlde bse cikmaz ins korku sardi walla icimi

Ama sanki kafasi gbiydi. Ya bu gunde belim de cok aqri war doqurcammi ne yarin kntrlde bse cikmaz ins korku sardi walla icimi
Canim onlar yalanci kasilmalar dogum geldiinde o kasilmalari takiben sanci ve agri da olcak ama oyle hafif bisi olmuo adet sancisinin baya kuevvetlisi. Sen icini ferah tut bende yasadm bende biliorm.

Bu gun kntrle gittm bse cikmadi nst de walla doqum zamani geldqnde ben napcam hic bilmiyorum cok heycanlandm kasilma da bile.. bide 33 haftada 2 kilo 50gram iyimi arkadslar sizce ya acaba kac kilo dogarki

Bu gun kntrle gittm bse cikmadi nst de walla doqum zamani geldqnde ben napcam hic bilmiyorum cok heycanlandm kasilma da bile.. bide 33 haftada 2 kilo 50gram iyimi arkadslar sizce ya acaba kac kilo dogarki
Maşallah kuzum çok iyi :) son haftalarsa bebekler haftada 200 gr civarı alıyorlar. Ama bazen durabiliyor da kilo alması. Sağlıklı olsun da biraz minik olsun ne olacak :) allah bir avazda kurtarsın tatlım

Böyle ufak olunca sanki bakamiycakmisim gbi geliyo biraz toplu olursa daha kolay olur gbi bakimiins 3 3bucuk olur yavrum tabiki ama en önemlisi saqlikli sihatli olsun da ne bilim esim gormcem falan kucuk olcak gbi diolar da bi sorayım dedm sizlere...ilgnz icin cok teşekkür. Edermm

Maşallah kuzum çok iyi :) son haftalarsa bebekler haftada 200 gr civarı alıyorlar. Ama bazen durabiliyor da kilo alması. Sağlıklı olsun da biraz minik olsun ne olacak :) allah bir avazda kurtarsın tatlım
Aman çok biliyo onlar :) 33 haftada 1900 2000 gram zaten normali canım. Arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı bebeği 4050 gr doğdu. Doğduktan sonra 3400 e düştü 15 gün geçti gala kilo alamıyor diye mamaya başladılar. Kilolu değil sağlıklı olsun. Sen takma kafana

Tabi en onemlisi saqligi kuzumn sen hamilemsn bu arada ve nerelisin merak ettmde☺

Hayır 2. Hamileliğim. İlk bebeğim 21 haftalıkken hidrops sebebiyle sonlandırıldı :( bu bebeğimde ilk başlarda biraz kahverengi akıntılarım oldu. Progestan içip yattım. Şimdi bir sıkıntım yok çok şükür. 16 haftayı doldurmak üzereyiz allah izin verirse :)

Aman yat dinlen canm benim Allahm saq salim yawrularmza kavusmayi nasip eder ins şimdi bi prblem yok deil mi hersey yolunda ins

Back
X